FC wint onweerduel met 0-13 van DZOH

Door 0 reacties

De Trots van het Noorden heeft vanavond in Emmen met dubbele cijfers gewonnen van DZOH. Het duel werd geteisterd door de weergoden. In de eerste helft werd de wedstrijd tot twee keer toe gestaakt. De FC wist in het eerste bedrijf, die maar 38 minuten duurde, vier keer te scoren. Hiariej en Bos maakten de eerste twee treffers van de avond. Bij een tussenstand van 0-2 werd de wedstrijd voor het eerst gestaakt. Na de onderbreking wisten wederom Bos en Ivens de score te verhogen tot 0-4. In de 38 minuut was het al rust, oorzaak, wederom onweer.

De tweede helft begon gelukkig droog. Zuid-Koreaan Suk wist na de thee gelijk twee keer te scoren. De 0-6 was uit een strafschop. Na drie pogingen ( 2 twee keer paal ) wist de spits het leer tegen de touwen te werken. In de 68e minuut wist Paco van Moorsel de 0-7 te scoren. Virgil van Dijk wist met een pegel in de 70e minuut de score te verhogen naar 0-8. Man van de avond, Suk wist in de 72e minuut zijn hattrick te volbrengen, de spits sloot de avond in stijl af. In de 90e minuut was de eindstand 0-13. Tussendoor wisten Letschert, Van Moorsel en Bos ook te scoren. Voor Bos, was het zijn derde van de avond.

Aanstaande zaterdag voetbal de Trots van het Noorden in Haren tegen FC Volendam. De wedstrijd begint om 15:00 uur.