Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen 1-1 Willem II | Een verslag met een opiniërend randje

Door Thijs Faber 27 reacties

We kunnen vanavond net zo goed een wedstrijdverslag van alle andere thuiswedstrijden dit seizoen met een paar aanpassingen uploaden. Weer een thuiswedstrijd, weer een voorsprong, en weer aan het einde van de rit met 1 punt staan. Hoe is het toch mogelijk, dat je een wedstrijd redelijk domineert maar het toch voor elkaar krijgt om zodra je een goal scoort (wat volgens voetbalwetten een boost moet zijn) ineens afbraakvoetbal te gaan spelen? Waarom ga je naar achteren lopen? Waarom geef je de tegenstander het gevoel dat er toch wel iets te halen valt? En waarom ga je zodra je de gelijkmaker tegen krijgt ineens weer voetballen? En het is ook niet de eerste keer dit seizoen, en ongetwijfeld ook niet de laatste keer.

Eerste helft

Vergeef me de column-achtige inleiding, dit is onder de streep toch een wedstrijdverslag. FC Groningen begon prima aan de wedstrijd, voetbalde aardig, zeker op het middenveld. De constructie met Van Nieff achterin (Larsen viel tijdens de warming-up alsnog af) verliep best aardig en Willem II had eigenlijk weinig in te brengen. Maar, aanvallend kwam er weinig van Groningse kant. Zowel Sørloth (die wederom erbarmelijk speelde) en Mahi wisten weinig gevaar te stichten aan Tilburgse kant. Met 0-0 gingen beide ploegen aan de thee. 

Tweede helft

De tweede helft veranderde in de beginfase weinig aan het wedstrijdbeeld; FC Groningen domineerde nog steeds, maar nu kwam het toch daadwerkelijk tot een goal. Sørloth kreeg de bal -met meer geluk dan wijsheid- mee, speelde (een overigens goed spelende) Tibbling aan, laatstgenoemde zag zijn voorzet tegen een verdediger ketsen maar uit de rebound schoot Jenssen goed en zuiver raak. Lekker, een voorsprong, maar nuchter als wij Groningers zijn was er nog niet veel sprake van euforie. Het is dit seizoen namelijk wel vaker voorgekomen dat FC Groningen op voorsprong kwam in eigen huis en slechts zelden resulteerde dit in een overwinning. Het wedstrijdbeeld in acht nemende wees echter weinig er op dat Willem II een gelijkmaker op het bord zou zetten. Maar toch kwam hij er, welgeteld 4 minuten na de Groningse goal. Obbi Oulare, huurling van Watford (heeft die club 7 miljoen gekost, moet je nagaan) kopte de bal steenhard achter Padt. Het zal toch niet weer, ging er rond de tribune, dat Groningen weer een voorsprong uit handen geeft? Maar er was nog tijd genoeg, een mooi gegeven, maar dan is het wel prettig als je aanvallend wat in de melk te brokkelen hebt. Oussama Idrissi werd ingebracht voor Jesper Drost, opmerkelijk, want van Jesper Drost ging toch echt de meeste dreiging uit deze wedstrijd. Ook het slotoffensief van Groningen mocht niet baten, wederom werd feilloos aangetoond dat op aanvallend gebied Groningen weinig te vertellen heeft. De scout die ooit iets zag in Sørloth moet zich eigenlijk schamen, want wat komt die jongen veel tekort voor dit niveau. 1 meter 95 lang, maar nooit de baas in de lucht, als hij kon koppen was het vanavond makkelijk 7-1 geworden. 

Complimenten gaan vandaag naar Tibbling, Drost, Jenssen, Reijnen, Padt, Van Nieff, Davidson en Hiariej, voor die 8 noteren we een voldoende. De rest mag zich wel eens achter de oren krabben. Hierbij moet gezegd worden dat Bacuna een hele wedstrijd geblesseerd heeft rondgelopen, dat kon elke aanwezige zien. Maar kennelijk stelt Faber nog liever een geblesseerde speler op dan dat Maduro speeltijd krijgt, het blijft een rare kwestie. Het seizoen voor FC Groningen is voorbij, het moet degradatie zien te ontlopen, dat zal wel lukken maar voor de rest speelt het voor spek en bonen mee. Laat dat volgende seizoen maar komen!

