Kickers Emden - FC Groningen ( verslag plus foto´s ) 1-4

Door 0 reacties

FC heeft haarde derde oefenzegegeboekt. Boerenmacht was aanwezig en heeft foto´s gemaakt. Het waren de Duitsers die sterk begonnen en binnen 10 minuten op voorsprong kwamen. Middenvelder Carlos Santos verschalkte Luciano notabene met een boogbal vanaf de middencirkel 1-0. De gasten namen daarna het inititatief over en bogen de achterstand nog voor de pauze om in een 1-2 voorsprong via David Texeira en Paco van Moorsel. Na de pauze ging het tempo omlaag. Het venijnzat in de staart.Tien minuten voor tijd werd spits Zeefuik, die zijn debuut voor de FC maakte,door eenspeler van Kickers Emdenonnodig hard onderuit geschoffeld. Tim Keurntjes wist devrije trap zonder al te veel moeite binnen te trappen, 1-3.Vlak voor tijd kreeg de Duitse linksback een rode kaart na een akkefietje met Zeefuik.Mikel Kieftenbeld tekende voor het slotakkoord, doorsimpel de 1-4 binnen te tikken. De wedstrijd was zeker niet hoogstaand, maar wel nuttig. Volgens Trainer Maaskant schakelde het middenveld goed om bij balverlies en bij het veroveren van de bal. De ´´ kroonprins ´´ wil zien dat de Trots van het Noorden de tegenstander bij de ´´ strot ´´ pakt. Met name in de thuiswedstrijden moeten de supporters op hun wenken bediend worden.

Foto´s van de wedstrijd kunnen onze bezoekers bekijken bij de volgende link, je kanze HIER inzien.

Wedstrijd gegevens

Kickers Emden - FC Groningen 1-4 (1-2)

Opstelling 1e helft: Luciano - Magnasco, Ivens, Van Dijk, Johansson - Hiariej, Kwakman - Schet, Van Moorsel, Kostic - Texeira

Opstelling 2e helft: Van der Lei, Kappelhof, Sparv, Van Dijk, Burnet, Kieftenbeld, Keurntjes, Bacuna, De Leeuw, Bos - Zeefuik

1-0 Santos, 1-1 Texeira, 1-2 Van Moorsel, 1-3 Keurntjes, 1-4 Kieftenbeld.