Terug

Deel deze pagina:

De Graafschap wil Martijn van der Laan op huurbasis

Door Redactie 3 reacties

De geruchten zongen de afgelopen dagen stevig rond bij de groen-witte achterban aangaande een nieuwe samenwerking tussen Henk de Jong en verdediger Martijn van der Laan. Eerstgenoemde is sinds kort als trainer aan de slag gegaan bij de Superboeren. Volgens journalist Sander de Vries (AD Sportwereld) wil de Graafschap Van der Laan huren. Beiden werkten eerder bij SC Cambuur succesvol samen. Het contract bij FC loopt nog tot medio 2018. De verdediger zit in Groningen op dood spoor. 

Reacties:
grunnfan02-01-2017 om 18:57

Direct doen!!!

Rob197002-01-2017 om 21:49

Het zou toch mooi zijn, dat je direct afscheid neemt van deze speler. Nu staat hij er in de voorbereiding weer. Ook dan kun je hem niet gebruiken. 

Nachtwacht03-01-2017 om 00:32

Voor iedereen beter... Misschien valt hij komende halve seizoen positief op en kan hij toch nog verkocht worden.

03-01-2017 om 01:23

Kijk wat hans zegt moet je met een korreltje zout nemen ,ik zeg dat fcg met 23 man een van de kleinste selecties heeft!.Het probleem ligt bij  het ong 1 milj per jaar aan salaris aan dure en niet basis spelers bv hoesen,maduro,linssen&vd laan deze spelers liggen te zwaar op de begrotimg met een minimum aaan speelminuten zitten deze heren in de hoogstr salaris schaal.Zoals gezegt vewacht deze dat het rond komt met Rusnak(deze positie wordt hierna bezet door idrissie) en hateboer (hiervoorr wordt wel een speler gehaalt)dus na deze week 3 milj rijker en  selectie naar 22 spelers( of hrustic wordt doorgeschoven naar de a kern)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!