Terug

Deel deze pagina:

Fotoverslag reisje boetnlaand.

Door Jan Koopman 6 reacties

  • Het jaarlijkse reisje naar het Boetnlaand zit er weer op.  De reis begon  zondagochtend 10.30 uur met een autorit  richting zkv. Vanaf een weiland ergens in de buurt van het  friese dorp mochten we verder lopen richting stadion. Vanuit het uitvak natuurlijk even een fotoreportage gemaakt en met één puntje op zak weer richting Grunn.

 

 

Veel kijkplezier.

Reacties:
30-01-2017 om 13:33

Dus de kledingsponsor van Fc Groningen stopt er ook al mee, eerst Essent .

Spelers met een te zwaar salaris moeten weg Fanatics houd ermee op gaat lekker .

appie happie30-01-2017 om 13:47

Reset de club...Daar zijn ze mee bezig...   Hateboer gratis weg...gaat idd super..Nu nog betere gehakt ballen in de kiosk (deze ruik je al van verre envdan heb je geen honger meer)stopen net die zoute kruiden p de patat  c zaterdag winnen van eXsector  en iedereen ist weer vergeten.

De aanvangstijd  zaterdag  zorgt wel weer voor extra lege stoeltjes ben ik bang.

20.45 is "bijna bedtijd" en als je thuis bent al helemaal. 

Ik sla  zaterdag over daar ben ik heel eerlijk in Vitesse nog ern x geprobeerd  maar ik pas voor 20.45.

 

Konen dadelijk nieuwe spelers na de grote schoonmaak.

 

 

30-01-2017 om 13:59

Dream nieuwe spelers komen niet je kunt je de aankomende jaren vermaken met jeugdspelers

30-01-2017 om 16:47

@ Appie Happie als iedereen er zo denkt over als jou zal het stadion wel erg leeg zitten inderdaad en de catering erg weinig verdienen.

Wat betreft Hateboer tis nait aanders , had er ook graag wat centjes voor gezien , maar het is zijn keuze. Nu is het aan de trainer wie hij opstelt , en Hateboer is al het hele seizoen zijn 1e keus en dat zal ook wel zo blijven.

En zoals alle discussies die ik hier lees over versterkingen die nodig zijn? Volgens mij zijn ze juist bezig om spelers te lozen omdat de selectie te groot is vanwege vorig jaar europa leage. Wat mij betreft heeft Groningen een degelijke selectie en degelijke slimme trainer die prima weet waar hij mee bezig is.Aan de eind van de rit worden waarschijnlijk gewoon weer play offs gespeelt waar een club als Fc Groningen ongeveer hoort te staan met af en toe een uitschieter naar boven en af en toe naar onder.

Ook zal er volgend seizoen gewoon weer een kleding sponsor zijn een hoofdsponsor zijn en zal de club gewoon weer draaien.

Alleen de weg is anders en dat is dat Fc Grunn met jeugd wil gaan werken wat tij zal gaan kosten , en je wel een betere scouting moet hebben dan die er nu is!!, zodat je wat transferinkomsten hebt.! Ook moet je goede spelers kunnen halen op middelbare leeftijd die het team op sleeptouw kunnen nemen.

 

Wat betreft het publiek van Fc Grunn, dat vind ik wel heel erg kritisch het is bijna nooit goed terwijl er bijna altijd play offs worden gespeeld de beker nog is gewonnen reeds. Het voetbal is niet altijd even best , maar dat is in het algemeen niet zo in de eredisvisie. Wat ik wel erg jammer vind als trouw euroborg bezoeker is inderdaad de vele lege stoeltjes en de enorme grafstemming in de graftombe.

Wat betreft de patat drink gewoon een extra biertje spoelt de zoutsmaak wat weg en neem er nog 1 extra dan relativeer je ook wat meer.

appie happie30-01-2017 om 18:53

Appie drinkt geen bier Ahmed. ..maar ik neem mijn snacks wel net buiten het stadion...

De aanvangrijs is voor de oudere fans wel degelijk een struikelblok..Nu 2 x achter elkaar  zaterdag avond 20.45...belachelijk. 

30-01-2017 om 20:58

Dat is dan inderdaad wel vervelend voor u.

Die verrekte televisiegelden ook!

Ik vind het persoonlijk wel fijn een wedstrijd om zaterdagavond om 20.45 is het wat gezelliger in het stadion.

De wedstrijden om 1845 , 12.30 , 16,45 vind ik persoonlijk maar niks , maar goed zo heeft iedereen zijn eigen voorkeur.

Ik probeer vaak mijn buikje wel rond te hebben voordat ik in het stadion, ben maar een broodje worst gaat er altijd wel in.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!