Terug

Deel deze pagina:

Binnen- en buitenlandse interesse in Ludovit Reis

Door Thijs Faber 21 reacties

Zaterdagochtend meldde het Dagblad van het Noorden dat een Ajax-scout de training van FC Groningen had bezocht om te kijken naar Ludovit Reis. Nader onderzoek van Boerenmacht bij bronnen binnen Ajax hebben opgeleverd dat de 17-jarige middenvelder inderdaad op een lijstje staat bij de Amsterdammers, dit gaat over het “algemene” lijstje van spelers om in de gaten te houden. Overigens is Ajax niet de eerste club die informeerde naar het jonge talent, ruim een week voor het begin van de transferperiode kregen wij informatie van een betrouwbare bron dat een (nog) onbekende Franse club bij FC Groningen heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de geboren Haarlemmer, wie nog een contract tot 2020 heeft.

Reacties:
ronald197613-01-2018 om 21:35

Gaat niet goed met onze FC.  Idrissi weg als reis ook nog eens weg gaat   en mahi sorry maar dan kun je nu al zeggen we gaan spelen voor plek 16.  17.  18.  Poot stijf houden nijland.  Idrissi veeeeel te goedkoop weg volgens berichten 1.75.  Plus doorverkoop Jezus.  Echt weer fc

Golden state warriors15-01-2018 om 14:04

Waar zie dat hij voor 1.75 verkocht wordt?

13-01-2018 om 21:41

 

Reis verkopen nijland voor twee ton 

Ronnie 13-01-2018 om 21:46

Verslag van de wedstrijd op dvhn zegt genoeg. Groningen dezelfde kwalen als voor de winterstop. Verdedigend zo lek als een mandje, weer bij stilstaande situaties en dat gebeurd te vaak. Aanvallen leuk bezig maar niet effectief.

idrissi weg en het elftal wordt aangevuld met jeugd waarvan de trainer is geschrokken na de blamage tegen 2e Bundesliga klant Dresden. Hij wil er boddy en ervaring bij.

hehe, dat zeggen wij hier al een hele poos.

ik geef je op een briefje hier dat de 1,75 miljoen nu het tekort lijkt weg te werken, maar aan het einde van het seizoen financieel niets heeft geholpen omdat de fc met dit elftal laag gaat eindigen en daardoor zeker een miljoen minder aan inkomsten krijgt.

Groningen zit op alle fronten in een spiraal naar beneden. Spelers willen en gaan steeds sneller weg, er worden geen spelers aangetrokken, jeugd komt er in, mindere kwaliteit. Geen geld, de rek is er uit...

Padt en Mahi zullen net als Reis wel volgen. 

Emmen uit, ook leuk

kees13-01-2018 om 21:53

De contouren worden meer zichtbaar:  zeker geen Europees voetbal de komende jaren, en volop handelshuis voor de talenten uit/in de jeugd.  Faber sprak zaterdag na de wedstrijd van de wenselijkheid van een stevige speler erbij...Maar "de kansen voorin benutten" gaat na vertrek van 3 spelers maar moeilijk lukken verwacht ik. Drost en Bacuna en Doan en Antuna zijn de bal veel te snel kwijt en Veldwijk moet voorin alles alleen doen. Iedere speler is natuurlijk vervangbaar, ik verwacht dat de doorsnee jong talent wel 1,5 jaar nodig heeft  eer zo'n speler basisspeler wordt: Laat je Reis nu gaan, dan wordt dát stukje zekerheid in het spel ook weggedaan!  

brummie13-01-2018 om 22:41

Toch mooi dat talenten van fc op radar grotere clubs staan? Kunnen we ook trots op zijn? Is er belangstelling voor spelers, is het ook weer niet goed. Daarnaast is er nog geen sprake van verkoop Reis. 

campesino13-01-2018 om 22:46

brummie kan je aub af en toe je kop houden met je positieve geleuter. echt op momenten als deze kan ik daar gewoon heel slecht tegen

13-01-2018 om 22:50

Helemaal gelijk brummie , maar de negativiteit staat daar niet boven momenteel

Ronnie 13-01-2018 om 22:57

Eens Brummie. Maar jij zet in je verhaal een punt en dat is niet juist. Natuurlijk mooi dat er belangstelling is voor spelers, maar er moet ook iets voor terug komen.

je kunt niet ongestraft het elftal uithollen door jeugd in te zetten. Dat gaat op de duur fout. Dat is dus niet de bedoeling Brummie.