Reacties:
Ronnie 18-03-2017 om 21:50

Supporters achter het doel die wij spraken zeiden dat Sorloth met zijn ogen dicht die toch wel grote kans binnen wilde koppen....

iedereen kan toch zien dat die jongen zijn best doet, maar technisch en qua handelingssnelheid erg veel tekort komt. Ook lullig dat Willem 2 uit die ene kans ook scoorde. Beste goal ook, daar liet reijnen zich weer wegzetten, net als door Haler tegen Utrecht.

we hadden deze wedstrijd eigenlijk verdiend te winnen, zoveel kansen(mahi, bacuna) Met een beetje geluk, win je deze wedstrijd. 

einde seizoen, want als je niet scoort wordt het niet wat. 

Reactie verwijderd door redactie

18-03-2017 om 21:54

Hard gewerkt , maar niet goed genoeg bevonden. Wat al weken zo blijkt, op de beslissende momenten komt grunn tekort ook vandaag. Maar goed grunn is al weken niet bij machte om een wedstrijd te beslissen. En de redenen zijn hier al vaal genoemd en zullen vast weer herhaald worden.

brummie18-03-2017 om 21:57

Willem II heeft over de gehele wedstrijd 1 vloeiende aanval op de mat gelegd waar ook nog eens uit werd gescoord. Fc had natuurlijk effectiever moeten zijn. Teveel gelijk gespeeld dit seizoen. Ondanks dat het elftal gemankeerd was door afwezige basisklanten, speelde fc met inzet en drang naar voren. Willem II kwam voor een puntje. Vond Drost behoorlijk spelen, ging een aantal keer goed de diepte in. Sorloth goed als aanspeelpunt, maar zwak als afmaker vandaag. Lamprou was vandaag trouwens een aardige sta in de weg. Fc heeft zich tekort gedaan maar de ploeg heeft tot het laatst gestreden en dat is mij ook veel waard. 

Japie5918-03-2017 om 22:13

Helemaal met je eens. 

marcelfcg19-03-2017 om 09:32

Eens. En Sorloth nog niet afschrijven. Hij is er nog lang niet maar kan wel een complete spits worden. Gewoon eens een aantal wedstrijden achter elkaar in de spits laten staan. Dan krijgt zo' n jongen vertrouwen en ondertussen moet hij hard blijven werken aan koppen, eerste aanname en afwerken.Trouwens niet eens met Thijs die Hiariej een voldoende toedicht, want wederom kost het schijn-verdedigen van Hiariej een tegendoelpunt en in dit geval 2 punten!

GerdaS19-03-2017 om 09:47

Dit keer ben ik het helemaal met je eens   

Denk dat de fc e afmaker  mist. Maar goed stijdlust  was er wel. 

Thomas Portugal18-03-2017 om 22:10

Helaas alleen de tweede helft kunnen zien. Resultaat teleurstellend maar wat strijdlust en aanvallende intentie betreft stukken beter dan wat ik de laatste tijd heb gezien. Gebaseerd op de tweede helft, vond ik de optie met Van Nieff als centrale verdediger wel interessant. Hiariej pakte veel ballen af en kwam veel op over rechts. Davidson blijft mij bekoren met zijn aanvallende spel en Tibbling vrat het veld op. Helaas dat Tom van Weert geblesseerd is. Hij wordt node gemist.

Marco18-03-2017 om 22:22

Allemaal wel leuk en aardig. Vandaag had er gewonnen moeten worden om mee te kunnen doen aan de play-offs. Lijkt een verloren seizoen te worden.

campesino18-03-2017 om 22:38

het spel was verrassend goed en vooral dost vielvpositief op. maar uiteindelijk komt groningen zowel verdedigend als aanvallend op de besissende momenten kwaliteit tekort. en dan is het lastig winnen. hoesen was een slechte afmaker maar die sorloth spant de kroon. en verdedigend zit er inderdaad een soort angst in de ploeg na een voorsprong. er bekruipt je gewoon het gevoel dat als de tegenstander even aanzet dat die goal dan zo valt. maar goed, de instelling was goed er werd aanvallend gespeeld. meer zit er momenteel gewoon niet in.

en wat ben ik blij dat we van die vd looi af zijn. wat een een ontzettend vluizige klotenploeg is dat willem II

marcelfcg19-03-2017 om 09:34

Ik herkende inderdaad direct de hand van Vd Looi in het "spel" van Willem II. Wat ontzettend passief spelen die gasten zeg.

kees18-03-2017 om 22:50

@ Thijs Faber:  dit keer rechtstreeks aan jou:  waarom vragen naar de bekende weg?  analyses over de sterktes en zwaktes van de slectie zijn er genoeg geweest hier...en ook doen de spelers wat ze moeten doen, alleen de uitvoering is niet goed genoeg:  veldoverwicht dat mog van Willem II,  maar die voorzetten en corners en die frommelballen door de as...(bijna) alles strandde...je kan ook zeggen makkelijk te verdedigen door Willem II.

