Terug

Deel deze pagina:

[UPDATE] "Genéro Zeefuik weer op vrije voeten"

Door Redactie 2 reacties

De nood was hoog bij de voormalige spits van FC. Al maandenlang geen salaris gehad en dure ziekenhuisbehandelingen voor zijn zoontje in Nederland waardoor rekeningen niet (meer) betaald werden. Uit pure wanhoop stal Zeefuik alle prijzen uit de prijzenkast van zijn huidige club Balikesirspor. De club deed daarna aangifte en de spits belandde twee dagen in de politiecel waarna hij gelukkig werd vrijgelaten. Zijn ploeggenoten hebben geld ingezameld waardoor Genére Zeefuik alsnog naar Nederland kon afreizen en de behandeling van zijn zieke zoontje kon bekostigen. Sportief gaat het eveneens niet lekker met de aanvaller. Vorig seizoen scoorde de spits twaalf doelpunten in 32 wedstrijden. Dit seizoen kwam Zeefuik slechts twee keer in aktie. (bron - Telesport).

Update vrijdag 16 december 22.46 uur - Het verhaal krijgt een totaal andere wending.... Género laat weten dat zijn kind absoluut niet ziek is en geen geld nodig heeft voor de behandeling van zijn kind. Ook laat hij weten niet vast te hebben gezeten. Wel is er door de aanvaller een statement gemaakt naar zijn club. Ze beloofden dat ze gingen betalen, maar ze betaalden niet. Het statement luidde, jullie betalen en dan jullie de beker terug. In de avond heeft hij de beker keurig netjes teruggebracht nadat de club hem zijn salaris heeft betaald. 

Bron - Genéro Zeefuik heeft ons persoonlijk benaderd om zijn verhaal naar voren te brengen.

Reacties:
mistersnooker17-12-2016 om 00:10

De vraag is of Genero de waarheid vertelt. Hij heeft er alle belang bij om het celverhaal te ontkrachten. Vandaar dat hij zelf de site heeft benaderd met zijn verhaal. Als lezer weet ik niet wat er echt is gebeurd.

17-12-2016 om 12:05

Als lezer hoef je niet alle mitsen en maren te weten. Als de redactie persoonlijk door Zeefuik is benaderd is dit voor mij al een reden om aan te nemen dat dit de waarheid is. Trouwens in Turkenland gebeuren wel meer rare dingen dus hier hoefje helemaal niet raarvan op te kijken.

17-12-2016 om 04:56

Er is wel meer mis in Turkije op het ogenblik.  Dit "nieuws" , ook hier van Zeefuik zelf afkomstig , valt volgens mij in de categorie gossip

appie happie17-12-2016 om 12:11

Kees?

17-12-2016 om 13:40

Blijkt een serieus campagnetje te zijn in de Nl pers ook, las op de Telegraafsite gisteren: het bijna identieke verhaal wat hier in de update staat...maar door een "bekende"" (jaja, anoniem is lekker laf...)  7  < maanden geen salaris betaald-Zeefuik zag spaargeld slinken- 1 uur maar op het politiebureau - een beker maar meegenomen- meteen werd in ruil voor de beker het salaris wel uitbetaald -  en zijn zoon in nederland was geen acute aanleiding > 

het heeft er veel van weg dat een zaakwaarnemer of familielid van Genéro,  het gedrag van Zeefuik tot een kleinigheid in de pers wil reduceren , met een media offensiefje  of media defensiefje  zo je wilt.. is dus even zoeken naar een goede beschrijving, maar dat was ook al het geval toen Genéro Zeefuik bij FC Groningen speelde: van duikelaar in de 16 tot weightwatcher met een knipkaart.

17-12-2016 om 13:42

ja Appie:  leuk dat je mij hebt "gespot"...tot na Kerstmis !

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!