Terug

Deel deze pagina:

FC tijdens winterstop op trainingskamp naar Spanje + Update woensdag 22 november

Door Redactie 15 reacties

De winterstop is dit seizoen ingepland vanaf maandag 25 december tot vrijdag 19 januari. FC Groningen gaat net als bijna 2 jaar geleden, wederom op trainingskamp naar Spanje. Traditioneel bezochten selectie, staf en sponsoren de laatste jaren Oliva. De keuze is nu gevallen op Sotogrande, onder Marbella. Het groen-witte uitstapje is gepland vanaf maandag 8 januari t/m zondag 14 januari bericht de clubsite. Er wordt nog gekeken naar een mogelijke oefentegenstander.

 

Update woensdag 22 november - Eerder vandaag werd bekend dat FC Groningen een tegenstander heeft gevonden tijdens het trainingskamp in Spanje. Op woensdag 10 januari treft het de Belgische lijstaanvoerder Club Brugge, de aftrap is om 15.30 uur. Naar een speellocatie wordt nog gezocht bericht de clubsite. Groningen zoekt nog een tweede sparringspartner. Mocht dat lukken is het de bedoeling dat deze oefenwedstrijd wordt afgewerkt op zaterdag 13 januari.

Reacties:
kees03-10-2017 om 17:41

na een jaartje "opschorten" komt er dus nu weer een serieus treainingskamp in Spanje.  Goed, want anders kan de cohesie in de selectie wel eens wat minder worden tijdens een drie weekse sompetitiestop

herman196003-10-2017 om 21:58

Hebben de heren dat wel verdiend! Laat ze maar gewoon met -5 gr trainen.

Nogutsnoglory103-10-2017 om 23:08

Na het trainingskamp in het zonnige Spanje halen ze traditiegetrouw de eerste wedstrijden ernaar haast geen punten ondanks het zeer geslaagde trainingskamp. De ploegen die in Nederland blijven presteren bijna altijd gemiddeld beter. Laten ze maar lekker rondjes lopen in het Sterrebos en zorgen dat ze topfit zijn, dat kan hier ook wel in Nederland. Faber krijgt het zelfs niet voorelkaar na een voorbereiding van 6 week er ook maar 1 vast patroon of systeem in te slijpen. Zonde van het geld om daar een week heen tegaan. 

kees04-10-2017 om 14:45

Trainingskamp is een goed zaak. Zeker nu de trainer en de selectie nog weinig vertrouwen hebben.  ik weet dat ze meest in januari tot half februari onder de maat presteren, althans FC Groningen, de laatste jaren.  Maar ik zie dit uitstapje als een verlengde voorbereiding van het seizoen:  Faber wil ingewikkelder voetbal spelen en  daar heeft ie iedereen-fit bij nodig.  Ik denk dat als je speler op hun top van hun eigen mogelijkheden belast ( wat nu het geval is ) je moet werken aan een relaxte voorbereiding en simpeler uitvoering. Anders zieken blessure dóór  ...maar  wel oefenen daar tegen een sterke tegenstander!

BriLy201405-10-2017 om 09:05

Beste Kees. Ik lees altijd met veel genoegen je (iets te lange) teksten. Je probeert een mooie schrijfstijl (bijna journalistiekachtig) te hanteren met hier en daar een duur woord. Je laat zien dat je kennis van taal hebt en dat is mooi. Inhoudelijk echter snap ik bijna nooit wat je schrijft. Verlengde voorbereiding van het seizoen? Blessures die dóór (waarom die accent aigu?) zieken? Ik ben het heel erg met Noguts eens. Eerst presteren, dan vakantie. De winters zijn lang niet meer zo streng hier, lekker thuis slapen en vroeg je nest uit. Deze tripjes zijn goed voor sponsoren en bestuursleden, kunnen die lekker -zonder vrouw- zichzelf laten vollopen. Dáár draait het om! 

