Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen geeft in drie minuten tijd de wedstrijd uit handen

Door Redactie 26 reacties

Lange tijd was er vrij weinig aan de hand. De thuisploeg toonde de meeste dreiging en voorwaartse druk maar Grunn bleef zonder al teveel risico redelijk overeind. Na ongeveer een uur wedstrijd brak Vloet vanaf de rechterkant de ban. Uit een pass van Angelino, verschalkte hij Padt met een harde knal 1-0. Nog geen 3 minuten later mocht Vloet weer uithalen nadat de verdediging zich kinderlijk liet aftroefen door Agyepong, 2-0. Mimoun Mahi maakte niet veel later de aansluitingstreffer, 2-1. Grunn probeerde daarna alles op alles te zetten om een dreigende nederlaag af te wenden, maar daarvoor liep het team als geheel - teveel achter de feiten aan.

eerste helft
NAC begon fel aan de wedstrijd. Het was nog niet koud op gang of Sergio Padt moest zijn doel uitkomen om de bal voor de gevaarlijk opstomende Vloet weg te schieten. Er kwam daarna een schotkans voor Verschuren en een gevaarlijke terugkopbal van Django Warmerdam op zijn doelman die attent reageerde. De gasten kwamen wat beter in de wedstrijd, er brak een fase aan van wat langer balbezit zonder zelf gevaarlijk te worden.

Na een kwartier kreeg de thuisploeg een vrije trap die gevaarlijk indraaide, maar prima werd weggekopt. Daarna golfde het spel op en neer zonder dat beide teams tot kansen kwamen. Ruim halverwege kreeg NAC een vrije trap. De bal kwam voor het doel van Sergio Padt, Koch kopte ruim over het doel. 

De thuisploeg begon opnieuw aan te dringen. De groen-witte verdediging die onder druk kwam moest een paar keer flink aan de bak waardoor er geen kansen kwamen. De dreiging hield aan, Agyepong trof het zijnet. Aan de andere kant was van Weert dichtbij. Hij kwam vrij voor doelman Birighitti maar raakte de bal niet goed. In de slotfase kreeg FC een vrije trap op een aantrekkelijk plek. Het schot van Mimoun Mahi werd tot corner verwerkt door Birighitti. In de slotfase verrichtte Sergio Padt een redding op een geplaatst schot van Agyepong. 

tweede helft
Faber paste zijn eerste wissel toe. Juninho Bacuna kwam in het veld voor Samir Memisevic. Bacuna wist al vrij snel Mimoun Mahi in stelling te brengen die het vizier niet scherp genoeg had afgesteld. Ook even later was er een mooie aanval opgezet door Ruben Jenssen naar Bacuna die Mahi bereikte op links. De baltovenaar draaide zich vast.

Grunn leek meer uit haar schulp te kruipen tot het moment dat de voorzet van Ancolino zijn ploeggenoot Vloet bereikte die de bal snoeihard in het doel schoot, 1-0 en kort daarna de 2-0. Binnen een tijdsbestek van 3 minuten werd de wedstrijd uit handen gegeven...

Een dubbele wissel werd toegepast. Lars Veldwijk en Oussama Idrissi maakten hun opwachting voor Ajdin Hrustic en Tom van Weert. Alles of niets!

FC ging meer druk zetten, een dieptebal van Jenssen bereikte Mahi die uit het niets via de handen van doelman Birighitti de 2-1 scoorde. Zou het dan toch nog kunnen?

Een vrije trap van Mahi vloog over het NAC doel. Bacuna ontving een gele kaart voor een tackle. Vloet beproefde het keeperswerk van Padt. Ook Kane ging op de bon. De tijd begon te dringen. 

In de slotfase ging ook Padt mee naar voren en scoorde Mahi de 2-2, echter de treffer werd afgekeurd want er was buitenspel geconstateerd. Zodoende bleef het 2-1. Op de nederlaag viel dan ook niets op af te dingen. 

Opstelling FC Groningen: Padt, Kane, Te Wierik, Reijnen, Memisevic (Bacuna/46), Warmerdam, Drost, Jenssen, Hrustic (Idrissi/67),Mahi,v.Weert (Veldwijk/67)  

Opstelling NAC Breda: Birighitti, Verschueren, Koch, Marí, Angelino, El Allouchi (Horsfield/ 90+2), Vloet, Mets, Agyepong (Korte/71), Ambrose (Sprangers/77), García 

 

 

Reacties:
Bolhuis1716-09-2017 om 22:20

Faber ontslaan per direct.