 

Soms is een beschouwing over een gespeelde wedstrijd net zo zinnig of onzinnig als de uitslag.  Had je van te voren gezegd dat het 1-1 zou worden op deze manier, dan hadden we allemaal "ja!- kan best" geschreven.  Maar nu is het wachten op een speler die met zijn passeeracties of schot, net het verschil maakt.  en die was er vandaag niet. 

Dat Faber na afloop tevreden wasmet het spel en de inzet van FC Groningen...dat lijkt in orde, maar is het natuurlijk niet, want het raffinement en de afwerking ontbraken weer,...telkens als Tibbling op links of Hiariej/Mahi op rechts bij het strafschopgebied kwamen stonden er veel te weinig aanvallers vrij om af te ronden.  Misschien hadden we we helemaal achteruit moeten zakken, en dan met een senlle uigtbraak...ach ik spreek mijzelf tegen, want deze wedstrijd werd er geen bal op Padt teruggespeeld. Tempoo erop, dat was er wel.    

Thijs_Faber18-03-2017 om 23:05

Vinger op de zere plek Kees. Het moest weer eens even onderschreven worden hoe incapabel deze selectie bij tijd en wijlen is.

kees18-03-2017 om 23:22

dan maar meteen naar het resterende programma:

 

Begint met 3 wedstrijden in één week, daarna nog 4...en Schluss is het seizoen

hoeveel punten gaan we nog erbij halen in die 7 wedstrijden???  6 of zo?

 

1 april   AZ_FC Groningen

5 april   FCG - NEC

8 april  ADO - FC Groningen

16 april FCG - PECZwolle

22 april Go Ahead Eagles - FC Groningen

7 mei   FC Groningen - PSV

14 mei  FC Twente - FC Groningen 

appie happie19-03-2017 om 00:16

5 en dat is net vol doende om veilig te spelen

GerdaS19-03-2017 om 09:50

7 punten 

Martijn 19-03-2017 om 16:52

laten we positief blijven, en gaan voor 15 punten. ook al is het niet echt realistisch :) 

Marius19-03-2017 om 19:12

Hoe lang staat Sörloth nog onder contract? Rest van het seizoen trainen op snel voetenwerk 1 t/m 10 en 100% aandacht aan zijn rechterbeen. Had 14 jaar geleden moeten gebeuren. Wordt niks meer. 

KWibus18-03-2017 om 23:31

De 1-1 is geen toeval, en de plek waar we staan eveneens. De slechte start en puntendelingen thuis tegen oa Sparta, Heracles, Go Ahead, Willem 2 zeggen voldoende.

We kennen de cliché verhalen, dit is wat het is. Heb me er bij neer weten te leggen. Heb ondanks het spel op de groene mat een heerlijke avond gehad met vrienden en een biertje!!

Op naar volgend seizoen. Toch weer een seizoenskaart. De weg naar boven zal toch een keer weer ingezet worden. Het verversen van de selectie is de komende periode aan de orde. Laat de daarvoor verantwoordelijke mensen daarvoor hun stinkende best doen aub...En wat mij betreft is de aankoop Te Wierik een goede voorbode!!

Groen-Wit Kruipt toch waar het niet gaan kan!

 

 

M0i19-03-2017 om 09:35

Te Wierik?  kan zo mee in de malaise https://www.foxsports.nl/video/wierik-blijkbaar-denken-dat-heel-goed-zijn/

 

blauwevogel19-03-2017 om 05:31

Einde seizoen !! wat blijft erover?

Nog 7 potjrs mininaal 6 punten halen om veilig te spelen

Eindelijk een investeerder vinden die de begroting  omhoog krikt

Volgens masker nog minimaal 8  nieuwe spelers ,verder eindelijk een selectie neer zetten die kan spelen voor de bovenste 6 ala utrecht aan de gang jeltema&klaver

marcelfcg19-03-2017 om 09:38

Misschien nog een mailtje van jouw kant richting Klaver? Die man weet waarschijnlijk niet eens waar Singapore ligt.

