Terug

Deel deze pagina:

Groen-witte internationals op pad

Door Redactie 3 reacties

De competitie is voor de derde keer stilgelegd in verband met de interland verplichtingen. Doelman Sergio Padt kreeg gisteren te horen dat hij alsnog geselecteerd is voor twee oefeninterlands van Oranje dat op donderdag 9 november uitkomt in en tegen Schotland. Op dinsdag 14 november wordt er gespeeld in en tegen Roemenië. Nu maar hopen dat Sergio Padt ook minuten gaat maken want deze topper verdient het! Mimoun Mahi heeft een uitnodiging voor Marokko, het Marokkaanse elftal speelt op zaterdag 11 november een WK kwalificatiewedstrijd uit tegen Ivoorkust. Oussama Idrissi mag zich aansluiten bij Jong Oranje, op vrijdag 10 november is er een EK kwalificatie match in Doetinchem tegen Andorra.

Uriel Antuna werd de afgelopen week onverwacht uitgenodigd voor de hoofdmacht van Mexico. De Mexicanen oefenen op vrijdag 10 november in België en op 13 november in Polen.

Juninho Bacuna is geselecteerd voor Oranje onder -20. Op donderdag 9 november wordt er in Uden geoefend tegen de leeftijdsgenoten van Zwitserland en op dinsdag 14 november speelt het in en tegen Italië.

Tom van de Looi en Lars Kramer zijn opgeroepen voor Oranje Onder-19. Op donderdag 9 november oefent Onder-19 in Zeist tegen Italië. Op maandag 13 november voetbalt het uit tegen Servië.

Kolbeinn Finnsson moet zich met IJsland onder-19 zien te plaatsen voor de volgende ronde van de EK-kwalificatie. In Bulgarije is er een vierlandentoernooi. IJsland treft op woensdag 8 november het gastland Bulgarije, op zaterdag 11 november Engeland en op dinsdag 14 november de Faeröer. De nummers 1 en 2 van de groep gaan door naar de volgende fase van de EK-kwalificatie. (data - via FC Groningen)

Reacties:
06-11-2017 om 17:16

Als deze jongens nou NOG niet gemotiveerd zijn om alles te geven voor hun carrière en die shit bij FC Groningen achterwege te laten, dan komt dat vast hun spel en zelfvertrouwen ten goede ! 

06-11-2017 om 19:38

Ja, Kees, als voetballer sta je volledig in de "spot lights" en je hoeft maar een windje te laten, wordt dit breeduit gemeten in de media, vooral die "ouwe wijven" van RTVNoord, die zich eigenlijk met andere, belangrijkere dingen bezig moesten houden, hebben zich nu gemengd in een "soap" bij FC-Groningen. Een "soap" die eigenlijk binnenskamers had moeten blijven bij de club. Maar ja, Hans Nijland een beetje kennende, moest hij als een wijsneus dit weer naar buiten uit communiceren. Jij noemt het "shit" en dat is het ook, maar doet afbraak aan het imago van de club. Dit had niet gemoeten!!!!!!!

 

Rob197006-11-2017 om 22:02

Op Padt na, alle potientiele basisspelers aanwezig, de sores lekker van je af trainen en als team Vitesse verslaan. De afwezige spelers kunnen aansluiten en plaats nemen op de bank, of iets hoger. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!