Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen onder -23 vs Odin '59 komen niet tot scoren, update fotoalbum

Door Redactie 1 reactie

Er viel vanmiddag weinig te beleven op Corpus. Waar je normaal gesproken over en weer de kansen ziet en de doelpunten, hield het voor vandaag weinig over. Jong FC probeerde (met name de eerste helft) het zeker, maar de finesse ontbrak. Typerend was het tweede kwartier van de wedstrijd. De ploeg speelde met veel druk naar voren op de helft van de tegenstander en kende een sterke fase van balbezit, gepaard met oeverloos gebrei - en kwam tot niet één uitgespeelde kans. Kort voor de pauze moest doelman Jan Hoekstra redding verrichten, even later ging de bal wel over de groen-witte doellijn maar er was buitenspel geconstateerd. Daartegenover stonden de eerste 45 minuten drie mogelijkheden voor Jong FC.

Na de pauze zakte het het amusementsgehalte verder naar beneden. De thuisploeg drong na ruim een uur wedstrijd en tijdens de slotfase heel even aan en was dichtbij een score. Maar - het was te weinig wat het vandaag in aanvallend opzicht liet zien. Omdat de gasten eveneens vrijwel niet tot kansen kwamen, eindigde de wedstrijd teleurstellend in een doelpuntenloos gelijk spel.

Opstelling FC Groningen Onder 23 (statistieken via FC Groningen)
Jan Hoekstra; Tim Riksman (54’ Robbert de Vos), Marijn Ploem, Lars Kramer, Kolbeinn Finnsson, Tom van de Looi, Michael Breij, Gerald Postma; Kasper Oldenburger (76’ Jhurrey Margaritha), Joël Donald, David Browne.

Rest bank: Abdel Elouazzane, Daniël Bouman.

Opstelling ODIN’59
Barry van Dijk, Jordi Tiktak, Nicky Eekhout, Jim Hulleman, Mart Willemse, Ron Scheffer, Jurjen Dikker (76’ Jeffrey Klijbroek), Nick Burger, Nigel Hardenberg (72’ Levy van Nispen), Milo Cremers, Ahmed Abdallah al Mahdi (60’ Billy Tavares).

Toeschouwers: 250

Scheidsrechter: Nick Smit

Gele kaarten: 15’ Nick Burger, 16’ Jurjen Dikker, 41’ Tim Riksman

 

Reacties:
14-10-2017 om 20:50

Dus die IJslander kan ook lb spelen. Lekker multifuntioneel!

Ben benieuwd naar de 2 Roemenen, hopelijk zijn ze snel speelgerechtigd.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!