Terug

Deel deze pagina:

FC contracteert René Bakhuis als scout voor Scandinavië

Door Redactie 3 reacties

Via de officiële kanalen heeft FC Groningen vanmiddag bekend gemaakt dat René Bakhuis per 1 december in dienst is getreden als scout voor de Scandinavische markt. Bakhuis (bijna 43) en vanaf 2010 woonachtig (met zijn gezin) in Stockholm kwam als speler uit voor Heracles Almelo maar moest op jonge leeftijd vanwege blessureleed stoppen met zijn actieve spelersloopbaan. Daarna kwam hij terecht in het trainersvak en was o.m. assistent trainer in de opleiding van FC. Bakhuis was hoofdtrainer bij Drachtster Boys, SV Urk, SC Erica en SC Genemuiden.

In Zweden was Bakhuis werkzaam in de jeugdopleiding van Brommapojkarna (bekend om de vele talenten) en het afgelopen seizoen bij Hammarby IF Onder -16 (Zweedse titel). FC Groningen is verguld met het aantrekken van René Bakhuis die de afgelopen jaren een groot netwerk heeft opgebouwd in de Scandinavische markt.

Reacties:
Nachtwacht04-12-2018 om 22:21

Mooi... het wordt wel weer tijd voor een paar mooie Zweedse spelers

kees05-12-2018 om 01:41

jammer dat er dan nog geen vrouwenelftal  bij FC Groningen speelt... ABBA zou het vast goed doen in Euroborg ! 

Pietjepal07-12-2018 om 21:19

Ontwikkelingen. Vroegah kon je nog jonge opspelers ophalen als Suárez. Gewoon vliegtuig pakken.. Ook PSV investeert in branding en relaties in het buitenland zoals in Mexico.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!