Terug

Deel deze pagina:

Eerste seizoensnederlaag Jong FC

Door Redactie 2 reacties

De wedstrijd tussen Jong Almere City en FC Groningen Onder -23 is vanmiddag geeïndigd in een 2-0 nederlaag. Na een kwartier wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Van der Water. Ongeveer een minuut of tien voor tijd werd het 2-0 door Tadmine. In de slotfase miste Joël Donald namens Jong FC een strafschop. Door deze nederlaag klimt Almere op naar de tweede plaats. FC Groningen Onder-23 zakt is (voorlopig) terug te vinden op plek zes. Aankomend weekend speelt Onder -23 thuis tegen DVS '33.

Reacties:
Flevoman23-09-2017 om 22:17

Vanmiddag even gekeken, want ik was wel nieuwsgierig naar Antuna (en de rest natuurlijk).

Ik de eerste helft zag ik redelijk verzorgd voetbal. De Groningers hadden moeite met het kunstgras, wat trouwens in de rust niet werd gesproeid. Verder waren ze zwak in de omschakeling en zag de verdediging er onrustig uit.

Antuna moet nog wennen. Hij denkt veel vooruit en vergeet wel eens te verdedigen. Ik zag hem zoeken naar de juiste posities en aanpassen aan het spel. Voor mijn gevoel werd hij vooral in de war gebracht door alle aanwijzingen van de ploeggenoten.

2-0 verlies. Almere hielp zelf nog een aantal opgelegde kansen om zeep. Daartegenover: Groningen miste een penalty. Uiteindelijk vond ik het een terechte uitslag.

Jegelkser24-09-2017 om 08:11

Wat was de opstelling? Reis deed niet mee toch? zitten echt wel goede spelers bij U23. Verwacht dat ze beter zullen presteren dan vorig jaar. Speelde de Vos? 

Flevoman24-09-2017 om 10:22

Opstelling heb ik niet bij de hand.

De Vos viel in volgens mij, maar ben niet zeker. Daarvoor ken ik de groep niet goed genoeg.

Almere speelde gemakkelijker onder de druk uit. Lijkt me verder in de ontwikkeling.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!