Terug

Deel deze pagina:

Fotoreportage FC Groningen -FC Utrecht 2-1

Door Jan Koopman 6 reacties

Met veel kunst en vliegwerk en met Padt als de held van deze namiddag heeft onze FC de gasten uit Utrecht met 2-1 verslagen. Voor iedereen die het nog eens wil beleven en voor wie deze bizarre wedstrijd heeft gemist hebben we weer een fotoreportage klaar staan.

Veel kijkplezier.

Reacties:
appie happie28-08-2017 om 15:12

Lachwekkend spel las ik ergens! Ik ben niet geweest gisteren ..17.45  past mij niet,heb wel de samenvatting gezien...mooie doelpunten..hoe erg was het nu echt allemaal dan?

skjipke28-08-2017 om 15:37

Utrecht met goed verzorgd voetbal proberend te scoren en Grunn loopt onverdiend met de overwinning weg. O.a. door een goed keepende Padt en een keihard werkend FC Groningen met Drost voorop in de strijd.

grunnboovnalles28-08-2017 om 15:35

eigenlijk best wel erg!!!!

als we op deze manier doorgaan mogen we blij zijn als we 10 punten hier houden.

we moeten in het voetbal naar anderen sporten kijken word gezegd nou dat hebben we gisteren perfect gedaan met een echte handbal verdediging.(100 procent uitvoering)

wel was het erg spannend en dat vergoede veel met dat moet gezegd mooie doelpunten en een extreem goede padt.

 

skjipke28-08-2017 om 15:41

Ik wil het niet goed praten, want dat was het echt niet! Alles behalve zelfs. Maar van die 10 punten waar jij het over hebt zijn er dan al 4 binnen, met nog 15 wedstrijden te gaan. En ehhh ... saai is het niet, hè?

Vorig jaar 0 punten tegen zowel Utrecht als Heerenveen in de Euroborg.

28-08-2017 om 19:10

De meeste mensen op dit forum zitten niet in het stadion , maar thuis voor de buis  met de laptop op schoot. Tijdens de wedstrijd melden zij hun frustraties hier op dit forum , zij proeven niet de sfeer en binding tussen spelersgroep en noord die aan het ontstaan is. Nogmaals ik ben kritisch , maar met vechtlust en strijd kan je heeeeeeeeel wat punten in de euroborg gaan halen , je hebt er nu al 4 tegen op papier 2 betere ploegen. En nogmaals het spel moet vele malen beter , en ik zou het ook anders doen dan Faber , maar wij hebben daar totaal geen hand in gasten! Maak die euroborg nou weer eens vol , met sfeer! en misschien geven die gasten er wel punten voor terug!

skjipke28-08-2017 om 19:15

Zo is het Achmed!

appie happie28-08-2017 om 19:41

Nou schatje  ik zat tegen Heerenveen wel int stadion.maar 3 x achtereen om 17.45  is mij te gek...belachelijk gewoon...

M0i28-08-2017 om 19:48

Ik was present gister Achmed. Geen seizoenkaart en toch voor de tweede keer op rij present. Het was lekker weer en ik had goede zin. Goed voor de kas van de FC als ik dat volhoud. Heb -behoudens een kleine terugval qua zang na de "anschluss treffer"- genoten van de sfeer op Noord. Complimenten. Het is één van de ingrediënten die een wedstrijd leuk maken. Over een ander ingrediënt, het vertoonde spel, is als veel gezegd. Ik vind het zelf wel mooi dat een keeper ook een keertje van excelleren, zoals Padt.

Dan het posten. Als ik me verveel in het stadion (1e helft H'veen) post ik soms wel eens wat. De WIFI is tegenwoordig prima. Denk niet dat je zomaar kan concluderen dat mensen die tijdens de wedstrijd iets posten, thuis voor de buis zitten.

28-08-2017 om 19:44

ja verschrikkelijk allemaal , tis naaaait aaaanders

grunnboovnalles28-08-2017 om 19:47

achmed heeft deels gelijk maar loop sinds eind jaren 70 bij groningen rond en ben inderdaad sinds een aantal jaren niet meer in het stadion geweest om redenenen die er niet toe doen.

heb zelf in de hoogste klassen amateur voetbal gespeeld en denk wel iets van voetbal te weten.

sfeer is prima maar ga me geen dingen verkopen alsof dat het voetbal vergoeilijkt.

slecht voetbal is slecht en wanneer het weer 2-3 was geworden waren de negarieve reacties niet van de lucht geweest en dit was best een logische uitslag geweest.

sfeer prima en nu noch baas in eigen stadion.

SaveFcGrunn28-08-2017 om 19:53

Gisteren een geweldige sfeer tegen het eind van de wedstrijd. Geweldig gewoon. De supporters hebben de Fc over de streep gezongen.

Het voetbal was onsamenhangend. Maar toch gewonnen. Wat ik mee naar huis heb genomen was een zeer goed gevoel over wat er op de Noord tribune aan het ontstaan is.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!