 

rob roy05-10-2017 om 17:44

Ik had mij al uitgelogd met de bedoeling om niet meer te reageren op dit forum, maar nu wordt er weer iets geschreven dat werkelijk ook maar alles te boven gaat. Hier wordt iemand aangevallen op het feit hoe hij/zij zijn/haar post formuleerd. Kennelijk moeten alle forumleden zo schrijven zoals BriLy2014 het graag ziet. Laat ik het zo stellen: Er wordt heel wat afgezeurd hier op dit forum en vooral als er een week-end tussen zit als er geen competitievoetbal is maar om iemand aan te spreken op z'n schrijfstijl? Joh, ga eens verder zeuren bij je moeder en blijf weg van dit forum. Zeurzak!!!!!

BriLy201405-10-2017 om 18:39

@Robroy....was niet de bedoeling, integendeel. Ik complimenteerde Kees juist met zijn leuke manier van schrijven. Ik mag toch schrijven dat ik hem inhoudelijk niet altijd volg? Zo was het bedoeld en niet anders. Excuses als dat verkeerd overkwam! 

rob roy05-10-2017 om 20:05

@ BriLy2014,

Zo komen de misverstanden in de wereld. Mensen begrijpen mekaar vaak verkeerd, zo ook ik, deze keer. Heb op dit forum vaak postst gezien waarvan je denkt hoe mensen zoiets kunnen schrijven. Hierbij mijn verontschuldiging naar u toe. Hoofdzaak is dat we met elkaar de FC-Groningen een warm hart toedragen, ja en dan kan er wel eens iets mis gaan. "Sorry for that".

appie happie06-10-2017 om 18:58

RobRoy  als jij jezelf uit gaat loggen en toch stiekum komt kijken   en dan gaat reageren

Ronnie 07-10-2017 om 10:07

Kijk Kees, daar gast het dus in beginsel al fout. Dat de trainer een concept heeft en de mensjes moeten volgen. 

In een bedrijf; er zijn personeelsleden en er komt een nieuwe manager. Die heeft een bepaald idee met als gevolg dat een goed draaiend team/ bedrijf minder goed gaat functioneren en er zelfs mensen weg moeten. Einde van dit liedje is verkeerde manager op verkeerde moment op verkeerde plaats.

Link met fc groningen: met zeer beperkt materiaal moet je een trainer hebben die snapt wat de beperking is vh elftal, daar zijn team om heen gaat bouwen en het maximale uit die mensen haalt. In dienst van dus en niet andersom. Advocaat kan dat bijv goed.

Nog concreter: zoek een spelstijl die wel past bij deze spelers, stel de juiste spelers op, slijp dat nu goed in en kijk dan in de winterstop op welke positie er nog 1 bij moet.

Verlies je als fc gronijngen niet in moeilijke systemen, eant dan breken sommige spelers zich de benen in de uitvoer.

Wat dit met trainingskamp te maken heeft ontgaat mij ook....

 

rob roy08-10-2017 om 15:55

Beste Appie,

Ik had mij uitgelogd omdat ik op een gegeven ogenblik er strontblauw van was om steeds maar weer hetzelfde verhaal te lezen. Over de trainer die niks is en dat die en die speler niet goed was. Daarom was dit mijn reactie. Volgens jouw is het dus zo, al je bent uitgelogd, je ook niet meer op BM mg kijken. Dit vind ik onzin. Vrij Nederland, weet je nog? Inloggen, uitloggen, hoort er allemaal bij. Stiekem kijken ook. Weer reageren ook. Maar ik denk, misschien wel samen met jou, er wordt hier op dit forum een hoop in de ruimte gelukt. Het is steeds weer hetzelfde,het is zogezegd steeds een weer een herhaling van zetten. Ja, en daar wordt je wel eens flauw van. Ik hoop dat je dat begrijpt!!!!

kees13-10-2017 om 19:57

"strontblauw" is een woord wat ik nog niet kende!, maar als het zo eruit ziet, dan maar naar de dokter ermee !

