Terug

Deel deze pagina:

Etiënne Reijnen eerdaags naar Willem II?

Door Redactie 13 reacties

Volgens VI willen de Tilburgers Etiënne Reijnen overnemen van FC Groningen. De clubs zouden met elkaar in gesprek zijn. Reijnen die nauwelijks speeltijd krijgt en diens contract aan het einde van dit seizoen afloopt heeft wel oren naar een overstap. Aan RTV Noord laat Reijnen optekenen dat hij op de hoogte is van de Tilburgse interesse maar dat het absoluut nog niet concreet is. Hij zegt daarover nog met niemand van de club gesproken te hebben.

 

Reacties:
robin24-01-2018 om 21:16

Ach komt wel weer een jonkie voor terug... Ervaring telt niet meer mee bij de fc... 

Zonder gekheid, mooi laten gaan!!  Is niks en was niks... Bacuna gratis erbij 

Johan24-01-2018 om 21:29

Je punt over Bacuna is wel duidelijk. Reijnen heb ik nooit de koop van begrepen net als trouwens vd Laan. Laten gaan prima dus. 

rob roy24-01-2018 om 21:30

Niet mee eens, Bacuna is in potentie een topper. Met een goede begeleiding kan deze jongen het ver schoppen, gratis weg laten lopen vind ik iets te kort door de bocht.

robin24-01-2018 om 22:03

Moet er echt heel wat veranderen Rob hoor... Topper gaat me te ver... Redelijke eredivisie speler misschien... Erger me gewoon dood aan dat gesjok, sorry voor de bacuna fans 

24-01-2018 om 22:19

Hoop echt dat we volgend seizoen opnieuw kunnen beginnen zonder types als Robin. Altijd dat nergens op gebaseerde gezeik op dezelfde spelers.. Zelfs onder topics over Etienne reijnen.. Geklaag en tunnelvisies, dat is het probleem van het lege stadion deels ook denk ik

Thijs_Faber25-01-2018 om 10:21

"Bacuna er gratis bij", hoor je wel wat je zegt? Ongelofelijk hoe weinig krediet die jongen krijgt van nota bene zijn eigen supporters. Als we met z'n allen dit jeugd op 1 plan willen laten slagen moet je de jonge jongens ook steun geven, en niet zo afzeiken.

robin25-01-2018 om 11:36

Ieder zn mening!!  Gelukkig maar... Hou bijv Reis maar eens in de gaten en kijk dan een tijdje naar bacuna... Dan zie je t verschil wel!! Die jongen kan er niks aan doen... Maar het is het gewoon niet!!  dat is niet alleen van dit seizoen... En ik ben echt niet de enige die dit zo ziet!!  natuurlijk hoop ik ook dat eigen talent het goed doet!  Maar bacuna helaas niet!!  Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.... 

SWD_26-01-2018 om 07:39

Wat is dan het grote verschil tussen Bacuna en Reis? Zelfs al was Bacuna een speler zonder potentie, dan nog is het een speler uit eigen jeugd en deze verdiend meer krediet dan aanwas uit de Randstad. Bacuna is een jonge gast die keihard werkt. Soms zie je ook maar gewoon wat je wilt zie hé. 

robin26-01-2018 om 13:18

Het is wat het is!!!  Zie opstelling morgen... En nu genoeg erover... Toekomst zal het uitwijzen 

ronald197624-01-2018 om 21:49

Bacuna goed op nr 10 achter de spits veel beweging. Als verdedigende middenvelder heeeel matig

24-01-2018 om 22:38

Goed voor de speler zelf , en voor de fc ook weer. Blijf even on topic? Ik zie alleen bacuna ook op de foto staan , verder heeft hij helemaal niets met dit onderwerp te maken.

rob roy24-01-2018 om 22:55

Oké Achmed, de topic gaat over Etienne Reijnen. Van deze speler vind ik dat hij niet gebracht heeft wat van hem werd verwacht. Staat volgens de berichten hoog op de loonlijst, dus van mij mag hij vertrekken. Over een half jaar loopt z.n contract af dus kan de club nu nog een paar centen beuren van deze transfer,

Marco24-01-2018 om 23:23

Vorig jaar 7de geworden waarbij hij veel speelde. 

Verder een speler met beperkingen,  AZ heeft hem om die reden ook laten gaan. Toonde wel inzet. 

Nogutsnoglory124-01-2018 om 23:29

Ben ook geen fan van Reijnen al heeft hij best wel redelijke wedstrijden gespeeld. Contract loopt af dus nu laten gaan lijkt me. Maar we zijn wel 3 spelers kwijt dan in de winterstop. Waarvan 2 bankzitters. Denk dat van der Looi het wel kan invullen. We moeten alleen geen blessuregolf krijgen 

blauwevogel25-01-2018 om 03:56

Hopelijk vertrekt Reijnen , maar als deze zomer Padt,Mahi& Memisevic vertrekken dan houden we een veredeld A1 over .

