FC Groningen O-23 deelt aan Noordwijkse SJC vijfklapper uit, eindstand 1-5

De mannen van trainer Alfons Arts hebben vanavond goede zaken gedaan in Noordwijk. Lang bleef de stand in evenwicht. Na een half uur moest Tim Freriks zich met een blessure laten vervangen door Jurrey Margaritha. Een minuut of vijf voor de pauze opende Mateo Cassierra de score 0-1, echter een paar minuten later viel dan toch de gelijkmaker 1-1 via Duindam hetgeen de ruststand was.

Na de pauze maakte Uriel Antuna al snel de 1-2, assist Cassierra. Kort daarna bracht Daniel Bouman de stand op 1-3. Ongeveer een kwartier voor tijd nadat Thijs Dallinga zijn opwachting had gemaakt voor Mateo Cassierra viel de 1-4. Uriel Antuna verschalkte in een één op één situatie doelman Schelvis. Het slotakkoord was voor Daniel Bouman die een voorzet van Jurrey Margaritha wist binnen te knikken.

Door deze overwinning is Jong FC terug te vinden op plek vijf en speelt het volgende week zaterdag thuis tegen Hoek, aanvang 15.00 uur.

Opstelling SJC: Schelvis, Kloppert, Berends, Bayram, Groot, Van Toor, Van Stijn, Al Tamimy, Van Dijk, Duindam, Lovecchio
Wissels: Haggerty, Hoogervorst, Gorter, Broekhuizen, Kapata, Strojil

Opstelling FC Groningen Onder -23: Boevink, Ploem, Van Kaam, Wouters, Sopacua, Postma, Freriks, Absalem, Antuna, Kramer, Cassierra
Wissels: Riksman, Bouman, Hardijk, Margaritha, Plomper, Gootjes, Dallinga