Femi gelijk, de Roover onderuit

Door Redactie 1 reactie

De olympische spelen zijn in volle gang als het gaat om het voetbal. Vanmorgen en vanmiddag werden de eerste wedstrijden van het Olympisch voetbal afgewerkt. De Roover verloor vanmorgen met 1-0 van Brazilie en Femi speelde vanmiddag gelijk tegen het Olympisch team van Foppe de Haan.

Femi speelde een hele degelijke wedstrijd. Hij voerde zijn taken prima uit en was op bijna geen foutjes te betrappen. Femi's bewaker Maduro had geen schijn van kans tegen de nieuwe aankoop van Groningen. Doordat Maduro geen controle over de wedstrijd kon krijgen mede door Femi werd hij in de rust vervangen door Evander Sno die in de blessuretijd van de wedstrijd rood kreeg.

De Roover speelde met zijn België een matige wedstrijd waarin vooral de scheidsrechter een dubieuze rol speelde. Hij gaf aan België 2 onterechte rode kaarten. De Roover speelde een onopvallende wedstrijd, mede doordat België teruggedrongen werd door Brazilië en De Roover amper tot aanvallen kwam.