Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen wint besloten oefenduel van Preussen Munster met 2-1

Door Redactie 4 reacties

Vanmiddag speelde FC Groningen een besloten oefenduel tegen het Duitse Preussen Munster, uitkomend in de 3e liga. FC Groningen startte met de volgende elf:

Jan Hoekstra

Nicklas Strunck, Mike te Wierik, Samir Memisevic, Bart van Hintum

Daniel van Kaam, Azor Matusiwa, Sam Schreck

Mo El Hankouri, Charlison Benschop, Gabriel Gudmundsson

Op de bank zaten Sergio Padt, Kaj Sierhuis, Joel Asoro, Amir Absalem, Django Warmerdam, Thijs Dallinga, Tapmahoe Sopacua en zij kwamen, op Sergio Padt na, allemaal binnen de lijnen.

Samir Memisevic maakte nadat hij afgelopen vrijdag een paar minuten maakte nu 45 minuten vol. Daarin was hij belangrijk want in een hele matige eerste helft was hij het die de score opende. Een goede vrije trap van Sam Schreck werd binnen gekopt door Samir.

In de 25ste minuut speelde Azor Matusiwa de bal zo maar in de voeten van Joel Grodowsk.Die had geen moeite om keeper Jan Hoekstra te passeren, 1-1. Met die stand gingen beide ploegen rusten na een hele matige 1e helft.

In de 2e helft zat er wat meer pit in de wedstrijd en speelden de Groningers ook iets beter ondanks de wissels. Er viel nog 1 goal toen Kaj Sierhuis de bal mooi paste op Mo El Hankouri. Die schoof de bal door de benen van de keeper in het doel  2-1. Dat was tevens de eindstand.

Hierbij een fotoreportage van de wedstrijd en een gesprek met Samir Memisevic die terug is na lang blessureleed.

Reacties:
kees10-10-2019 om 17:16

dertien in  een dozijn wedstrijd,  als ik het verslag lees...  was wel anders toen (tijdje terug) Bommen Berend om de stad fel vocht met granaten -en trouwens ook met een nederlaag terug naar hûs moest.

 

11-10-2019 om 02:45

tegengoal door knullig balverlies van matisuwa, daar heeft deze beste man helaas wel vaker last van dat hij de bal zomaar weg geeft aan de tegenstander.

gelukkig is memisevic weer fit aan het worden, er vanuit gaande dat buis 4-2-3-1 blijft spelen zal memisevic straks de plek van hem kunnen overnemen

campesino11-10-2019 om 16:50

Het lijkt er dus op de buijs zinspeelt op een 5-3-2 formatie. Dan slast ie 2 vliegen in 1 klap.: Plekje voor memidevic en nog verdefigender spelen. Maar wel kunnwn zeggen " ik speel toch met 2 spitsen"

Schijt aan het publiek.

Oeleoptak11-10-2019 om 20:26

Groningen heeft geen vleugelspitsen van allure. Bediening van de c spits is ook steeds een probleem derhalve. Daarom ben ik voorstander van 442. Dan heb je voor de goal 2 man die elkaar hopelijk versterken en samen meer scorend vermogen hebben.

harley17-10-2019 om 11:14

Het publiek heeft ook heel veel verschillende meningen. Termen als: "We willen de hut vol spelen" is leuk voor de media. Wat regeert is de angst voor puntverlies.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!