Terug

Deel deze pagina:

Fotoalbum Heracles Almelo - FC Groningen met interviews

Door Redactie 6 reacties

Trainer Danny Buijs na Heracles Almelo - FC Groningen

Sergio Padt over zijn fout tijdens Heracles Almelo - FC Groningen

 

Mike te Wierik na Heracles Almelo - FC Groningen 4-1 

Oud Groninger Jesper Drost over Heracles Almelo - FC Groningen 

Groninger Yoëll van Nieff over de wedstrijd Heracles Almelo - FC Groningen 

Reacties:
Marco21-10-2018 om 23:10

Onnodige fouten waardoor je zo dik verliest. Dom.

Eerste helft 3 keer de de bal in de opbouw dom ingespeeld wat zorgt voor een doelpunt en 2 grote kansen. Tweede helft werd het nog erger.

Gelukkig is Mahi weer terug. Die brengt aanvallend bal vastigheid creativiteit en doelpunten. Vreemd dat hij de strafschop niet zou nemen maar Memisevic.

 

Hoekie22-10-2018 om 11:40

Ik las vanmorgen in het DvhN dat Buys aan de media videobeelden liet zien wat Reis, vd Looi, en ook Hrustic consequent fout doen, namelijk niet vooruit draaien maar naar achteren, daarmee wordt de snelheid uit het spel  gehaald. Een terechte constatering maar niet verstandig dat deze videobeelden worden gedeeld met de media. Ook van het hoog druk zetten - maar dat probleem ligt veel dieper en bij meer spelers- is nog niets terechtgekomen. Door deze spelers er zeer regelmatig naast te zetten, komen ze geheid in de problemen. Coaching en training begint met een inschatting van het beginnivo en de aanwezige kwaliteit/eigenschappen van spelers. Door deze spelers steeds te wisselen wordt bij hun de onzekerheid alleen maar groter. Van Buys verwacht ik dat hij gaat nadenken waarom deze spelers een half jaar geleden zeer verdienstelijk speelden en zijn coaching daarop aanpast. In de winterstop 2 spelers halen die wel aan de verwachtingen kunnen voldoen. Telkens geschuif met spelers zorgt voor onrust en draagt niet bij aan automatismen en ingeslepen spelpatronen. 

22-10-2018 om 11:57

Eens! Maar er is budget lees ik voor spelers .. Wie moet je in godsnaam halen... De echt bruikbare zijn bezet .. Ben je weer afhankelijk van afvallers .. 

appie happie22-10-2018 om 12:03

Ik denk dat een Bruns   nu wel komt.Hij heeft geen kans bij Vitesse.En een middenvelder zoals hij missen we nu net.

Als ik Mahi weer zie  ...  komt er weer wat crea in het elftal,maar zoals zoveel anderen reeds gezegd hebben,zet eerst maar eens de spelers op hun eigen plek neer..

Maar goed over 2 weken verwacht ik weer resultaat,we slaan dit weekend maar even over ,...want Psv  is een maatje te groot vrees ik.

Roelofsky22-10-2018 om 12:53

Nou nog een keer dan Buijs zoals jij je jonge talentvole spelers (Reis en van de Looi) afzeikt tijdens de pers bijeenkomst kan natuurlijk niet en deugt van geen kant. Denkt u nu werkelijk dat deze jonge spelers meer vertrouwen krijgen door zo'n actie.... Ik zou op spelpatronen gaan trainen tot vervelends toe en deze jongens opstellen en vertrouwen geven... Nog een keer mijn opstelling en anders wegwezen.....

Zeefuik Memisevic TerWierik Handwerker

Reis Doan van de Looi Warmerdam

Cassiera Mahi....

Groen hart22-10-2018 om 14:32

Cassiera ? Kan mij niet overtuigen .

Tommy_Hagen22-10-2018 om 18:55

Cassiera heeft 40 goals gemaakt in 2 seizoenen in de eerste divisie, lijkt mij overtuigend genoeg

Groen hart22-10-2018 om 20:30

Tommy er zijn zoveel spelers uit de eerste divisie geflopt ! Kolder vergeten?

skjipke22-10-2018 om 19:22

Luister eens naar het bovenstaande interview met van Nief. Ik weet dat hij niet onder trainer Buijs heeft gespeeld, maar geeft duidelijk het pijnpunt van onze club aan. Dit zegt hij niet uit wrok, maar als jongen van de club met een groen-wit hart. 

Daarnaast zegt hij dat ze bij Heracles op de training herhalen, herhalen, herhalen... tot iets een automatisme is. Buijs is alleen maar aan het schuiven, schuiven, schuiven... tot niemand meer weet wat hij moet doen. Was dit vorig seizoen onder Faber ook niet zo tijdens de eerste seizoenshelft? Ging het de tweede seizoenshelft niet veel beter toen Marcel Groninger de trainingen leidde en er een vaste basis-elf werd opgesteld?

 

 

23-10-2018 om 00:25

Let nou maar op Heracles leeft ook boven z'n stand... Die gaan nog afglijden... Die zijn echt niet zoveel beter .. Maar de uitslagen zitten nu mee... Zie bijv Zwolle .. 

Voor 't zelfde geld draait fc na de winterstop als een tierelier... Nu niet voor te stellen maar 't blijft voetbal .. Paar keer winnen doet wonderen... Ik hou me daar maar aan vast 

Buijs of jansz wegsturen wordt het echt niet beter van hoor .. Geloof ik niks van 

skjipke23-10-2018 om 00:31

Wie heeft het over Jans wegsturen? Buijs moet stoppen met schuiven. Dat is paniekvoetbal. Opstelling maken en trainen, trainen, trainen, ....

23-10-2018 om 11:59

Ik niet iig !! Iedereen idd op z'n sterkste positie opstellen ....

GroningenZuid23-10-2018 om 14:00

Cassierra kan er niets van. Is gewoon geen killer. Misschien bij Jong Ajax een goede periode gekend maar dat is nog altijd geen Eredivisie. Tom Boere trapte er niet lang geleden eens 35 in.

 

Heracles leeft wel boven zijn stand, maar zijn echt wel beter dan wij hoor. Spelers als Kuwas, Peterson, Duarte en Dalmau hebben wij niet. Drost en Van Nieff staan in een centrale rol en vullen dat ook gewoon goed in. Het staat ook gewoon beter bij hun, en ze hebben natuurlijk rust.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!