Groningen veegt vloer aan met Hunsingo

Door 0 reacties

FC Groningen heeft de oefenwedstrijd tegen VV Hunsingo gewonnen met ruime cijfers. Met 15-0 was het wederom een grote uitslag. Opvallend was dat ook Luis Suarez van de partij was, maar nog opvallender was dat nadat op het veld bekend werd dat hij opnieuw een arbitragezaak tegen de FC aanspande, hij het veld verliet vanwege een blessure.

Groningen begon bar slecht aan de wedstrijd en na ruim 20 minuten stond er nog maar 1-0 op de borden. Hunsingo was zelfs twee keer dicht bij een doelpunt. Maar na ruim een half uur werd Hunsingo moe en werd het een complete schiettent op het doel van de afscheidnemende keeper van Hunsingo, die in de tweede helft een welverdiende publiekswissel kreeg. De goals van onder meer van de Laak, Nevland en Luis Suarez waren wonderschoon. In de tweede kreeg alleen de spits van VV Hunsigo, de 17-jarigeWouter Bloem nog een kans, maar verder was het eenrichtingsverkeer. Positief is te melden dat Sander Rozema een zeer sterke indruk wekte bij de fans langs de lijn. De jongeling die aankomend seizoen bij de eerste selectie is gehaald. Had een groot aandeel in de overwinning met 3 assists en een goal sprak de middenvelder met zijn voeten.