Gert-Jan Verbeek en Ron Jans een mooi duo.

Lets Go NIJLAND!

Marco16-09-2017 om 22:27

Weer drama.

Verwacht na het gelijke spel tegen VVV dat de spelers de plaggen uit het veld rennen voor een resultaat; niks.

Ontbreekt aan een strijdplan, spelpatronen en een aanvallende en verdedigende middenvelder.

Van Weert is een spits die de bal het laatste zetje geeft. Heeft geen enkele bruikbare bal in de 16 gehad, ondanks de aanvallende backs. Veldwijk maakt oorlog in de 16, geen enkele hoge bal in de 16 geweest nadat die er in kwam.

Jensen is geen verdedigende middenvelder. Hebben al tegen Ziyech, Ajoub en nu Vloet gezien. Speler is gepresenteerd als de nieuwe Jos Rosien. Dat was ook een verbindingsspeler. en geen verdedigende middenvelder Jensen gaf wel een goede pass op Mahi. Memisevic moet als verdedigende middenvelder worden ingezet, is toch te traag voor achterin. Hrustic en een Doan hebben nog ten minste een jaar nodig om volwaardige spelbepaler kunnen zijn.

Voor Faber einde verhaal. De volgende kroonprins die valt in het mes dat Groningen is. 

Nijland kan wel mooie verhalen houden in de pers, maar is zelf eindverantwoordelijk voor het gevoerde beleid.

 

Arthur16-09-2017 om 22:35

Titels van Stukken ook weer allemaal hetzelfde als vorig jaar. 

Zwak FC Groningen onderuit in Breda

Inspiratieloos Groningen Verliest met 2-1 van nac.

Het wordt tijd dat Faber vertrekt. Hij krijgt het gewoon niet aan de praat en hij heeft geen uitstraling.

Supporter 05016-09-2017 om 22:38

Faber bedankt voor de puinhoop afgelopen jaar.. bedankt en tot ziens!! 

M0i16-09-2017 om 22:49

Vaarwel lijkt me beter. 

herman196016-09-2017 om 22:47

Ik baal als een stekker dat hij niet de 2 nieuwe jeugd spelers  gebruikt. Laat die jongens dan spelen in onder de 23. Kunnen zo ook wel wennen aan.het spel. Nu is het 3x niks en klopten voor die 2. En doe me nou eens een.plezier en laat Drost en Reijnen gewoon thuis. Maar denk aan verversing van een trainer.  Er is geen hoop  meer voor hem  sorry Faber.

Nachtwacht16-09-2017 om 22:50

De snelste weg naar de goal van de tegenstander is vooruit. In 2 a 3 passes kun je voor de keeper staan. Ik heb vandaag zonder twijfel de wedstrijd gezien met de meeste passes achteruit. Zelfs bij 2-0 achterstand lopen we een paar meter op om weer naar achteren te spelen. Geen wonder dat elke spits vierkant draait in Groningen.

Faber heeft geen enkele speler beter gemaakt en heeft er ook geen strijdend team kunnen smeden.

Weg er mee... nieuwe trainer en allemaal kop d'r veur

Groen hart16-09-2017 om 22:54

Dit is degradatievoetbal. De verwachtingen zijn alweer door Hans N hooggespannen aan het begin van dit seizoen, een Japanse en Mexicaanse Messi in het Noordlease stadion. Helaas zijn de supporters weer verneukt en met ons Faber meelij met deze man die het moet doen met een paar B aankopen. Dan de heer Jans die moet zich doodschamen om het veld op te komen wat een kokse streek . Een ieder die hier nu roept om Jans het over te laten nemen ... deze man is verantwoordelijk Voorde aankoop van  modepop veldwijk die het drukker heeft in Amsterdam en op instagram dan op de trainingen . Hans na 4 jaar drama voetbal stap op.

skjipke17-09-2017 om 00:19

Sorry hoor, maar dit is geen degradatie voetbal. Degradatie voetbal is met strijd en passie ten onder gaan, vechtend voor iedere meter. Bij Groningen voetballen een aantal spelers die niet alleen te weinig brengen, maar het ook gewoon niet kunnen opbrengen. Wanneer straft Faber zijn spelers eens en geeft hij de jeugd eens een kans?