M0i19-03-2017 om 09:41

Voetballend tot aan de 16 was het redeljk, maar dat is vooral ook te danken aan het matige Willem 2. Binnen de 16 is de FC amper gevaarlijk geweest, met name omdat de spits van dienst er helemaal niks van bakt. Al met al een matig resultaat. En aan alle optimisten op dit forum: wen er maar aan, er komt echt niet meer geld en dus ook geen bredere selectie. Die overigens nu al -met de schorsingen en blessures- te klein blijkt te zijn. Verkeerde inschatting van de TS in de lastste transferperiode. 

M0i19-03-2017 om 09:41

Voetballend tot aan de 16 was het redeljk, maar dat is vooral ook te danken aan het matige Willem 2. Binnen de 16 is de FC amper gevaarlijk geweest, met name omdat de spits van dienst er helemaal niks van bakt. Al met al een matig resultaat. En aan alle optimisten op dit forum: wen er maar aan, er komt echt niet meer geld en dus ook geen bredere selectie. Die overigens nu al -met de schorsingen en blessures- te klein blijkt te zijn. Verkeerde inschatting van de TS in de lastste transferperiode. 

brummie19-03-2017 om 09:59

Heb toch echt wel goede kansen gezien in de 16 van o.a. Mahi (hopeloos uit vorm) en Sorloth. Willem II zeer verdedigend maar vind dat fc er bij vlagen goed doorheen speelde. Het enige wat gister ontbrak was meer effectiviteit voor de goal. Je kan dit bestempelen als kwaliteit tekort, maar ook een tekort aan vertrouwen en geluk. 

Qua resultaat teleurstellend, maar voetballend was het een prima wedstrijd. 

kees19-03-2017 om 10:15

halfvol glas, Brummie... wat mij betreft is de meetlat een heel stuk lager gelegd. Vabn Nieff was nu ongeveer de beste Groninger, terwijl hij meestal niet zo hoog speelt.  goed doorheenspelen heb ik niet gezien, ja wel achterin het middenveld met een man meer...Ik wens de selectie evenzo vertrouwen en geluk...maar voor een hogere eindkllassering  heb je een constante nodig en die is er niet.  positiewisselingen, rode kaarten, en voorzetten en lucky schoten die niet lukken,  dat nu  we toch al een 3/4 seizoen bezig zijn. Zonde

 

Jantje19-03-2017 om 10:18

Wat Groningen mist is een leider op het veld , en dat had Maduro prima kunnen doen. en daarom vind ik dat we afscheid moeten nemen van deze trainer.

kees19-03-2017 om 10:42

maduro-soap is voorbij.  is te traag op het middenveld. en een leider is het niet gebleken, tot teleurstelling van de club. 

Faber wegdoen is voor Nijland geen optie: een andere trainer kan niks méér bereiken met dit spelersbeleid.

Maar als Faber eisen gaat stellen dan heeft ie aan Nijland een zware kluif.  Hij is en blijft de baas 

19-03-2017 om 11:48

Geluk dwing je af , vertrouwen krijg je door te winnen. Kan je nog zo goed spelen of kansen krijgen wat jij zegt brummie , het is gewoon niet goed genoeg anders win je wel meer dan 6 van de 27 duels. Dus het is wel degelijk kwaliteit en die zijn hier al zovaak benoemd brummie.

kees19-03-2017 om 12:01

nog maar weer eens verwijzen naar een online artikel in de Groninger Gezinsbode van Wim Masker ( geplaatst 15-03 ) :  "FCGroningen instabiel" - zit geen woord Spaans bij

19-03-2017 om 13:01

Precies zoals dat. En deze kapstop spits mag nog op veel dingen oefenen van marcelfcg maar blijft wel het vertrouwen houden , en de hard werkende groninger hiariej word elke week afgebrand. Maar je moet toch een pispaaltje hebben. Ik hoop voor sorloth dat dit het niet is.

Ook vd looi zijn speelstijl word weer afgebrand en ja hij staat wel weer 9e met een zogenaamde mindere selectie. Hij heeft bijvoorbeeld oulare maar ook nog fran sol achter de hand.

marcelfcg19-03-2017 om 16:24

Mij boeit het niet of Hiariej een Groninger is of niet. Ik kijk alleen naar zijn spel. En voorin is dat prima, hij is goed in een keer raken wat de snelheid in het spel ten goede komt. Maar verdedigend een drama. En omdat dat vorige week een tegendoelpunt kostte en gisteren weer mag hij ook wel heeeeel erg hard werken omdat weer te compenseren. Wat het kost simpelweg punten. Groningen was gisteren veel sterker dan Willem II en als Hiariej die voorzet eruit haalt had Willem II nooit meer de gelijkmaker gemaakt. Maar dat is mijn mening.

