Terug

Deel deze pagina:

Donderdag 17 september, officieel afscheid Eric Botteghin

Door Redactie 7 reacties

Aankomende donderdagavond als de trots van het noorden de Europese wedstrijd tegen Olympique Marseille gaat spelen, zal er tevens van de gelegenheid gebruik worden gemaakt om (vooraf) afscheid te nemen van Eric Botteghin bericht de clubsite. De oud groen-witte rots in de branding, maakte in augustus een transfer naar Feyenoord en speelde de afgelopen twee seizoenen 84 wedstrijden voor de mooiste club van Nederland. FC Groningen is van mening dat de Braziliaan een belangrijke schakel was naar de bekerwinst. Met het uitverkochte stadion kan op gepaste wijze een onvergetelijk uitzwaai moment worden gegeven, als blijk van dank voor diens sportieve inzet.

Reacties:
marcelfcg15-09-2015 om 17:52

Off Topic: supporters van OM betalen slechts €10 voor een kaartje donderdag in Euroborg terwijl de eigen supporters een veelvoud moeten aftikken. De kaarten voor Braga uit moeten €25 kosten naar ik heb begrepen. Hoe is dit weer mogelijk.

appie happie15-09-2015 om 18:14

Weg is weg. Afscherid van mij hoeft t niet....doeiiii je wilde toch zo graag.

15-09-2015 om 20:00

@Appie,

Allemaal sentiment waar je geen ruk aan hebt. Etienne Reijnen moet nog even wennen maar wordt volgens mij een waardige opvolger. En net wat je zegt "vot is vot". 

15-09-2015 om 20:14

Hij was inderdaad wel erg bezig, ook in het openbaar/de pers, om z'n zin door te drijven- net als de meeste spelers tegenwoordig doen- en Nijland heeft waarschijnlijk het spel meegespeeld.  Ik hoop niet dat hij in de microfoon gaat roepen dat FC groningen de mooiste club van Nederland is...of iets van die strekking. Want ik heb soms plaatsvervangende schaamte als het geldbelang in het betaald voetbal wordt "verkocht" als een sportieve verbetering.  Moet nog zien dat hij zijn basisplaats bij F. waarmaakt  Maar het is voor hem natuurlijk leuk om onze ploeg op donderdag, nog even in de kleedkamer aan te moedigen en te zien knallen tegen Olympique M., kan niet zoveel kwaad. 

15-09-2015 om 20:27

Misschien krijgt hij van Nijland nog wel een zak mollebonen en een Groninger koek mee.

bettie16-09-2015 om 11:30

Wat zijn jullie negatief over Botteghin 

Deze jongen heeft een transfer verdient . heeft veel betekent voor de fc . Ik had ook graag gezien dat hij was gebleven.

Als je twee keer meer kunt verdienen , dan zouden jullie ook geen nee zeggen. 

Ik denk ook dat hij geen kans krijgt bij feyenoord.  Meneer van geel haalt spelers op , om fc groninen zwakker te maken. 

en andere clubs . dus  even geen kwaad woordt over Eric Botteghin

 

brummie16-09-2015 om 12:49

Botteghin verdient een waardig afscheid. Heeft zich goed kunnen ontwikkelen bij FC en heeft zich zowel binnen als buiten de lijnen zich prima gedragen.

De manier om via pers druk te verhogen mbt tot transfer weegt niet op tegen alle sportieve prestaties en zijn positieve persoonlijkheid.

 

16-09-2015 om 14:31

Hebben het vaker gezien bij mannekes die via de pers of de KNVB, de club wilden verlaten, en hebben die een afscheid gehad? Nee dus! Desalniettemin gun ik Eric een goeie tijd bij z'n nieuwe club en misschien kan hij via Feyenoord nog wel een stap hogerop maken naar een buitenlandse club. Kunnen we weer een doorverkoppercentage opstrijken. En zo komt Jan Splinter door de winter!!!!

Janpie17-09-2015 om 12:32

Ik snap nait dat Bottegin weg goan is, as e 'n half joar geduld had haar den haar e messchain veur't zulfde geld ook weg kint mor haar e wel een mooie Europees spektoakel mitmokt. En dat veur die poar centen.

Cantona17-09-2015 om 16:04

Een beetje jammer , was mij even teveel in het openbaar aan het soliciteren.

Het was ook wel doorgegaan als hij het een beetje stil had gehouden.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!