Terug

Deel deze pagina:

Fotoreportage Open Dag 2018

Door Redactie 6 reacties

Ook wij bezochten vanmiddag de Open Dag, zij het met beperkte middelen. Onze huisfotograaf Jan Koopman was wegens vakantieperikelen in Frankrijk afwezig. Ook onze razende reporter Wouter die normaal gesproken gewapend met zijn toestel en microfoon boven op het FC nieuws zit, kon in verband met een plichtpleging niet aanwezig zijn. Hoe dan ook, we waren er toch bij! Onze focus lag vanmiddag op de presentatie van het eerste elftal en TS. Tevens maakten we wat kiekjes in - en rondom het stadion. Via diverse bronnen vernamen wij dat er ongeveer 10.000 mensen op het groen-witte evenement zijn afgekomen. Het laatste nieuws is dat er (tot op heden) ongeveer zo'n 9000 seizoenkaarten verkocht zijn.

Reacties:
05-08-2018 om 19:46

Zunde van dei speuldersfoto's, wel wat aan de duustere kaande, mor vedder liekt alles wel schier. Gout joen bèst doan jonges!!!!

Tim06-08-2018 om 22:02

Gewoon even zo tussen neus en lippen door hoor...

Als je op fcgroningen.nl in de webshop bij de 'actie' producten kijkt, zie je in de url /promotionjapan.

Wat is de kans dat FC Groningen in de winterstop hun trainingskampement ergens op het subtropische Okinawa opslaat en daar wat financieel interessante oefenpotjes speelt en onze vriend Doan een beetje gaat uitmelken..

kees07-08-2018 om 02:16

leuke gedachte...staat wel in schril contrast met alle uitgaven beperken en geen wintertrainingskamp in het eerste jaar van Faber... dwz. er zou dan voor het eerst i pl v een creatieve middenvelder, een creatieve aanvulling op de begroting komen!

Ik ben zelf nogal huiverig voor al die ingewikkelde constructies: FC groningen met Doan op de schnabbeltour...zeg je?

Hitachi-Capital-en-nog-wat stadion,  sponsornaam in plaats van spelersnaam groot achterop het shirt, prive-eigenaars van spelers in de toekomst ? straks Doan aan marktwaarde bijschrijven... 

    Er is wel een (goede) reden te bedenken waarom ik dit toch allemaal accepteer:  DAT FC GRONINGEN SPORTIEF in de competitie WEER GOED MEEDRAAIT, dus....bóven clubs als SCHeerenveen, PECZwolle en in de buurt van FC Utrecht en AZ komt te staan...

 

FC LICHTBOEI07-08-2018 om 13:11

Off-Topic :

FC Groningen middenvelder Ruben Jenssen staat in de belangstelling van de Noorse club Tromso. Hij speelde daar al in het begin van zijn carriere. 

Bram scheet07-08-2018 om 14:37

Wat zijn je bronnen?

kees07-08-2018 om 14:41

het is maar een guess van mij:

Het zou mij niet verbazen als FC Groningen achter Ulrik Jenssen aanzit, linksbenige CV/linksachter.  De broer van Ruben Jenssen speelt in Noorwegen ( contract tot 2021 ) en heeft een transferwaarde van 400.000, maar de afkoopsom zal zeker het dubbele zijn.

Deze speler is al eerder op stage geweest, en speelt nu voor Nordsjaelland . Als Ruben naar zijn oude club gaat, dan kan een retourtje Groningen door Ulrik op die manier gebruikt worden. scheedlt weer een paar tientjes  

Marco07-08-2018 om 16:22

Weet niet wat de huidige status is van Tim Sparv. Die zou van mij ook wel in aanmerking komen voor laatste man mocht Te Wierik vertrekken. Heeft hardheid, lengte en duelkracht.

FC LICHTBOEI07-08-2018 om 17:11

Ik mag toch stellen dat we Virgil van Dijk 2x mogen bedanken. Ten 1e voor zijn spel hier en ten tweede hij zorgt er in zijn eentje voor dat Groningen van een tekort naar een positive balans gaat qua begroting.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!