FC wint ruim van SC Veendam

Door 3 reacties

De Trots van het Noorden heeft zaterdagmiddag in Mussel met 4-0 gewonnen van provinciegenoot SC Veendam. Bij rust stond de FC al met 3-0 voor. Doelpuntenmakers waren Ivens, Sparv en Pedersen. Na de theepauze kon onze trots nog éénmaal scoren. Dit doelpunt werd gemaakt door Femi.

Van de vier doelpunten, werden er maar liefst drie doelpunten gemaakt uit een hoekschop. Standaard situaties kunnen meestal een wedstrijd openbreken. Als dit een voorbode is, dan zal dat aankomend seizoen zeker goed gaan komen.

Grunn speelde een uitstekende partij. De uitslag was meer dan terecht. Een kleine domper was het uitvallen van Petter Andersson. Tijdens de warming-up had de Zweed al een lichte blessure gekregen. Na tien minuten werd de publiekslieveling vervangen door Nicklas Pedersen. Het is nu afwachten hoe de blessure zich verder zal gaan ontwikkelen.

De opstelling van de FC
Luciano; Kappelhof (76’ Luis Pedro), Ivens (46’ Ajilore), Kwakman (76’ Bakker), Burnet (61’ Johansson); Holla (68’ Kieftenbeld), Sparv (68’ Hiariej); Bacuna, Andersson (10’ Pedersen; 71’ Batbay), Tadic (61’ Bos); Matavz (76’ Van Dijk).

Toeschouwers: 2.100
Scores: 15’ Ivens (Tadic) 1-0, 24’ Sparv (Tadic) 2-0, 42’ Pedersen (Matavz) 3-0; 70’ Ajilore (Bacuna) 4-0
Scheidsrechter: Braamhaar
Gele kaart: 74’ Jansen ( SC Veendam )

Aftellen
We hebben nog drie weken te gaan tot de start van de competitie. In de laatste weken van de voorbereiding zal onze Trots nog gaan aantreden tegen Ankaragücü, Hamburger SV en FC Volendam. De eerst volgende wedstrijd zal gespeeld worden in Oude Pekela. Aanvang is om 19:00 uur op woensdag 20 juli met als tegenstander een Turkse middenmoter.