FC Groningen Onder -23 wint in Scheveningen en klimt naar plek 3

Dankzij twee treffers van Ajdin Hrustic won Jong FC uiteindelijk met 2-1 in en tegen Scheveningen. De ruststand was 0-1 en had veel hoger uit kunnen vallen als de kansen beter waren benut. Een minuut of 10 na de hervatting verdubbelde Hrustic de voorsprong, een ketser op de paal van Michael Breij werd prima ingeschoten, 0-2. Vlak voor tijd viel de 1-2. In de blessuretijd werd Lars Kramer van het veld gestuurd met zijn tweede gele kaart. Het eindsignaal van de wedstrijd volgde vlot daarna.

Door deze zesde overwinning van het seizoen (en 4 gelijke spelen) klimmen de Beloften naar de derde plaats. Harkemase Boys en Quick Boys hebben evenveel punten maar een minder goed doelsaldo.

Op dinsdag 28 november is er een oefenwedstrijd ingepland tegen HHC Hardenberg. De wedstrijd is in Hardenberg, aftrap 18.30 uur.

Op zaterdag 2 december speelt Jong FC thuis voor de competitie tegen Jong Twente.