Hiariej en Nijland verlaten Toulon

Door 0 reacties

Tom Hiariej en Stefan Nijland kunnen naar huis. Het Nederlandse beloften team heeft de laatste wedstrijd in de groepsfase weliswaar gewonnen, maar kon geen ronde meer door komen.

Nederland won vandaag met 1-0 van het beloftenelftal van Frankrijk. De doelpuntenmaker van Dominik Kivuvu. Tom Hiariej speelde de gehele wedstrijd. Stefan Nijland werd na rust vervangen door verdediger Ruud Vormer.

Ook afgelopen donderdag verloor Nederland met 2-0 van Chili. In die wedstrijd miste Stefen Nijland geen minuut van het duel. Tom Hiariej speelde niet mee, waardoor hij negentig minuten lang de bank mocht warm houden.

De eerste wedstrijd op het jeugdtoernooi van Tourlon werd tevens verloren door Nederland. In deze wedstrijd speelde Tom Hiariej de gehele wedstrijd en kwam Stefan Nijland geen minuut in actie voor het beloften elftal.

Wat we kunnen opmerken uit de wissels is dat bondscoach Hans Schrijvers het helemaal ziet zitten in Tom Hiariej. Hij speelde de eerste wedstrijd, tweede wedstrijd mocht hij de bank warm houden, waarna hij de derde wedstrijd weer mocht opkomen draven. Stefan Nijland speelde in totaal maar één duel.