Ik snap dat Nijland &Jans geilt op eigen jeugd maar je hebt een paar ervaren jongens nodig ,ik zie niet waarom er geen enkele speler gehaalt wordt (van de zomer komt er nog zo'n 3 a 4 milj aan transfergeld binnen) dit jaar dus overleven en volgend jaar een tussenjaar!

Laat aub die grote investeerder snel komen !!

Thijs_Faber25-01-2018 om 10:25

Als die 3 namen vertrekken worden er gegarandeerd vervangers gehaald, dus reageer nou niet zo kortzichtig met "geilt op eigen jeugd" want het is niet "geilen" maar pure noodzaak gezien de huidige financiële situatie.

FCG-Forever25-01-2018 om 07:24

Rens van Eijden ophalen bij AZ 

brummie25-01-2018 om 09:00

Reijnen heeft ook in periodes goed gespeeld. Vind hem meer een pure mandekker. Opbouwend wat minder. 

Deze jongen heeft zich altijd goed ingezet en gun hem een transfer naar Willem II. Voor de bank denk ik te goed bij FC en

kan prima mee bij een club rechterrijtje eredivisie.

 

Verder word ik wel een beetje moe van het afkraken van Bacuna. Een zelf opgeleide speler, met een mooie crosspass, dynamiek en wel degelijk loopvermogen. Natuurlijk maakt hij fouten, maar hij is ook nog erg jong.

Fc is in mijn ogen prima bezig met jeugd. Dat is de toekomst, en daar moet de club het van hebben. Nu worden bankzitters wat opgeschoond (Jenssen, Reijnen) en als je deze spelers toch nauwelijks gebruikt, logiosch om dan jeugd te proeven van het 1e.

Komend seizoen zal FC zeker wel weer aankopen doen, om de balans jeugd/ervaring evenwichtiger te maken.

 

25-01-2018 om 09:35

Reijnen wegdoen en van de eyden voor terughalen die begrijp ik niet helemaal. Weet niet wie beter is van de 2.

brummie25-01-2018 om 09:47

Waarom moet er als Reijnen weggaat, direct weer nieuwe CV gehaald worden? Je kan ook eerst kijken naar eigen jeugd en niet onbelangrijk wat de nieuwe trainer voor komend seizoen wil? Met Larsen, van Nieff, Memisevic en ter Wierik hebben we al 4 spelers die centraal kunnen spelen. 

KOudman25-01-2018 om 09:55

Hoeft wat mij betreft inderdaad geen vervanger voor te komen, aangezien we dus al vier potentiële cb's hebben. En in de jeugd loopt nog de 18 jarige Lars Kramer rond, die al meerdere keren bij oranje onder 19 heeft gezeten als ik me niet vergis. Een extra verdediger lijkt me overbodig

25-01-2018 om 10:17

Ja jongens gewoon je spelers verkopen of verhuren totdat er straks schorsingen en geblesseerden zijn dan hebben ze een probleem.

 

Een betere optie is gewoon het eerste terugtrekken en de beloftenelftal er neer zetten probleem opgelost .

Thomas Portugal25-01-2018 om 11:30

Een kleine selectie hoeft op zich geen belemmering te zijn voor succes. Voor wie Engels leest, is dit een interessant artikel: Nostalgia, how Aston Villa won the title with just 14 players (Birmingham Mail). Ik kan me halve finale wedstrijden herinneren in de Europa Cup(s), waar (Engelse) clubs voornamelijk jeugdspelers op de bank hadden zitten. Blessures en schorsingen is een prima kans voor jeugdspelers om zich te laten zien en ervaring op te doen. Inderdaad, mijn glas is altijd halfvol...

kees25-01-2018 om 13:13

ja sprookjes komen soms uit...en dan maar één keer... eerst maar zien dat ze een klassering in het linkerrijtje krijgen, einde van het seizoen.  Er wordt gesaneerd in de salarishuishouding, dus die scouting is goeddeels verleden tijd.  Jans houdt zich nog stel, wat ik vervelend vind, maar die heeft du wel beslissingen genomen over de trainers...er zit dus beweging in, al wordt het budget hiermee niet groter. "een uitdaging ( "chalenge" ) noem je dat in het Engels.

25-01-2018 om 13:41

Sommige fc supporters hier hebben gewoon moeite met het willen begrijpen en accepteren van de situatie van de fc. Een trainer is passant en kan weglopen , supporters doen dat veelal niet , en doen hun beklacht en frustratie dagelijks op een supportersforum. Je kan de situatie als supporter toch niet veranderen , wat kan je doen velen verlaten het stadion , en komen niet meer , of accepteer de situatie en steun je club en blijf opbouwende kritiek geven. Maar goed iedereen doet het op zijn eigen manier , maar ik zou wel moe van mezelf worden om in die zware negativiteit te blijven hangen waar niks goed is. Het blijft toch je hobby en die moet leuk blijven lijkt me? Deze heb je niet in de hand , die zijn in de hand van bestuurders , trainers en spelers.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!