Japie5919-03-2017 om 20:12

Hiariej speelde rechterverdediger omdat hij het enige alternatief was. Dat deed ie goed. Vorige week had Payne een tegengoal kunnen voorkomen. Die stond alleen veel te ver weg. Daar kon Hiariej niets meer aan doen. Deze keer had hij inderdaad de voorzet eruit kunnen halen, klopt! Maar van Nieff had het gezicht naar de bal maar gaat het duel niet koppend aan maar doet een karatetrap of iets dergelijks. Dat heeft ons al meerdere punten gekost. Hiariej is altijd degelijk. Wat ik raar vond was de wissel van Drost? Speelde een puike partij. En Sorloth moeten we met zijn allen het vertrouwen geven. En niet afbranden. 

appie happie19-03-2017 om 13:07

Van Weert hebben wij nog achter de hand volgens bronnen is hij erover 2 weken in Alkmaar weer bij.

kees19-03-2017 om 20:15

Oh Oh...heb je gezien hoe AZ tegenwoordig staat te voetballen?

Johan19-03-2017 om 13:17

Denk dat we geluk hebben gehad dat Larsen niet kon spelen. Ben van mening dat we gezien de opstelling die Faber wilde hanteren er gewoon verloren zou zijn. Ben het eens met de kritiek op Sorloth maar tis in ieder geval een spits. Faber was gewoon van plan met 1 halve spits te spelen en een lb op rb. Erg triest vind ik dat dus ik denk dat we ondanks Faber een puntje gepakt hebben. Ook iedere speler behalve Bacuna is dit seizoen minder geworden of wordt verkeerd gebruikt. Het materiaal wat we hebben is onder de maat maar heb wel m'n bedenkingen bij deze trainer. 

Nogutsnoglory119-03-2017 om 15:05

Helemaal mee eens. Gelukkig was Larsen geblesseerd anders had Davidson rechtsback gespeeld , lekker logisch. Maar ja spelers op de verkeerde positie laten spelen is Faber zijn specialiteit. Toen Faber het presteerde in het begin van de competitie Antonia rechtsback te zetten had ik al mijn grote twijfels en dat is er niet beter op geworden. Maar gelukkig is hij een goede veldtrainer naar men zegt. Zelfs met zo'n kleine selectie met zo veel geschorste en geblesseerde spelers waren we heer en meester tegen Willem2. Het is toch ongelofelijk dat deze club met zo'n matige selectie 4 punten boven ons staat? Maar ja dat mag niet gezegd worden want Faber kan er echt niets aandoen. En er zijn maar liefst 2 spelers verdwenen in de winterstop maar men vergeet te vermelden dat Groningen door het Europees voetbal 4 selectiespelers meer had en dat de selectie zo wie zo te groot was. Lees het interview met van der Looi ook eens in het dagblad van het Noorden van afgelopen vrijdag. Hij vind ook dat Groningen veel te laag staat met deze selectie. Hij vind zelfs dat de selectie aan het begin van het seizoen zelfs sterker was dan vorig jaar. ( misschien ziet hij het ook wel een beetje door een gekleurde bril ha ha ) . Feit blijft dat Faber met dit materiaal gewoon met 2 vingers in de neus de negende plaats moet kunnen halen.( ben het er mee eens dat eerste 8 tehoog gegrepen is) . En de 11 de plaats is gewoon te laag. Zorgen dat we niet degraderen en volgend jaar creatief de selectie proberen te versterken want veel geld is er niet voor want de begroting gaat naar beneden. 

herman196019-03-2017 om 13:50

Aan inzet lag hetgister avond zeker niet,en ik leef met Faber mee. Ook al omdat hij geen team heeft om in de suptop mee te draaien. We hebben gewoon teveel spelers die het niveau niet aan kunnen.

Ik denk dat ze bij de FC bestuur nou maar eens echt te rade moeten gaan wat er volgend seizoen moet gebeuren. Ik zelf denk dat er wel 6 a 7 nieuwe spelers bij moeten( speler met aflopende contracten)

Wat zeker is dat onze spits nog niet op het niveau van de FC zit,dus daar moet maar eens een echte goal ketter voor komen. En iemand die op het middenveld de mouwen opstroopt (zoals Kieftenbeld;Buist;J.v Dijk enz ) want zon speler missen we.

