Terug

Deel deze pagina:

Eerste training is op zaterdag 22 juni op Corpus

Door Redactie 3 reacties

FC Groningen dat normaal gesproken de eerste training ter voorbereiding op het nieuwe seizoen in Haren afwerkt, gaat het dit jaar anders doen. In de wekelijkse nieuwsbrief wordt aangegeven dat de eerste training gaat plaatsvinden op zaterdagmiddag 22 juni, aanvang 15.00 uur op Sportpark Corpus den Hoorn. 

Technische staf
Met de aankomende transferperiode in het verschiet zal het tot eind augustus onrustig blijven welke spelers worden aangetrokken of vertrekken. De technische staf is compleet. Trainer Danny Buijs heeft als assistenten Arie Poldervaart, Sander van Gessel en Alfons Arts. Keeperstrainer Bas Roorda heeft onlangs zijn contract met een jaar verlengd.

Seizoenkaarten
De teller staat momenteel op 8250 supporters die een seizoenkaart hebben aangeschaft voor het nieuwe seizoen.

Reacties:
Gertjan04-06-2019 om 17:30

Jammer dat het nu veranderd is, ging al jaren naar de eerste training in Haren op zondagmiddag. Nu dus op zaterdag en ja, dan moet ik werken.

 

Fan op afstand04-06-2019 om 18:00

Dat is in ruim 2 weken. Dat is snel. Hoop dat ze tegen die tijd een fatsoenlijk elftal hebben.

kees05-06-2019 om 09:27

daar zou ik niet op rekenen... de selectie gaat in training, en wie daar precies deel van uitmaken ?  Ook de tegengestelde berichten over evt uit of ingaande transfers zijn natuurlijk niet-controleerbaar en soms speculatief of gewoon verzonnen ( hebben we eerder meegemaakt ).  Wriedt ( FC Bayern-2 ) zou  door Utrecht i pl v  de FC G gestrikt zijn... maar ook dat is niet controleerbaar.

Begin augustus begint de competitie; ik hoop dat ze dit keer niet nog eens op het laatst het team omgooien met "noodverbanden" 

(toevoeging aan tekst item:  Robert Klaver wordt de nieuwe Algemeen directeur van FC Emmen; de man amb ieerde bij FC Groningen deze post, maar er werd toen voor Gudde gekozen.

LeoFCG04-06-2019 om 22:42

Dat is sneller dan andere jaren of niet?

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!