FC Groningen verslaat Regioteam Siddeburen ( 0-8 )

Door 1 reactie

OnzeTrots heeft vanavond geoefend tegen het Regioteam van Siddeburen en omstreken( 0-8).De selectie van de tegenstander bestond uit spelers van de volgende amateursclubs, VV Siddeburen, VV Scheemda, VV Muntendam, VV Hoogezand en VV ZNC uit Zuidbroek. De wedstrijdwerd gevolgd door 2450 toeschouwers.Het was dus zeer aangenaam inSiddeburen. De FC wist in de eerste helft vijf keer te scoren. David Texeira wist twee keer te scoren. De overige treffers werden gemaakt door De Leeuw, Femi en Kostic. In de tweede helft wist de FC nog driemaal te scoren. Doelpuntenmakers waren, Van Moorsel, Ivens en een eigen doelpunt.

Opstelling 1e helft: Bizot; Magnasco, Kappelhof, Van Dijk, Burnet; Ajilore, De Leeuw, Kwakman; Schet, Texeira en Kostic."

Scoreverloop eerste helft

0-1 David Texeira ( 16e minuut ), 0-2 Micheal de Leeuw ( 19e minuut ), 0-3 Femi ( 28e minuut ), 0-4 Kostic ( 44e minuut ), 0-5 David Texeira ( 45e minuut )

Russtand 0-5

Opstelling 2e helft: Van der Lei; Francisco,Ivens,Renken,Batbay, Johansson,Hiariej,Letschert,Keurntjes, Van Moorsel,Suk

Scoreverloop tweede helft

0-6 Paco van Moorsel ( 46e minuut ), 0-7 Jonas Ivens ( 84e minuut ), 0-8 Eigen doelpunt Regioteam Siddeburen ( 86e minuut )

De wedstrijd werd dus afgesloten met 0-8 overwinning. We zijn benieuwd, zal de FC-selectie de spelerspot moeten spekken. In Warffum moest de technische staf dokken na het behalen van de 0-16 door de spelers van de FC.

De volgende oefenwedstrijd van de FC zal zijn bij Kickers Emden. Deze wedstrijd wordt aanstaande zaterdag gevoetbald. De wedstrijd begint om 18:00 uur.