Verder, RobRoy: heerlijk weer die "rechtuit-"opmerkingen van jou ! Het stiekem blijven volgen van dit forum, al was het een verslaving...dat is niet zo vreemd: het hele voetbalcurcus is een verslavingf: vanaf vrijdagavond telkens gaat het bier los, en de hartslag omhoog, en lees maandag maar de ochtendkrant ( of intenet ) dan weet je wel wat ik bedoel: hoofd- maar vooral bijzaken worden uitvergroot, tot en met !  zie ik op vakantie een TV scherm op een terras,  die kleine Advocaat na de goal van Robben meteen op z'n vingers fluiten en wat roepen...alsof hij in dat tumult van de toeschouwers in de Arena nog  wel gehoord wordt...allemaal circus...en ja: een circus om geld en roem....

Stiekem...was ook een woord weat je gebruikter: Nou neem van mij aan dat ze van Groningen tot in Zjuid Portugal precies weten waar Zeewolde ligt...daar zorgen de Telegraaf/misdaadverslaggevers  wel voor!  (vanwege die ontwikkelingen en tragische vondst van het lichaam van die vermiste vrouw van 25 ) Op klaarlichte dag ontvoerd en vermoord. 

Een overeenstemming is er wel met het voetba": het laat je niet los, want het is ook ONZE wereld waarin wij leven!

Goed dat jij weer back in town bent..net als ik   ..  enne :  AZ thuis: is peuleschilletje toch?    

robin23-11-2017 om 14:30

Kop en kont is t zelfde als RR EN KEES zeg je iets over de een dan reageert de ander... Helemaal als je een beetje kritisch bent...  

Prik nam pla04-10-2017 om 23:15

Ik denk dat ze het trainingskamp gaan gebruiken om aan elkaar wennen: de spelers, de nieuwe spits en de nieuwe trainer.

22-11-2017 om 22:50

ach een lekker trainingskampje moet kunnen , mooi weer , lekker trainen , 2 wedstrijdjes, eten met elkaar en wat slap ouwehoeren plus fifa spelen op de kamer.

skjipke23-11-2017 om 00:22

Misschien dat Hans Nijland al een verdedigende middenvelder op het oog heeft, spelend vlakbij de plek van het trainingskamp?

skjipke23-11-2017 om 00:22

Misschien dat Hans Nijland al een verdedigende middenvelder op het oog heeft, spelend vlakbij de plek van het trainingskamp?

blauwevogel23-11-2017 om 03:46

Half january , Mahi vertrokken (misschien ook reijnen ) en een nieuwe DM dus het team moet zich aanpassen aan de nieuwe samenstelling .

Hopelijk zo

                             Padt

Kane      Larsen       Memisevic   Warmerdam

          Bacuna    new DM     Doan

Antuna         Veldwijk             Idrissie

appie happie23-11-2017 om 07:36

Kane is niet goed genoeg...wordt te Wierik   maar die was jij vergeten denk ik.antuna  is ook nog niet overtuigend...

rob roy23-11-2017 om 14:02

Uriel Antuna is een lichte speler met veel techniek en snelhied maar is helaas niet opgewassen tegen al die "schoppers" die in de verdediging van andere clubs spelen. Deze jongen moet even de tijd hebben om daar aan te wennen, mischien hebben we daar inde tweede seizoenshelft nog een hoop plezier van mits Faber hem daar de tijd voor geeft. Werd tegen Fietstas ook een paar keer behoorlijk door die linksback onderuit gehaald. Maar voetballen kan hij op z'n best!!!!!

Poar neemn23-11-2017 om 08:31

Nou het geld word ook weer weggegooid

23-11-2017 om 12:54

Misschien kan Nijland direct even bespreken of we bankzitter en huurling jordi clasie over kunnen nemen van Brugge! Halfjaartje huren zou die heeel misschien wel overwegen

appie happie23-11-2017 om 13:09

Idd kan hij zich weer mooi in de kijker spelen..ik zie dat ook wel zitten..

nulvijftig23-11-2017 om 21:52

Maar dan loop je wel het risico dat hij weer geblesseerd raakt en maar een paar wedstrijden kan spelen..

23-11-2017 om 15:31

Larsen gvd alwéér geblesseerd!

23-11-2017 om 15:32

Nou Rob Roy. Log maar weer uit, met je !#!#

appie happie23-11-2017 om 21:25

Dus redactie! Er mogen geen reacties geplaatst worden op de voorbeschouwing?omdat?

 

Ok  staat weer aan..

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!