Terug

Deel deze pagina:

David Texeira vertrekt naar Sivasspor

Door Thijs Faber 8 reacties

David Texeira vertrekt naar het Turkse Sivasspor. Dat meldt de club via haar officiële kanalen. De club komt uit in de hoogste competitie van Turkije. Hoewel David Texeira het bij Groningen nooit echt is geworden is hij toch op de radar van de Turken verschenen. De Uruguayaanse spits komt over van Dallas FC. De Boerenmacht redactie wenst David veel succes bij zijn nieuwe club! 

Reacties:
11-01-2016 om 06:48

Helaas bij Groningen geen kans gekregen.

harley11-01-2016 om 08:25

Wel kansen gehad..gewoon onvoldoende. Al vraag ik me bij spitsen van de FC altijd af in hoeverre dat aan het systeeem ligt..dat spitsen het niet goed doen..

marcelfcg11-01-2016 om 08:57

En ene Suk schiet ze er in Portugal ook met het grootste gemak in.

11-01-2016 om 10:15

Scoorde eerste half jaar aan de lopende band. Verkeerd gebruikt, te snel afgeschreven. Zoals zovaak met spitsen gebeurd die een 3 spitsen systeem niet gewend zijn

appie happie11-01-2016 om 11:44

Aardige vent,technisch zeer beperkte speler,harde werker.geen goalgetter..heeft volgens mij 1 x 2 goals gescoort in 1 wedstrijd..misschien tegen az in de euroborg weet het niet helemaal zeker..

appie happie11-01-2016 om 11:46

Gescoort moet zijn gescoord

11-01-2016 om 11:50

Gelukkig hadden ze bij de club meer gedud met Matavz. Was, toen hij bij de FC kwam nou ook nog niet zo'n "gaolgetter" . Bij Fc Emmen kwam hij eerst op de bank en kwam uit armoede weer terug, met blessure, bij de club er werd later toch nog "een kerel" en ging scoren.......gevolgd door een mooie transfer naar PSV. David heeft deze kans niet gehad en werd na 1,5 seizoen afgeschaft. Jammer!!!!

Jones, Magnasco precies hetzelfde verhaal.

TomOkker11-01-2016 om 17:09

Geen kans gehad moet volgens mij zijn, geen kans benut. Het was in die periode toch ook allemaal net niet. Ik hoor Hansie Hansie met 'pareltje' Jones nog roeptoeteren. Gewogen en te licht bevonden. Op naar de orde van de dag en dat Sorloth veel scoren mag.

11-01-2016 om 17:19

Een spits hoeft niet perse zo geweldig te kunnen voetballen maar moet dan toch wel scorend vermogen hebben. Texeira had weliswaar een grote inzet en lef in duels maar had onvoldoende techniek (kon geen bal onder controle krijgen) en scoorde bijzonder weinig. Dus dat hij geen kans heeft gekregen klopt totaal niet, hij kreeg eindeloos de tijd. Ik was blij dat hij ging. Bij Matavz was de klasse, zowel qua techniek als scorend vermogen, duidelijk zichtbaar. Dat het bij hem lang duurde had puur met zijn karakter ( wat afwachtend, flegmatiek) te maken. in zijn geval was het juist goed hem meer tijd te geven. Onze vriend Pedersen was in principe ook een hele goede voetballer maar mislukte omdat hij van glas was. Jones was gewoon niet goed genoeg, Magnasco maakte veel fouten maar compenseerde dat door zijn inzet en drang naar voren. Als publiek zie je dat graag natuurlijk.  Dat de meningen zo verschillend zijn is wel interessant. Ik vond Letschert en Lachman destijds goed genoeg voor de fc. Maar ze mochten gaan en wij hebben nu, na enkele geweldige centrale verdedigers,  Reijnen,  Kappelhof en Larsen. De ellende is dat we spelers die zowel karakter als techniek hebben nooit lang kunnen houden. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!