Slecht pot voetbal bekroont met overwinning

Door 0 reacties

FC Groningen heeft in Almelo tegen Heracles een overwinning behaald. Het slechte voetbal liep voorGroningen met een sisser af. Het werd 0-1 door een omstreden doelpunt van Goran Lovre. Geclaimed werd dat er hands zou zijn gemaakt of dat het misschien buitenspel was, omdat hij achter de keeper stond. Feit is wel, dat na 4 wedstrijden van verlies er nu weer 3 punten bij het totaal staat.

Het begin van de wedstrijd was nauwelijks om aan te zien. Beide ploegen kregenbijna geenkansen, alwaren Bisseswar, Höcheren Everton van de thuisploeg nog wel dichtbij een goal. Voor de Groningers waren Suárez en Levchenko de gevaarlijkste mensen.
In de twintigste minuut viel Bisseswar van Heracles gebleseerd uit. Hij kreeg in de eerste minuten al een zware onvertreding van Florén te verduren en botste daarna nog een keer tegen een speler van FC Groningen aan. Höcher nam Bisseswar's plaats in. De tweede helft was leuker dan de eerste. Zo viel er in de zestigste minuut ook (eindelijk) te juichen, Nevland produceerde een volly die door Lovré werd ingeschoten. Het was zijn derde goal voor FC Groningen. Invaller Salmon schoot nog tegen de paal maar verder dan de 0-1 kwam Groningen niet al hadden ze nog vele kansen(Suárez,Levchenko, van der Laak). Ook redde Roorda nog knap op een kopbal van Everton.