Johan13-01-2018 om 22:41

Verkopen! de overload aan kantoormensen moeten ook betaald worden.

harley14-01-2018 om 02:12

Kun je dat ook onderbouwen?

campesino13-01-2018 om 22:43

Kon het niet opbrengen vanmiddag te kijken. en als ik de rakties zo zie heb ik daar goed aan gedaan. beetje bij beetje heb ik het wel een beetje gehad met groningen. het is al kloten en als dan ook nog idrisii en mahi wegganblijft er helemaal geen creativiteit over. bovendien idrissi, mahi doan dat zijn toch de spelers waarvoor je naar het stadion komt. en als daar dan niks voor terugomt dan wordt het wel heel triest allemaal. het is dsinds de bekerfinale wel heel hard minder geworden met de kwaliteit en het begint zo langzamerhand wel een heel erg kleuterelftal te worden. en als ik faber dan hoor leuteren dat hij wel tevrden is en dat ze in principe heel goed kunnen voetballen, dan denk ik wel eens" waar heeft die man het in vredesnaam over?"

nee ik voorzie zeer sombere tijden voor de groningen fans

13-01-2018 om 22:45

Haal die belhassani op man en die van eijden ervaring moet er komen kom op nijland 

bettie13-01-2018 om 23:06

Heb vanmiddag gekeken naar fc groningen dynamo dresden tot de 0-2 heb ik gekeken,

toen heb ik het weg gedrukt. Het was het aanzien niet waard . Zo slecht ,zit geen verbetering in.

En de goeie spelers die we nog hebben gaan weg . waar is Nijland mee bezig . Weer tevreden met een klein bedrag . 1.5 miljoen. 

Andere teams vragen veel meer voor de beste spelers die ze hebben.

Reis straks weg  pad  misschien . Idrisie is helemaal niet klaar voor een volgende stap heeft bij fc groningen nog geen vaste basis plaats. ze hoeven de tweede helft van het  seizoen niet meer te spelen gewoon schriftelijk afdoen. wordt degraderen. Hoe erg ik het ook vind .

 

rob roy13-01-2018 om 23:07

Ga toch weg met je Bel Hassani, daar zit je nu al bijna 2 maanden om te zeuren. Kunstgrasvoetballers zijn niet geschikt bij onze club, zie dat toch eens een keertje in.En die Rens van Eijden, wat moet het mee. Ook een dertien in een dozijn voetballer, niks bijzonders dus.

rob roy14-01-2018 om 11:14

Of ik mijn mond moet houden dat regel ikzelf Donny, daar heb jij geen reet mee te maken. Hetzelfde geldt naar wat ik wil kijken, ook daar heb jij niets mee te maken. Het enigste wat ik van jou verlang is, dat je eens een beargumenteerd berichtje op dit forum zet want zolang als jij hier op dit forum post is er nog niet een normaal beargumenteerde post van jou verschenen. Waar jij goed in bent is dat als anderen iets schrijven waar jij het niet mee eens bent, dit gelijk afkapt en dan één of andere rare opmerking hierover maakt. Volgens mij ben jij iemand met een heel kort lontje,werkloos en zich thuis vervelend achter de PC zich zit af te reageren op o.a op Boerenmacht. Ik zou zeggen, doe eens iets zinnigs, ga sporten, doe vrijwilligerswerk of ga verhuizen en wordt supporter van een club van klosjebreiers, dan hoef je tenminste hier niet meer op BM te posten en zijn we weer van een zeurpiet verlost. Een prettige zondag verder.

