Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen Onder -23 vs Quick Boys eindigt in brilstand

Door Redactie 0 reacties

In een weinig verheffend duel kwamen beide ploegen vanmiddag niet tot scoren. Ondanks prima voetbalweer. De kansen over en weer waren op één hand te tellen. Tijdens de eerste helft mikte Jason Oost namens de Katwijkers iets te hoog over de lat, aan de andere kant van het veld keerde doelman Martijn de Zwart een hard schot van Tim Waterink. Kort voor rust verrichtte de doelman nog een redding. Na de pauze moest de Katwijker goalie nog één keer gestrekt op een hard schot ten koste van een corner. Een kwartier voor tijd onderscheidde Stefan van der Lei zich met een prima redding op een goed genomen vrije trap. Een groen-wit slotoffensief bleef uit.

Al met al speelde Jong Grunn zeker niet slecht. Tot een meter of 20 voor de goal ging het best goed. Daarna miste het team net dat beetje vernuft en nauwkeurigheid om tot meer kansen te komen. Ook vanuit de tweede lijn mag er wat ons betreft meer geschoten worden.

Opstelling FC Groningen onder-23 (statistieken via FC Groningen)
Stefan van der Lei, Tim Riksman, Joël Amakodo, Roland Baas, Amir Absalem, David Browne (89’ Jim de Leeuw), Glenn Bijl, Gerald Postma, Ajdin Hrustic, Tim Waterink (70’ Gijs Jasper), Yassine Zakir (70’ Pier Veldman).

Rest bank: Nick Borgman, Robbert de Vos.

Toeschouwers: 300

Scheidsrechter: Bosamens

Gele kaarten: 58’ Milan Hoek, 60’ Gerard Aafjes, 73’ Glenn Bijl, 79’ Joey Ravensbergen.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!