En zeker een goede verdediger die weet waar hij voor staat, zodat de as van onze FC er weer komt te staan.

En wat Padt doet weet ik niet,maar als hij gaat heb ik (maar das mijn mening)gister wel een goede vervanger gezien.

Hopelijk gaat onze bestuur iets doen ( liever iets in het rood ,dan gezond in noot) want anders ben ik bang dat het na volgend seizoen vele FC supporters uit het stadion blijven ( maar wel fc supporters blijven) Ook al was het maar om de Kosten voor ons seizoen kaart.

Onze FC hoort gewoon in de suptop te spelen met waardige spelers.

 

M0i19-03-2017 om 19:25

Spijker op z'n kop Herman. Supporter blijf je wel.

Maar je wilt wel een beetje waar voor je geld, de seizoenkaarten zijn al duur genoeg, en er zullen er genoeg zijn die daar andere zaken voor moeten laten. Ik heb inmiddels al besloten dat onze twee plekjes volgend jaar niet meer worden verlengd. Daar brengen de resterende 7 wedstrijden geen verandering meer in.

De FC bezoeken is voor mij geen feestje meer en ik kan niet zoals Brummie maar iets positiefs zien in de meest knullig verspeelde kansen en de volkomen zinloos verspeelde punten tegen tegenstanders die je gewoon over de knie moet leggen, zeker in eigen huis. Ik neem wel een clubcard en als Piet Paulusma een lekker zonnetje voorspelt, koop ik wel weer eens een kaartje.

19-03-2017 om 16:47

En sorloth kan dus wel aanvallen vertragen , of door balverlies een tegenstander in de omschakeling gevaarlijk laten worden of grote kansen laten missen. Is toch precies hetzelfde. Beide zijn gewoon geen basisspelers of spelers die grunn naar boven helpen.

marcelfcg19-03-2017 om 17:35

Er is een groot verschil, Sorloth is nog jong en kan alleen maar beter worden. Heeft het lichaam van een moderne spits. Dat is de basis. En voor de rest moet er idd nog veel verbeteren aan zijn spel. Bij Hiariej is dit wat het is. Het wordt bij hem niet meer dan hij nu laat zien.

19-03-2017 om 18:02

Ik hoop het van harte , maar hij mist wel een bepaalde basis. Met matavz duurde het ook wat langer , maar ik denk dat dit het ook is met sorloth. We gaan het meemaken. Vertrouwen voor een spits is ook wel heel belangrijk die heeft hij niet.

19-03-2017 om 18:49

Ja jongens ze hebben zich er enorm op verkeken om Hoessen weg te doen eigen schuld.

Ze willen play offs ,nou dat krijgen ze straks ook maar dan van onderen.

Alles bij elkaar is er al voor de zoveelste seizoen slecht ingekocht .

M0i19-03-2017 om 19:28

Off topic: de hier zo verguisde Hans H geeft bij zijn debuut voor Atalanta de assist voor de 1-0, wedstrijd wordt met 3-0 door Atalanta gewonnen. Klasse Hans!

rob roy19-03-2017 om 20:26

Mag ook wel, wordt er vorstelijk voor betaald. Ben toch blij dat hij weg is, echt een mannetje met weing zelfvertrouwen. Opgeruimd staat netjes.

kees19-03-2017 om 20:29

Hans H ... is dat familie van Hans van Z ? 

rob roy19-03-2017 om 23:16

Er zit wel bijna een heel alfabet tussen maar Hans van Z. kon niet voetballen, dat is dan de enigste overeenkomst met Hans H. Verder rommelde Hans van Z. met jongetjes en ongebluste kalk. Aan de Hereweg, achter die hoge muur weten ze er alles van.

appie happie19-03-2017 om 21:25

Wie?

kees19-03-2017 om 23:54

hebben we je wakker gemaakt?.,..was maar een dolletje, Appie... O ja, voor ik het vergeet: Feyenoord kampioen

appie happie20-03-2017 om 08:17

 arjen r. Doe die maar .

kees20-03-2017 om 10:07

goed idee...kan ie meteen 2 goede spelbepalers mee-nemen en financieren ...liever 100.000 euro op het veld dan 200.000 op de bankrekening. 

Don Chaot20-03-2017 om 08:18

Frusterend!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!