Groningen verliest in Sappemeer van Veendam

Door 2 reacties

FC Groningen heeft de in de voorbereiding traditionele wedstrijd tegen BV Veendam niet kunnen winnen. De Trots van het Noorden verloor de streekderby met 2-1, waardoor er nog werk aan de winkel is voor coach Pieter Huistra.

Groningen had in de eerste wedstrijd het betere van het spel, maar kwam na bijna een half uur spelen op achterstand door Niek Loohuis. De middenvelder kopte de bal achter doelman Luciano. Enkele minuten later was het echter alweer gelijk via Thomas Enevoldsen.

In de tweede helft nam Veendam na enige tijd het heft in handen. Dat resulteerde in de uiteindelijke winnende treffer van Veendam-speler Michael de Leeuw. Veendam zet hierdoor de goede reeks in de voorbereiding voort, daar de ploeg nog geen enkel duel verloor. Voor Huistra en co is deconclusiena dit oefenduel dat er nog volop werk aan de winkel is.