FC wint ruim van RWE Eemsmond, 0-16

Door 1 reactie

De Trots van het Noorden heeft vandaag in Warffum dik gewonnen van RWE Eemsmond. De jaarlijkse openingswedstrijd tegen RWE werd goed bezocht. Ongeveer 1600 belangstellenden zagen in de eerste helft de Zuid-Koreaan Suk de show stelen. De aanvaller wist maar liefst vijf keer te scoren. Suk wist de 2,3,4,5 en 8-0 te scoren. De 4-0 werd gescoord vanaf de penaltystip. Ben Moussa wist het bal te openen. De jongeling maakt deopeningstreffer en de6-0. Kees Kwakman, die voor een plek op het middenveld gaat, wist de 7-0 te maken. Na de thee gingen de mannen van Robert Maaskant rustig verder met scoren. David Texeira was in de tweede helft goed op dreef. De Uruquyaan wist drie keer te scoren. Dit waren de 9,10 en 13-0. Magnasco, luisterde zijn debuut op met de 11-0. Schet ( debuut ) en Johansson scoordeook een doelpunt. ( 12-0 en 14-0 ) Michel de Leeuw had de eer om de show te eindigen. De aanvallende middenvelder wist in zijn eerste wedstrijd in het groen-witte shirt gelijk twee doelpunten te maken. De Leeuwwas verantwoordelijk voorde 15-0 en 16-0.De FC is de voorbereiding dus goed begonnen. De 16-0 winst tegen RWE is de grootste overwinning ooit in de onderlinge resultaten. Aankomende dinsdag speelt de FC tegen VV Siddeburen. De wedstrrijd wordt gespeeld bij de amateurclub en zal beginnen om 19:00 uur. Iedereen is uiteraard van harte welkom.