Jong Groningen wint met 3-5 bij AZ

Door 0 reacties

Jong Groningen heeft vanavond met 3-5 gewonnen van Jong AZ. In de eerste minuut scoorde AZ de 1-0, maar Jong Groningen was niet van slag en stond met rust al 1-4 voor. Bij Jong Groningen speelde onder andere Nicklas Pedersen, Hyun Jun Suk, Matias Jones en Emil Johansson.

Na de snelle 1-0 van AZ maakte Jones voor Groningen in de derde minuut al gelijk. Daarna scoorden Suk, Keurntjes uit een strafschop en Bakker nog voor de rust voor Jong Groningen. De wedstrijd leek toen al gespeeld, maar Jong AZ kwam na rust nog terug tot 3-4. Pas in de extra tijd besliste Tim Keurntjes het duel, opnieuw uit een strafschop.

Minder waren de blessures voor Suk en Johansson. Suk werd in 40e minuut gewisseld na een tik op zijn knie, en Johannson bleef in de rust met liesklachten achter in de kleedkamer. De blessures lijken niet al te ernstig, maar er wordt geen risico genomen.

Opstelling Jong Groningen: Agil Etemadi ; Jelle Wagenaar, Ferhat Görgülü, Nick Bakker, Emil Johansson (46' Lucas Bijker); Petrit Hoxhaj, Matías Jones (88' Atilay Batbay), Tim Keurntjes, Hyun Jun Suk (40' Hilal Ben Moussa), Nicklas Pedersen, Henk Bos