Terug

Deel deze pagina:

[UPDATE zaterdag 5 mei] Alfons Arts langer bij FC Onder 23

Door Redactie 8 reacties

Ondanks het gegeven dat er een 2-jarig contract klaarligt voor trainer Alfons Arts, is hij er nog niet uit met FC. De intentie om langer met elkaar door te gaan ligt er wederzijds. Arts sprak na de gewonnen wedstrijd (5-0 tegen VVOG) met RTV Noord. "We hebben de intentie om er samen uit te komen, maar ik ben teleurgesteld dat dit nog niet gelukt is" zegt Arts. Technisch Manager Ron Jans verwacht dat er voor het volgende weekend duidelijkheid is. FC Groningen wil alle jeugdtrainers met hun bijbehorende teams voor komend seizoen presenteren. Blijft Arts?

Update zaterdag 5 mei - Trainer Alfons Arts blijft bij FC Groningen en tekent 2 jaar bij. Eerder liet Arts weten dat hij teleurgesteld was dat het nog niet rond was. De plooien zijn inmiddels gladgestreken bericht RTV Noord. Arts toont zich verheugd met de verlenging en zegt blij te zijn dat hij zijn steentje voor de komende twee jaar kan bijdragen, aan de goede weg die is ingeslagen met de jeugdopleiding.

Reacties:
kees28-04-2018 om 21:39

de vraag stellen...is hem beantwoorden

 

Fortuna Sittard promoveert, na een zege op jong-PSV (1-0) en een indrukwekkende reeks ( niet meer verloren sinds 12 februari )...Maar of deze club het volgende jaar gaat redden in de ED?  dat vraag ik mij wel af...ze hebben gewoon weinig middelen.   enfin: eerst maar een avond dóórhalen.

Arthur29-04-2018 om 01:43

Zou Groningen Leon Bergsma van jong Ajax niet kunnen oppikken heeft een aflopend contract en wil graag hoger op.

Jegelkser29-04-2018 om 09:03

Leon Bergsma is geen verkeerde speler, maar volgens mij is het nu belangrijker om een speler met ervaring te halen aangezien je al de jongste ploeg bent van de eredivisie. 

29-04-2018 om 10:41

Mij bekruipt steeds meer het nare gevoel dat Jans de boel naar z'n hand zet

campesino29-04-2018 om 11:14

En wat is daar naar aan. Dat is toch zijn werk?. Ik zou een naar gevoel krijgen als hij dit niet deed

kees29-04-2018 om 11:19

ja, wat verwacht je anders van een technisch manager?...en het is zeker geen makkelijke klus om met al die onzekerheden een sterke selectie samen te stellen/aan te vullen  met jonkies en  al dan niet  vertrekkende spelers binnen het gestelde  budget voor de spelers, trainers enz.

ik heb daar geen "naar gevoel" bij en daarom zeg ik: mijn zegen heeft ie !  

29-04-2018 om 13:52

Ik hoor alleen maar onvrede bij mensen die met Jans te maken hebben. Dekker, Faber, Kemkers...en Arts waarschijnlijk ook. Hij is niet groter dan de club

rob roy29-04-2018 om 18:26

Ik denk dat die onvrede meer bij de supportes zit als bij de club. Het is nooit makkelijk om in een vrij grote organisatie het iedereen naar de zin te maken. En als je zo'n grote verantwoordelijkheid hebt als dhr.Ron Jans, dan kan je verwachten dat er hier of daar meningsverschillen ontstaan en meningsverschillen moeten toch op de één of andere manier worden opgelost. De eerst drie namen hebben niet dát opgebracht wat er eigenlijk van werd verwacht, dan moet je cocluderen dat het beter is om afscheid van elkaar te nemen. Gebeurt in het dagelijks leven ook vaak genoeg. Met Arts ligt het nog helemaal open. De man kan weer een contract aangaan met de club, aangaande zijn prestaties afgelopen jaar is dat ook wenselijk. 

29-04-2018 om 21:08

Ik ben dan ook een supporter, RR.

rob roy01-05-2018 om 23:26

Ja Mike, mooi supporter blijven zou ik zeggen. Wat betreft Jans is het zo dat hoge bomen veel wind vangen. Iedereen heeft zijn of haar zegje wel klaar, maar wees er wel van overtuigd dat Jans het met de club het beste voor heeft. 

06-05-2018 om 15:46

Ja RR, maar wanneer je met iedereen ruzie maakt moet je beetje dimmen

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!