Martijn 17-09-2017 om 09:23

faber laat ze gewoon niet voetballen, dat is nu wel meer dan duidelijk. er wordt totaal geen druk naar voren gezet, belachelijk om te zien dat nac wel druk kan zetten op groningen maar andersom ze hun tot aan het eigen strafschopgebied laten komen. dat heeft niet met spelersmateriaal te maken maar met instructies van de trainer. wel zeggen dat we atractief en aanvallend voetbal willen spelen maar vervolgens met 5 verdedigers komen opdraven en alleen maar achteruit laten hollen. geen wonder ook dat de spelers niet hard werken want die horen hem voor de camera's het ene zeggen en krijgen totaal andere instructies mee het veld op. dan weet je het als speler zelf ook niet meer wat er nou van je verwacht wordt

kees16-09-2017 om 23:05

 

geen enkele nieuwe gezichtspunten tot zover

Waarom die eerste helft niet met meer lef gespeeld???   

 

16-09-2017 om 23:11

De titel hierboven slaat ook nergens op redactie, de goals vielen natuurlijk in 3 minuten , maar groningen had daarvoor natuurlijk niks te vertellen. De wisselingen van systemen en spelers per wedstrijd en tijdens wedstrijd zegt natuurlijk genoeg over de onzekerheid van de trainer , die koppig doorgaat met zijn patronen, ik geloof oprecht dat spelers het niet weten maar achter hun trainer blijven staan. voor de camara straalde het weer niks uit faber , en padt als aanvoerder moet ook eerlijker worden ! dat jans en nijland bij de duck out kwamen staan , kan echt niet, ben de heer nijland ook wel zat was vast een plannetje van hem! dat er iets moet veranderen is duidelijk! dat faber het niet meer weet is duidelijk! dat de spelers het niet meer weten is duidelijk! dat Nijland gefaald heeft is duidelijk! Hij faalt het meeste ! daarna Faber ! daarna de spelers! Tijd voor verandering!

grunnboovnalles16-09-2017 om 23:13

gezeik over nijland word ik een beetje zat van, zeg niet dat ik een fan ben maar altijd beter als boris of ali.

je bent trouwens net als een trainer afhankelijk van je materiaal, het gezeur dat er b spelers gekocht zijn en de hele riedel weer, nou ja emotie te begrijpen.

terwijl we het eigenlijk te danken hebben aan onze heer Jeltema, niks aan verloren, die heeft als technisch directeur de laatste jaren de technische zaken gemanaged waarmee we nu werken.

ben benieuwd of Jans met betere spelers op de proppen kan komen in deze tijden van belachelijke bedragen.

een voetballer die tegenwoordig een beetje de ene voet voor de ander kan zetten kost direct 40 miljoen.

waar ik wel moeite mee heb is dat de inzet er wel is maar ze als kippen zonder kop lijken rond te lopen.

en hierbij krijg ik het gevoel dat Faber dit niet kan aansturen, niet doordringt in de wazige hoofdjes van deze jongens.

plus dat ik moeite heb met de houding van Faber, gelaten en geen enkele emotie.

hij zal ze wel hebben maar naar buiten toe , niks, ik zou er meer mee kunnen als die eens een keer tekeer gaat en in VI als een raaskallende idioot word weggezet door v/d Gijp.

 

kees16-09-2017 om 23:18

Faber is zoals ie is...  ze hebben het verloren op de spelersaankopen in de transferwindow:  zes nieuwe spelers, die allemaal watjes zijn !

16-09-2017 om 23:29

Ik ben het gezeik niet zat over Nijland , er mag best kritiek op de beste man zijn  , die zijn leven geeft voor Fc Groningen ! Dit kan ook gevaarlijk worden op allerei manieren. De selectie is prima voor plek 8 tm 11 , dus boven vvv en nac die toch wat meer beleving en beter veldspel toonden. Bij de supporters is het crisis , de club gaat dit zeker nog niet benoemen .

Martijn 17-09-2017 om 09:26

kritiek op nijland mag omdat hij faber laat staan als verantwoordelijke

de beste man speelt geen atractief voetbal en wil met 8 man minimaal voor het eigen doelgebied staan. verder is het dus vooral de speelwijze waarom het zo bar en boos loopt, niet het spelersmateriaal. materiaal is niet geschikt om zover terug op eigen helft te spelen. ga je aanvallend met dit materiaal spelen kan je ook verliezen maar zal er wel meer gewonnen worden en zeker minder gelijk gespeeld

Marco16-09-2017 om 23:29

Deze zomer zijn er goed bruikbare spelers gehaald. Warmerdam, Kane en een Te Wierik die beter is dan Reijnen. Veldwijk is gehaald omdat ze dachten dat Mahi zou vertrekken, dan geld hadden ze wellicht beter kunnen gebruiken. Doan en de mexicaan hadden ze beter niet kunnen huren, want die staan nog te ver weg van de basis.