13-01-2018 om 23:10

Hou je kwebbel dan dicht en geen gezeik meer rob roy ga dan naar de jeugdelftal kijken van Nijland en co en zeur niet meer wat er slecht gaat 

Hgz13-01-2018 om 23:14

Brummie spelers verkopen en er niks voor terug halen gaat de club opbreken omdat het elftal er niet beter op wordt en dat gaat je weer tv geld minder opleveren, weg transfergeld Dus als ik jou was zou ik niet zo positief zijn.

harley14-01-2018 om 02:16

Komt wel wat voor terug

Hgz14-01-2018 om 15:39

ja verlies aan tv geld

Marco13-01-2018 om 23:36

Compliment voor Reis en begeleiding dat hij het goed doet. 

Fabel heeft het aangedurfd om Reis ondanks zijn jonge leeftijd op te stellen op het middenveld. 

Contract openbreken en transfersom van 8 miljoen opnemen. 

appie happie13-01-2018 om 23:36

Zo net wakker,hele fles chardonnay op en ik denk dat ik er nog wel es eentje nodig heb heb de komende tijd.

OMG wat een wanvertoning gelukkig keek ik maar 30 min. Vanmiddag en hebnik de doelpunten lekker gemist.

 

Idrissi dus naar AZ  en Mahi en Padt zijn er ook flauw van  zullen dus ook elke geboden kans aanpakken om weg te gaan.

 

Bijna einse verhaal dus van optimistme wat de FC aangaat.

Idd wij roepen al geruime tijd dat er BODY  moet komen .. nee er moeten eerst doden vallen.oid.

 

De groeten..

kees14-01-2018 om 09:46

Appie...pas op met de fles, want er komen nopg meer van die pijnlijke momenten (vwb FC Groningen) dat je liever maar de andere kant op kijkt ( of in dit geval liever niet kijkt .

Het is misschien goed te memoreren dat de club(bestuurders en TS ), Jans incluis, ZELF een grote verantwoordelijkheid hebben om het seizoen goed door te komen. Net-niet telt in het profvoetbal niet.  Maar ik ben (met jou ) wel bezorgd dat er met defensief voetbal, wel veel gelijke spelen aan komen wat ons er niet vrolijker op maakt.  dan helpt de Chardonnay van jou ( heb jij trouwens een heel pallet vol besteld? ) ook maar gedeeltelijk  

appie happie14-01-2018 om 10:02

Ha die Kees,of ik profesioneel Alcoholist ben?ja in deeltijd natuurlijk.bij hoge uirzondering gaat er eenscern flesje in 1 x door.Deze x was ik in de stad,eten erbij enz. Je weet wel hoe dat gaat.

 

Ik ben het met je eens er komen nog veel meer momenten dat het niet zo gaat met de FC.ik kan me houden hoor  wees maar niet bang.

 

Ik vind wel dat het hoogtijd wordtom in tegrijpen want dit lis zand 

appie happie14-01-2018 om 10:02

Ha die Kees,of ik profesioneel Alcoholist ben?ja in deeltijd natuurlijk.bij hoge uirzondering gaat er een een flesje in 1 x door.Deze x was ik in de stad,eten erbij enz. Je weet wel hoe dat gaat.

 

Ik ben het met je eens er komen nog veel meer momenten dat het niet zo gaat met de FC.ik kan me houden hoor  wees maar niet bang.

 

Ik vind wel dat het hoogtijd wordtom in tegrijpen want dit los zand  voetbal is niet om aan te zien dan wel je er voor dood schamen als supporter zijnde..Igg heeft Faber gister met de vuist op tafel geslagen en MANkracht met bodygeëist...we wachten dit af.Intussen gaat Idrissi er van tussen,laten we hopen dat hij nu even als enige gaat en de rest sws blijft tot de zomer.Dan zal Robben aansluiten als rechtsbuiten en zal er een aantrekkingskracht zijn op nieuwe spelers tevens zal dat een begin zijn van betere tijden.Want muv het winnen van de beker en af en toe een puntje tegen een topploeg blijft er voor ons niet veel te genieten.Ik houd daarom mijn hart vast mbt de uitwedstrijd in Tilburg de komende week.

 

Fijne dag een ieder..

