Sportvereniging T.H.O.S. Beerta - FC Groningen 0-17

Door Redactie 1 reactie

FC Groningen heeft de laatste sportieve activiteit van dit seizoen met ruime cijfers afgesloten. Onder ogen van ruim 1300 toeschouwers won FC het oefenpotje van de zondag vijfde klasser met 17-0. In de rust stond het 9-0 door doelpunten van Bryan Linssen (3x), Hedwiges Maduro (2x), Dino Islamovic (2x), en Albert Rusnak. Gelegenheids aanvoerder Hans Hateboer trof de roos vanuit een strafschop. Na de rust werd de marge bijna verdubbeld. Mimoun Mahi was 3 x trefzeker. Juninho Bacuna, Danny Hoesen, Lorenzo Burnet en Jesper Drost scoorden één keer. Het slotakkoord was voor doelman Sergio Padt die in de slotfase mee naar voren was gekomen. Dit bleef niet onbeloond. De sluitpost schoot het laatste doelpunt van dit seizoen tegen de touwen.

De spelers en TS kunnen nu op vakantie. Wij hopen de meeste spelers met opgeladen batterij terug te zien op de eerste training zondag 26 juni in Haren. Voor de vertrekkende TS en spelers willen wij iedereen bedanken en heel veel succes toewensen bij (het vinden van) hun nieuwe clubs!