Nijland is schaamteloos oppertunistisch bezig. Eerst al een groot interview in de VI waarin hij zijn handen wast in onschuld en de focus en druk legt op deze wedstrijd en nu waarschijnlijk het initiatief genomen om naar de dug-out te gaan, Jans wordt er in meegesleurd, maar was van zichzelf op de tribune gebleven. 

NIjland heeft nu goed kunnen zien waarom het stadion in Breda goed gevuld is. De naam van het stadion is niet verkocht aan een leasemaatschappij, er is een trainer die vechtlust uitstaalt en een voorzitter die daar op de tribune blijft zitten.

16-09-2017 om 23:34

Maar wél minder kapitaal op het veld, met onder andere 6 huurlingen van city. En minder kwaliteit op het veld. Verder heb je helemaal gelijk

16-09-2017 om 23:32

Gigantisch slecht, zelden vertoond. Faber kan misschien inderdaad beter in Brabant blijven. Wel vraag ik me af of het echt veel beter kan gaan met een nieuwe trainer. Het verdedigende blok (centrale verdedigers en verdedigende middenvelders) lijkt absoluut niet betrouwbaar genoeg om aanvallend voetbal mee te laten zien. Lost een nieuwe trainer dit op?

Diehard05017-09-2017 om 00:06

Man man man.... wederom een deprimerende vertoning. Net zoals tegen utrecht, net zoals tegen heerenveen, net zoals tegen vvv, constant armoedigheid die overheerst. Faber is alleen constant in wispelturigheid. Niks is zeker, er is geen houvast. Dat is niet goed voor de spelers. Alleen padt mahi , en jenssen zijn zeker van een basisplaats. een goede trainer geeft gewoon een beperkt aantal spelers heyt vertrouwen. Fabers meesterbrein:"Veldwijk wordt de spits, of nee nee, het wordt van weert, nee nee toch veldwijk. Maar mn controleurs blijven echt jenssen en bacuna, nee bacuna dr uit. "lachwekkend hoeveel wijzigingen zijn doorgevoerd. uit het niets komt hrustic weer opduiken?,   Ook van formatie wordt constant gewisseld. Deze,wedstrijd zelfs twee keer. Fc groningen is toch geen barcelona, elke goede trainer houd het simpel, kijk naar jans,van de looi. Ook huistra ging zo ten onder, en ook faber lijkt op deze manier zn eigen graf te graven. Hij is te onzeker. Hij weet niet wat hij wil.                                  Faber is een leek.

Arthur17-09-2017 om 00:33

Faber komt na de wedstrijd naar mijn mening ook niet overtuigd over alsof hij maar iets doet. 

Hij begint over 1ste helft weinig weggegeven en de grootste kans gecreëerd door Tom van weert.

De eerst helft werden we naar mijn mening weg gespeeld door een degradant.

Faber moet eens naar ten Hag kijken hoe die zijn mannen opstelde tegen Zenit bijvoorbeeld.

Gewoon duidelijk aangeven wat je van je spelers verwacht en ze op de sodemieter geven mits ze hun opdrachten niet uitvoeren

Jantje17-09-2017 om 00:39

Ik vind spel  van groningen duidelijk al stuk beter als vorige week, langzaam aan komt e toch meer voetbal in de ploeg. ook aan strijd was vandaag prima . maar nu moet het vertrouwen terug komen nog. 

Supporter 05017-09-2017 om 01:33

# Jantje welke wedstrijd heb jij gezien??? 

Groen hart17-09-2017 om 08:21

Jantje had je drank op?

Martijn 17-09-2017 om 09:47

groningen speelde in het zwart witte pakje he, niet in de geel zwarte

TomFCG17-09-2017 om 01:42

Drama!!! Druk op Faber wordt alleen maar groter.. Denk dat hij de kerst niet haalt. En terecht.... Geen lijn in het spel te herkennen. Faber mag al bijna 2 jaar aankloten. 

