Terug

Deel deze pagina:

'Geen nieuwe aanbiedingen voor Mimoun Mahi'

Door Thijs Faber 5 reacties

Er zijn de afgelopen tijd geen nieuwe aanbiedingen binnengekomen voor Mimoun Mahi, dit vertelt een betrouwbare bron aan Boerenmacht. De Engelse (meestal onbetrouwbare) tabloid The Sun opende vrijdagochtend met het nieuws dat Premier League club Stoke City deze winter 2 miljoen pond (zo’n 2,24 miljoen euro) zou gaan betalen voor de Marokkaans international. Dit zal betekenen dat The Sun ofwel aan nieuwe informatie is gekomen de afgelopen 24 uur, of oude geruchten reproduceert. Onze bron vertelt dat er momenteel geen aanbiedingen zijn voor Mahi, en dat zelfs sommige aanbiedingen zijn ingetrokken in verband met de disciplinaire schorsing van de aanvaller. Zo zou Fulham, waar Mahi afgelopen zomer in de belangstelling stond, zich inmiddels hebben teruggetrokken (niet per sé in verband met het gedrag van Mahi).

Reacties:
nulvijftig27-10-2017 om 13:37

Tja, the Sun. Geruchten van die krant moet je altijd met een korrel zout nemen.

KWibus27-10-2017 om 15:01

Mahi had afgelopen zomer verkocht moeten worden. Een dergelijk seizoen met zoveel goals gaat hij niet meer spelen dus toen was zijn marktwaarde het hoogst. Nu is zelfs compleet het tegenovergestelde aan de orde, geen donder meer waard...

rob roy27-10-2017 om 19:55

Mahi heeft er dit seizoen al 5 inliggen en we zijn nog maar 9 wedstrijden onderweg. Nog 12 te gaan en hij evenaart de score van vorig seizoen.In de resterende 25 wedstrijden moet dat te doen zijn voor een speler van zijn kaliber.

rob roy27-10-2017 om 16:30

De halstarrige houding van de leiding van FC-Groningen gaat nu geld kosten. De hele affaire Mahi had beter binnenskamers afgehandeld moeten worden, niet teveel ruchtbaarheid aan geven was de beste oplossing geweest, achteraf gezien. Het schaadt niet alleen de club maar ook de speler. Je kunt deze actie wel weer scharen onder de vele flops die de afgelopen jaren bij de FC-Groningen zijn gehouden. Op naar de volgende????????

 

naschrift:ik heb begrepen dat dit bericht in de wereld is geholpen door het boulevardblad "The Sun" , onderhand de slechtste roddelkrant van heel Albion, evenknie van het Duitse "Bild Zeitung" en de Nederlandse "Telegraaf" , dus moeten er ook niet al te veel conclusies aan worden verbonden. 

kees27-10-2017 om 17:33

ben het helemaal met je eens dat het publiekelijk maken van zaken die meer vragen dan angtwoorden oplevert, dat dit schadelijk kan zijn voor club en speler.  Je mag van een oude rot Nijland toch verwachten dat hij het elftal en de cluib weer uit het moeras tilt...Ik hoop dat ie in Rotterdam, met Jans ook naast de dug out gaat staan, desnoods wordt ie het veld afgestuurd, maar die punten zijn op het ogenblik heel belangrijk....

ps weet iemand: hoe is het met de knie van Reis? ( waar hij eerder aan geopereerd werd )

27-10-2017 om 17:25

Dat is Nijland

campesino27-10-2017 om 18:37

Als je daar 1.5 miljoen voor krijgt mag je je handjes dichtknijpen. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!