Terug

Deel deze pagina:

Boerenmacht lanceert vernieuwde webshop met ode aan Erik Nevland

Door Boerenmacht 3 reacties

Gisteren hebben wij na een aantal maanden nadenken over de toekomst van onze webshop de vernieuwde versie van de shop geopend. De eerste versie van de Boerenmacht-webshop was een aardig succes, maar er waren wel een aantal dingen die we wilden veranderen. Vanaf nu streven wij naar kwaliteit boven kwantiteit. Dat betekent minder ontwerpen, maar de ontwerpen die er zijn, zijn van betere kwaliteit. Dit heeft geen invloed op de prijzen, die zijn of lager of hetzelfde gebleven. We willen in de shop de nadruk gaan leggen op de nostalgie van de oude helden, en om te beginnen lanceren we daarom "De Viking", ontworpen door freelance ontwerper Joeri Gosens. Wij hopen dat de nieuwe webshop gaat bevallen en we staan altijd open voor feedback in de reacties of via een email naar thijs@boerenmacht.nl. De shop is te bereiken via  of onder "shop" in het navigatiemenu.

Reacties:
12-04-2018 om 17:00

Erik, nog altijd een echte "Noorse" FC-Groninger.

Nogutsnoglory112-04-2018 om 18:02

Geweldige speler waar iedere Grunneger zich mee kan identificeren. Wat een klasbak en een inzet elke week. Laat die Veldwijk elke dag naar de training maar verplicht na een video van Nevland kijken. Kan hij zien hoe een echte prof voor zijn vak leeft. 

appie happie13-04-2018 om 22:48

Die Veldeijk is zo dom als een deurkruk,hij snapt er niks van...van mij mag die domme zak weg...bah..ik denk dat de meeste fc fans er zo over denken..ik zeg de meeste...zullen altijd een paar zijn die er..nou ja  ik zeg maar niks...

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!