Tim17-09-2017 om 08:24

Profvoetbal onwaardige wanvertoning wederom. Op het moment dat ze deze wedstrijd gaan analyseren ben ik heel benieuwd welke positieve dingen Faber er dít keer weer weet uit te halen (kots). 

Zou iemand mij even kunnen herinneren wanneer Groningen voor het laatst 4 ballen naar voren én naar een medespeler heeft gespeeld? Het zullen wel zwart wit beelden zijn hoor maar dat zet ik dan liever 90 minuten op herhaling dan naar dit zootje amateurs te moeten gluren.

Ik ben nu echt op het punt te zeggen dat als het nodig is om in de beker van de amateurs te verliezen om deze trainer kwijt te raken, dan moet het maar. Spijtig maar waar.

 

Supporter 05017-09-2017 om 09:11

Misschien is het tijd dat het publiek op gaat staan en dat dit zo niet meer kan. De club gaat kapot . 

Johan17-09-2017 om 09:13

Normaal zie ik niks in een trainer ontslaan maar nu ben ik er echt klaar mee. Faber exit! Maakt spelers niet beter, eerder slechter. Over z'n tactisch inzicht en spelopvatting hoef ik al helemaal niet praten want dat gaat helemaal nergens over. En wat ziet hij in hemelsnaam in Drost? Ik ben echt helemaal klaar om naar die man te kijken. Sorry Groningen maar accepteer maar dat dit de zoveelste dure miskoop is. 

jvantilt17-09-2017 om 09:24

Je mag dan een stadion hebben voor -tigduizend supporters maar als je zulk machteloos/inspiratieloos/laf voetbal laat zien - en feitelijk laten ze dat al jaren zien - heb je niets te zoeken in deze divisie. Als voetbal amusement moet zijn is de fc alleen geschikt voor masochisten masochisten.

 

Martijn 17-09-2017 om 09:49

misschien moet de supportersvereniging  een petitie starten?

en dan met doel om de club te doen bewegen een andere trainer voor deze groep te zetten

1 die wel aanvallend durft en wil spelen

brummie17-09-2017 om 10:09

Het wisselen van systemen en andere spelers met een ploeg met weinig zelfvertrouwen, heeft niet goed uitgepakt zoals verwacht. In balbezit 3-5-2 kan een goede oplossing zijn, maar het team is op dit moment niet in staat dit goed uit te voeren. 2e helft met de gebruikelijke speelwijze zag je dat spelers veel beter wisten wat te doen. Spel verplaatste zich ook sneller via middenveld in voorwaartste richting. De 2 goals waren de mentale nekslag. Faber leek in interview aangeslagen. Geloof wel dat iedereen binnen fc probeert het tij te keren. Er zullen snel resultaten geboekt moeten worden om vertrouwen te tanken. Met resultaten en vertrouwen krijg je beter voetbal. Wat dat betreft komt de  bekerwedstrijd als geroepen.

marcelfcg17-09-2017 om 10:23

Trainer eruit en schokeffect kunnen ook zorgen voor gewenste resultaat.

Rob197017-09-2017 om 10:29

#Brummie, zoals jij het stukje schrijft, denk men bij de FC ook al jaren. Hopen dat het beter gaat. Echter het gaat niet beter worden op deze voet. We hebben het vorig jaar al eens gezien, onze trainer in nood, maakt nog andere rare sprongen. De Antonia gedachte, nu deze gedachte (taktiek), enz. Het is helaas gebleken, dat deze trainer geen extra bagage heeft om een team als Groningen te managen. Bij zijn vorige club had hij beperkte middelen met enkele goede voetballers waarvan hij afhankelijk was, keuze in tactiek was niet noodzakelijk. Altijd spelen in een vaste basis. Had hij dat bij Groningen maar eens gedaan, uit gaan van eigen kracht en een team in het veld brengen, die weten wat ze van elkaar kunnen. Ik heb ook het sterke vermoeden dat hij deze wedstrijd ook weer zou aangrijpen om offers te brengen voor de toekomst. Na vorig jaar Maduro de hoofdschuldige te maken bij Excelsior uit, lijkt het nu waarschijnlijk dat Memisevic de gebeten hond is. (Reijnen had ook gewisseld kunnen worden). We gaan het zien, maar doe mij een plezier en geef Faber, overigens een correcte en normale man, zijn ontslag. Ontsla hem niet als er geen ervaren trainer beschikbaar is, want Groningen is toe aan een ervaren trainer, iemand die een elftal kan smeden die wekelijks contstant presteerd. Ervaren in het leiden van een profclub, dan kan Jans zijn best doen op voetbaltechnisch niveau en Nijland zorgen voor de inkomsten van de club. 

