Oefenduel Jong SC Cambuur - Jong FC Groningen eindigt in 1-1

Door Lukas van der Wal 4 reacties

De beloften hebben vanmiddag/vanavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong SC Cambuur. De wedstrijd werd gespeeld in het altijd 'gezellige' Leeuwarden. Na 24 minuten scoorde Danny Hoesen de 0-1, na balverlies van Schootstra counterde Grunn messcherp en wist Hoesen te scoren.  Groenwit ging op zoek naar meer maar had het vizier niet op scherp, onder andere Arias en Hoesen wisten niet te scoren. In de tweede helft kwam de thuisploeg langszij. Steblecki scoorde al had Payne even daarvoor de FC op 0-2 moeten zetten. De Leeuwarders gingen na dit doelpunt op zoek naar meer, echter hadden zij het geluk niet aan hun zijde. Schootstra was dichtbij de 2-1, maar zijn schot ging net over de lat bij keeper Gies. Zo eindigde de wedstrijd in 1-1, al had de FC de oefenpot voor rust moet beslissen.