Terug

Deel deze pagina:

Diverse spelers op pad voor nationale teams

Door Redactie 0 reacties

De competitie ligt de komende dagen stil. Diverse spelers waaronder een twaalftal van FC Groningen (verdeeld over diverse leeftijdsgroepen) hebben een oproep gekregen zich aan te sluiten bij hun nationale teams.

Ritsu Doan is afgereisd naar het verre Oosten. Japan oefent op vrijdag 22 maart tegen Colombia. Op dinsdag 26 maart volgt Bolivia. 

Samir Memisevic is uitgenodigd voor Bosnië. De Bosniërs spelen twee kwalificatie wedstrijden (EK 2020). Op zaterdag 23 maart is de eerste tegenstander Armenië. Op dinsdag 26 maart wacht Griekenland.

 

Deyovaisio Zeefuik, Jan Hoekstra en Kaj Sierhuis hebben een oproep voor Jong Oranje. Er wordt geoefend in Spanje, de VS (zondag 24 maart) en Egypte (dinsdag 26 maart) zijn de tegenstanders. 

Mo El Hankouri is ingedeeld bij Marokko onder-23. Congo uit en thuis staat op woensdag 20 maart en op zondag 24 maart op het programma.

Ko Itakura zit bij de selectie van Japan onder-23. De Japanners werken in Thailand een kwalificatietoernooi (onder-23) af voor het Aziatisch kampioenschap.

Lars Kramer en Tom van de Looi hebben een uitnodiging voor Oranje onder-20. Het onder-20 elftal oefent op vrijdag 22 maart tegen Mexico. Op maandag 25 maart wordt er geoefend in en tegen Tjsechië.

Ludovit Reis heeft een invitatie voor Oranje onder-19. Zij spelen een EK kwalificatietournooi in Nederland. In Hardenberg is op woensdag 20 maart Wales de tegenstander. Op zaterdag 23 maart volgt in Assen Slovenië. Op dinsdag 26 maart wordt er weer gespeeld in Hardenberg maar dan tegen Spanje. 

Daniël van Kaam en Tapmahoe Sopacua staan in de wacht voor dit toernooi.

Osakari Sallinen is uitgenodigd voor Finland onder-17. Tomas Suslov is opgeroepen voor Slowakije onder-17.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!