Johan17-09-2017 om 10:46

Ik zou met vijf verdedigers beginnen....

robin17-09-2017 om 10:50

Zie marktplaats!!  Weg met die rommel... Maar idd jeltema heeft het grootste aandeel in dit team en trainer!  Hij heeft een puinhoop achter gelaten die RJ nu mag gaan oplossen... Nijland heeft geen verstand van voetbal, is gewoon supporter en directeur... Moet misschien een beetje meer op de achtergrond blijven... 

brummie17-09-2017 om 11:03

Rob, het blijft een lastige kwestie. Vorig seizoen presteerde fc in uitwedstrijden meer dan behoorlijk. Zelfs met een paar forse uitslagen. Toen repte niemand over het feit dat het middenveld overlopen werd vanwege tekort aan vmv. Thuis vorig seizoen teveel punten laten liggen door teveel gelijke spelen. Faber heeft met het team na de winterstop een goede eindspurt ingezet met resultaat plaatsing playoffs. Attractief was het in thuiswedstrijden te weinig. 

Ik vind dat fc nu een evenwichtiger en talentvollere selectie heeft t.o.v.vorig seizoen. Maar denk ook dat het elftal is gebaat met vastigheden en redelijk dezelfde opstelling. Het team heeft simpelweg te weinig zelfvertrouwen. Tussentijds andere trainer voor de groep is een optie, maar uit de praktijk blijkt dit vaak geen succes. Een lastig dilemma. De enige oplossing is resultaten boeken waardoor je vertrouwen krijgt. Dan wordt het voetballende gedeelte vanzelf beter. 

Hgz17-09-2017 om 11:34

Middenveld is te licht.

kees18-09-2017 om 19:51

en hóe dacht heer Brummie resultaten te boeken ??  ik denk dat daar de discussie over moet gaan...simpelweg zo'n opmerking is niet genoeg!  Hetzelfde kaliober opmerking kwam vorige week uit de mond van directeur Nijland: "beter voetbal spelen om de toeschouwers weer terug te krijgen" ...ja, allicht ! 

Oeleoptak17-09-2017 om 12:43

Ben het volledig met Johan eens. Spelopvatting is negatief van de trainer, veel te verdedigend. En dat tegen een promovendus die nog maar 1 punt had...  Hij moet gewoon een systeem spelen en daar aan vasthouden. Beste lijkt me 442, is duidelijk systeem, mandekking achterin. En niet lullen over druk zetten als je dat helemaal niet gaat doen. Trainer zeggen is terecht, want een coach is hij niet. Dat vind ik nog wel het ergst. Hij kan het team niet coachen, kan er geen overtuiging en gif in krijgen. Looi die een dooie was kon dat nog beter. 

Groningen moet eens ophouden met trainers halen die leuk voor de camera overkomen. Trainingen geven is niet moeilijk, coachen veel moeilijker. Zoek een man die als karakter heeft zoals je dat op het veld wil zien staan. Met de nodige felheid, emotie, drive en doorzettingsvermogen. En met de mensenkennnis om dat over te brengen op spelers. Het is daarom denk ik dat een leraar Duits dat wel kan, pedagogiek, kennis overbrengen. En daarmee zeg ik niet dat het Ron moet worden, maar er lopen vast nog wel ergens rond die dat alles in zich hebben.

Gekeken naar het verleden zie ik dat Groningen voortdurend eigen mensen promoveert naar voetbaltechnische functies. Dat hoeft niet verkeerd te zijn maar je moet altijd kijken of er op de markt betere mensen zijn. Heb er niet direct inzicht in maar ik zou bij vacatures een onafhankelijk bureau deze zaken in open procedures af laten wikkelen. Ons kent ons en vriendendiensten leidt op den duur tot inteelt en mindere bedrijfsresultaten. En je bent dan tenslotte duurder uit dan je misschien eerst dacht. En ik wil niet vervelend doen, maar de directeur is altijd verantwoordelijk voor het goed verlopen van alle processen die naar het eindresultaat leiden. En het resultaat op dit moment is ronduit slecht.

Supporter 05017-09-2017 om 21:31

Sörlot scoort vandaag 3 goals.. Vertrokken door de achterdeur van Faber

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!