 

kees14-01-2018 om 11:11

dat doe ik ook, vwb dat hart , maar uit-winnen in Tilburg dat is geen makk(l)ie !!

ronald197614-01-2018 om 10:37

Wat er ook voor terug komt we worden er niet beter van ik ben ook voor contract openbreken.  Absalem.  Reis padt en gewoon in contract opnemen 5 miljoen klaar hebben we dat gezeur niet meer weten clubspresies wat ze moeten betalen en dat zelfde geld voor spelers onder 23.   Talenten daar ook in 3 jaar contract geven en afkoop som erin. Want FC staat er om bekend goedkoop spelers te verkopen 

kees14-01-2018 om 10:59

onderschat de inspraak van de spelers ( en hun zaakwaarnemers ) niet!  Als je ziet dat Reis en Idrissi tot 2020 vastliggen moet er dus een afkoopsom betaald worden... maar wdb. staat  FC Groningen in een iets onvoordeliger positie dan 5 jaar geleden. Over de Tdic transfer ( die beroemde! ) is een half jaar onderhandeld... Kostic ging voor 6,5 miljoen wat als verrassing kwam ( goed voorbereid door Veldmate ). En nu Jans aan het roer staat zal die toch z'n poot stijf moeten houden!

Ik denk dat Idrissi verkocht wordt voor 2,4 mlj. en Reis ( áls die gaat ) voor 8 ton

 

14-01-2018 om 15:57

Beste Kees, ik lees je berichten vaak met veel plezier, kan je taalgebruik wel waarderen. Maar, 8 ton voor Reis? Ons grootste talent, heeft zich nu al bewezen in de eredivisie, als 17-jarige. Minimaal 3,5 miljoen! 

kees14-01-2018 om 20:36

@Baksteen: ik zeg dat Reis wel 2,5 milj waarde heeft, alleen ik denk dat FC Groningen ( middels een beerkte transfersom ) de overgang naar een hoger salaris bij die nieuwe club  moet aanvullen... verder moet het 15% doorverkoop% ook a.h.w. "verrekend" worden.

Zivkovi ging voor ruim 2 milj naar Ajax...marktconform zei Veldmate toen! Als er veel buitenlandse belangstelling is dan kan de prijs opeens wel naar veel hogere bedragen oplopen:maar  boven de 2 milj. zou ik op dit moment  bijzonder vinden 

manus14-01-2018 om 12:23

Reis is een topper in dop. Die gaan we niet lang behouden helaas. Hem gaan we veel harder missen dan Idrissi. Dus moet ook veel meer opbrengen. In ieder geval bij doorverkoop.

14-01-2018 om 12:40

Koopjesmarkt Nijland .nl

Alles voor de helft weg is weg goed voor de opvulling van mijn rekening want investeren doen we niet aan we hebben eigen jeugd

alexvl14-01-2018 om 18:13

Ik ben erg benieuwd wat Nijland zelf verdient op jaarbasis?

En Kemkers?

Zullen ook geen misselijke bedragen zijn. Nijland is zelf miljonair. Als hij dan zo'n Fc hart heeft dan zou ik geen salaris willen.

14-01-2018 om 20:27

Nijland verdient op jaarbasis, volgens echte fans van groningen, om en nabij de veel meer respect dan wat jij toont

Heeft Groningen uit een enorm zwakke positie gehaald he. Mooi stadion gegeven, beker gewonnen, stabiele subtopper/middenmoter van gemaakt. Kap toch eens met die onzin dat zo iemand geen normaal salaris verdient. Hij zou morgen nog ergens kunnen tekenen voor een half miljoen per jaar. Vast wel één of ander goed doel/zorginstelling/verzekeraar oid die hem dat durft aan te bieden. Wat verdien jij trouwens? Geef de helft maar aan de fc

Golden state warriors15-01-2018 om 18:12

ik lees in de reacties dat fc 1,75 vraagt voor reis waar staat dat dan?

kees19-01-2018 om 03:19

ik weet het niet, maar denk dat hetr veel te hoog gegrepen is , al iu de vraagpfrijs natuurlijk "vrij"

Komt er een"stevige middenvelder", dan gaat Reis misschien nu al voor 8 ton tot ruim een miljoen ..als ie een Nederlands paspoort heeft gekregen 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!