Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen heeft bod van AEK Athene op Samir Memisevic afgewezen

Door Redactie 8 reacties

FC Groningen heeft het eerste bod van AEK Athene op Samir Memisevic afgewezen. De speler zelf had een akkoord met de Grieken over een 2 jarig contract maar FC Groningen heeft het bod afgewezen. De Grieken hadden FC Groningen een voorstel gedaan om Samir eerst te huren en dan te kopen. De Grieken mogen tot de zomerstop geen spelers kopen en daarom wilde men graag eerst Samir huren en dan in de zomer kopen voor de prijs van 800.000 euro zoals in het contract staat van Samir. Een gelimiteerde afkoopsom dus. Dit heeft FC Groningen dus afgewezen. Als een club geïnteresseerd is in Samir wil FC Groningen hem alleen nu verkopen. 

Het kamp Memisevic verwacht dat AEK Athene vandaag of morgen met een nieuw bod zal komen want ze willen Samir graag hebben. De sportdirecteur van AEK Athene belt al een maand met FC Groningen over de overgang. Ook wil Samir zelf graag de stap maken want het is zowel sportief als financieel een stap vooruit. In Groningen is hij al een grootverdiener omdat hij een speler is die uit een niet EU land komt. In Griekenland kan hij nog veel meer verdienen. Hij kan daar snel tot 40% meer salaris krijgen dan in Groningen.  

Ook zou er nog een andere club interesse hebben in de kunsten van Samir alleen kan Samir nog niet zeggen welke club dat is of uit welk land de club komt. Het is niet AZ in ieder geval. Zo gauw er een bod van die club komt, horen wij dat van hem vertelde hij ons. 

Zou Samir Memisevic zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen hebben gespeeld? Als FC Groningen nog wat aan hem wil verdienen zou hij nu verkocht moeten worden want anders gaat dus zijn gelimiteerde afkoopsom in werking.  

Reacties:
13-01-2020 om 07:23

Ik begrijp het niet. De transfersom is vast, dus met een half jaartje verhuur erbij verdien je toch gewoon nog wat extra aan hem?  

anders is ie einde seizoen weg voor de vaste transfersom. 

13-01-2020 om 07:32

Gelimiteerd Transfersom(800k) is geldig vanaf de zomer!!

Deze winterperiode dus niet en FCG mag gewoon meer vragen wat ze willen ,dus we gaan niet verhuren tot de zomer ,gewoon nu verkopen voor 1.5 anders blijft memi geeoon hier!

13-01-2020 om 19:59

Gelimiteerde transfersom is geldig gedurende zijn hele contract dus niet vanaf de zomer

14-01-2020 om 22:57

Mis!!!! Het is zoals Blauwevogel schrijft. FC-Groningen kan nu nog een hogere transdersom vragen. Vanaf 1 juli 2020 is het een gelimiteerd bedrag.

kees13-01-2020 om 08:44

lijkt mij een gevalletje "wordt vervolgd"!... zal je zien, over 2 weken is die weg.

brummie13-01-2020 om 08:44

Eigenlijk zou ik Memisevic een mooiere club/competitie gunnen. 

Het is niet voor niets dat AEK geen spelers mag aankopen op dit moment. Daarnaast als er sprake is van verhuur, moet AEK ook bereid zijn om ook zijn salaris over te nemen, anders schiet FC niets met deze constructie op. En hoe betrouwbaar is AEK met betalingen? Direct verkopen zonder huur constructie is de beste optie. Fc kan van deel opbrengst direct weer investeren in selectie. 

13-01-2020 om 08:59

Mooi laten gaan voor de juiste prijs... Redelijke speler maar niet uitzonderlijk... Zou persoonlijk graag zien dat Itakura blijft!! Dat zal wel niet lukken! 

appie happie13-01-2020 om 09:38

AEK staat in Griekenland niet goed aangeschreven..het is 1 van de 3 clubs uit Athene,naast Olympiakos en Panathinaikos.

Aek is zoiets als ss Lazio  ,ze nemen het niet zo precies met alle dingen.

Als,Samir daar graag heen wil moet gewoon gaan.

 

Ik denk Benschop en hij weg,zal geen probleem opleveren.

13-01-2020 om 15:18

Ik geniet van het bericht, vind ik veel smakelijker klinken dan de andere media. Zijn kunsten, tja, ik vind hem gewoon een  klasbak, was al tof was dat hij naar Groningen kwam. Wel misbruikt, of ik bedoel eigenlijk waarschijnlijk op verkeerde positie en opdracht in het veld gestuurd in veel recente wedstrijden, waarbij ik niet meteen de coach wil aanvallen want het zou goed kunnen dat andere opties in het veld door blessures van andere spelers ofzo, dat veroorzaakten. Nogmaals klasbak. Gun hem ook veel betere club dan AEK. Misschien een Belgische club. Anders een Duitse, Italiaanse of Engelse club. Zijn mentaliteit lijkt mij ijzersterk. Komt er een nog een afscheidswedstrijd dan hoop ik op een mooie Bedankt!-boodschap vanaf de tribunes, ik doe graag mee met zang en inzameling spandoek.

Hoekie13-01-2020 om 17:26

Memisevic vind ik ook een klasbak. In mijn beleving door velen onderschat. In de lucht bijna niet te kloppen, altijd in de strijd voorop en verdedigend ijzersterk. Heeft een poos gekwakkeld met een blessure. Hij wordt inderdaad vaak op meerdere posities ingezet en scoort op elke positie bijna altijd een ruime voldoende. Jammer als hij weggaat. 

13-01-2020 om 15:36

Het is touwtrekken.

Dat duurt dagen.

Stapje vooruit.

Dan weer een pause.

Gaat de transfer door?

Veel energie in de onderhandelingen.

Net als de politiek.

Stapje voor stapje.

Brexit stapje voor stapje.

Alles is stapje voor stapje.

Veel geklets.

Veel declaraties.

Heen en weer gereis.

Het kan allemaal simpeler.

Stapje voor stapje.

Denkt ook Buijs.

Niet direct er staan.

Wij hebben de tijd.

stapje voor stapje.

Kranten en nieuws media glunderen.

Werk aan de winkel.

Wat denkt Memi ervan?

Stapje voor stapje.

Alles onder uit de kan.

Fledderus wil alles onder uit de kan.

Stapje voor stapje.

De supporters kunnen de zenuwen niet de baas.

Gaat de transfer door?

Wij wachten maar af.

Stapje voor stapje.

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!