Terug

Deel deze pagina:

Gerald Postma en Michael Breij jaar langer bij FC

Door Redactie 5 reacties

FC Groningen Onder -23 spelers Gerald Postma en Michael Breij (debuut 19 april uit tegen Utrecht) hebben vandaag een contract getekend met de duur van één jaar. Zij sluiten aan bij de voorbereiding van het nieuwe seizoen bericht RTV Noord. FC Groningen heeft een eenzijdige optie in de contracten laten opnemen, om na het aankomende seizoen beide heren (mocht het wederzijds goed blijven bevallen) langer vast te kunnen houden. Wij feliciteren Gerald Postma en Michael Breij met hun nieuwe profcontract!

Reacties:
Johan14-05-2018 om 18:34

Leuk. Waar blijft echter Zeefuik? Zou vorige week toch uitsluitsel geven? Ook hoop ik dat ze goed naar Roda hebben gekeken. Keeper zal het toch nu niet meer worden als Padt vertrekt.

14-05-2018 om 18:42

Zeefuik staat ook in de belangstelling van FC-UUtrecht. De speler moet zelf hierover nog een beslissing nemen, of hij speelt bij FC-Groningen alle wedstrijden of hij komt bi FC-Utrecht op de bank. Keuze is dan mijn inziens makkelijk te maken.

Fan op afstand14-05-2018 om 18:42

Sluit mij bij de vorige spreker aan. GEEN JURJENS. En Zeefuik? En heb nog menig ander naam in de media voorbij zien komen maar vind het ineens rustig. Misschien wat ongeduldig maar hoe eerder de selectie rond is des te beter denk ik maar zo. En nu valt er nog wat te kiezen, wat uiteraard minder wordt als je langer wacht.

Fan op afstand14-05-2018 om 18:44

Volgens mij staat Zeefuik op een lijstje van ADO. Met zijn manier van spelen lijkt mij die plastic ondergrond in Den Haag niet echt bevordelijk voor zijn gezondheid.

Jegelkser14-05-2018 om 19:32

Goede spelers. Ben benieuwd of ze het volgend seizoen laten zien in het 1ste.

kees14-05-2018 om 21:26

FC Groningen wil Zeefuik overnemen en Cassierra huren. Lijkt mij voor bieden een kwestie van tijd dat dit verder rondkomt. Eind van de week weten we wel meer.  

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!