FC Groningen verliest van Suriprofs, 3-0

Door 4 reacties

FC Groningen heeft vanavond in Rotterdam verloren van de Suriprofs. De mannen onder leiding van Erwin vd Looi waren nauwelijks opgewassen tegen Clarence Seedorf & Co. In het eerste bedrijf werd er twee gescoord door de ´´thuisploeg´´. In de zesde minuut kon Rydell Poepon vrij uithalen in het Groninger zestienmetergebied, 1-0. In de 40e minuut wist Clarence Seedorf via een vrije trap de score op te voeren naar 2-0. De vrije trap werd nog van richting veranderd door Kieftenbeld. De FC kwam nauwelijks bij het doel van Kenneth Vermeer. De tweede helft kreeg het zelfde beeld als zijn voorganger. De mannen van Dean Gorre vielen aan, onze Trots had helaas weinig te vertellen. "Good Old" Seeedorf wist met zijn tweede treffer van de avond de score uit te breiden naar 3-0. Dit was tevens de eindstand van dit benefietduel. De FC kreeg over de totale wedstrijd gezien wel kansen, echter de scherpte en de effectiviteit ontbrak. Mooi was te zien dat er veel jeugd haar opwachting mocht maken. Het is duidelijk, de jeugd heeft de toekomst. Ik ben benieuwd hoe dit het aankomende seizoen begeleid gaat worden.