Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen Onder -23 klimt naar de derde positie na winst op Capelle

Door Redactie 3 reacties

Jong FC heeft vanmiddag aan de wedstrijd in en tegen Capelle drie punten bijgeschreven. De doelpunten kwamen tot stand door strafschoppen. De ploeg van trainer Alfons Arts kreeg na ongeveer een minuut of 10 een penalty. Doelman van der Meer had in de eigen zestien David Browne onderuit gehaald en kon met een rode kaart op zak naar de kant. Joël Donald benutte de strafschop, 0-1. Een kwartier voor de pauze kreeg Jong FC weer een strafschop nadat David Browne opnieuw onderuit werd gehaald. Helaas miste de aanvaller (schoot de bal te slap in) en bleef het bij 0-1, ondanks het betere van het spel en de meerdere kansen van de gasten om verder uit te lopen. Een minuut of tien na rust ontving Lars Kramer een rode kaart na een overtreding op een doorgebroken aanvaller van de thuisploeg. Doelman Jan Hoekstra verrichtte redding op de vrije trap. Tijdens het slotkwartier kreeg Jong FC de derde strafschop nadat wederom David Browne binnen de zestien meter onreglementair gestuit was. Joël Donald verdubbelde zijn middag productie en schoot Grunn naar de 0-2 eindstand.

Opstelling FC Groningen Onder -23: Hoekstra, Riksman, Ploem, Kramer, Postma, vd Looi, Finnsson, Hrustic, Browne, Donald, Breij 

Reacties:
Jegelkser28-10-2017 om 19:59

Leuk team om naar te kijken. Zitten echt goede voetballers bij. Benieuwd wie het eerste gaat halen. Wat is er trouwens aan de hand met de Vos. Overgekomen van Feyenoord en een contract gekregen, maar zie hem bijna altijd op de bank zitten. Toch wel een aardige voetballer.

28-10-2017 om 22:45

keuzes , vd looi en finssoon talentvolller en jonger. de vos jupiler leage materiaal.

nulvijftig29-10-2017 om 16:40

Opmerkelijk dat Hrustic hier wel mee mag doen. Ik dacht dat een schorsing geldt voor alle competities?

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!