Groningen speelt laatse oefenwedstrijd gelijk

Door 0 reacties

FC Groningen heeft de laatste oefenwedstrijd voor het begin van de competitie gelijkgespeeld. In de Euroborg was de eindstand 2-2 tegen het Engelse Aston Villa.

Groningen speelde de eerste helft redelijk goed voor de 10.000 man die bij de wedstrijd aanwezig waren. Levchenko was de eerste die het net aan de binnenkant raakte, in de 21ste minuut. Groningen combineerde vrij goed, maar wist afgezien van een paar kansen niet tot scoren te komen.Nogf geen 2 minuten later wist Aston Villa ook het doel te vinden, Moore maakte de 1-1. Het spel van FC Groningen zwakte wat af, tot "oefenwedstrijd-niveau." Rustig rondtikken en vooral de bal in de ploeg houden. Toch wist Buijs in de 33e minuut toch nog doel te treffen, 2-1. Met die stand gingen beide teams rust houden. In de tweede helft verdedigde FC Groningen slecht. En daar kwam ook de 2-2 uit voort gemaakt door Liam Ridgewell. Suarez werd in de 74e minuut nog ingebracht, maar kon geen rol van betkenis meer spelen voor de FC.