Terug

Deel deze pagina:

Hans Hateboer geniet interesse uit Italië en Engeland

Door Lukas van der Wal 14 reacties

Volgens de Telegraaf kan Hans Hateboer zijn voetbalcarrière vervolgen in Engeland of Italië. De tweeëntwintigjarige rechtsback heeft een aflopend contract, voor de FC is het dan noodzakelijk om in de winterstop nog te kunnen verdienen aan Hateboer. De krant weet te melden dat Hull City(hekkensluiter - na gelijkspel vrijdagavond tegen Everton één plek gestegen) en Atalanta Bergamo(nummer zes) interesse hebben. 

Volgens zaakwaarnemer Rob Witschge komt er beweging rondom Hateboer; 'Er is inderdaad wat beweging rondom Hans'. Op namen gaat Witschge nog niet in. De tijd zal het gaan leren, gaat de FC nog wat verdienen aan Hateboer??

Reacties:
kees31-12-2016 om 08:22

FCG-Forever31-12-2016 om 10:26

Totale leegloop op komst? Hoe gaat onze FC zoveel nieuwe mensen halen?  Hateboer weg? Tibbling weg? Rusnák weg. Linssen weg? 

GerdaS31-12-2016 om 10:32

Nijland weg 

appie happie31-12-2016 om 10:47

Ik zie het al de paniek slaat toe.Ach het zal niet zo'n vaart lopen.Hateboer wellicht en Rusnak..Maar dan houdt het wel op denk ik. Rusnak is  vervangen.Hateboer ook...Om nu gelijk Nijland weer weg te sturen...Dat zal niet gebeuren natuurlijk..

 

Paniekvoetbal....zeg lekker de top 2000 op neem een oliebol of ga naar circus Renz.....

kees31-12-2016 om 11:42

als Padt en Tibbling nog maar blijven...gaat Padt toch, dan neem ik drie oliebollen tegelijk Appie...vette bek

Nogutsnoglory131-12-2016 om 15:51

Goeie Appie

hermanpetra31-12-2016 om 11:04

Lekker positief gerda s

31-12-2016 om 11:17

Inderdaad de bezem door het elftal .

En nu eens een keer betere vervangers halen zou jammer zijn dat Tibbling weggaat maar iedereen is te vervangen zou ik zeggen.

 

FCG-Forever31-12-2016 om 12:45

Ben ik wel met je eens man, denk alleen dat Padt moeilijk te vervangen is. Verder zijn Rusnák,Tibbling en Hateboer wel vervangbaar. Maar het is in één klap gelijk zoveel basis spelers, ben benieuwd met wie de FC op de proppen komt

FCG-Forever31-12-2016 om 12:51

Ik zie die Jordan Larsson graag komen, lijkt me een beste voetballer 

31-12-2016 om 13:09

Waarom lijkt jou dat een beste voetballer heb jij hem gezien op youtube filmpjes

 

31-12-2016 om 13:52

Voor Hateboer liever johan larsson van  bronby ,wil graag naar het buitenland(is niet goedkoop)

kees31-12-2016 om 14:02

Als...en ik zeg ALS er dan zoveel weggaan::  Hateboer, Linssen, Hoesen, Rusnak, Maduro, Van der Laan en mogelijk Tibling...dan verwacht ik één jonge topspeler van buiten en één Nederlandse modale ED speler/RB, en de rest komt van de jeugd...alles met de financiën te maken.

Maar waarschijnlijker is, zoals Appie hierboven stelt, dat van die 7 er "maar" maximaal  4 gaan, en dat ze het met eigen spelers opvangen.Maar in ieder geval is wel zeker dat de berichtigeving van de leiding bij de club in  de transferperiode met een korrel zout zo groot als een ijsklomp moet worden genomen!  ...begrijp je? !! 

Ronnie 31-12-2016 om 14:19

Interesse, belangstelling, wensen. Heb ik ook man. Graag een mooie ouderwetse snoek.

De praktijk is echter dat ik gewoon peugotte rijd. En zo is het ook met geruchten. Hoop lawaai, weinig uiteindelijk daadwerkelijke transfers.

Eens met Kees, beter 1 uitmuntende speler dan 3 gemiddelde spelers. Maar kees, waarom zou zon speler naar groningen Willen komen. In bijna alle andere landen kan hij meer verdienen, zelfs in china tegenwoordig.

Ik voorspel vertrek maduro transfervrij, vd laan verhuurt aan emmen of cambuur, hoessen naar goahead in verhuur. Hateboer blijft lekker en gaat veur gees de deur uut. Kibbeling blijft gewoon, is wat geroeptoeter van de zaakwaarnemer. Rusnak twijfel gevalletje. En dat is het dan wel. Niets erbij en we worden 9e in 2017.

ik leg de doek weer over de glazen bol. Tot in 2017 kenners, liefhebbers, optimisten, azijnzeikerds en betweters.

speciale wensen voor boerenmacht, veul hail en zeeg'n in 2017

kees01-01-2017 om 02:02

Ronnie: de waarom  (zou zo'n <dure> speler naar Grningen willen komen? ) vraag is altijd een waar het antwoord duidelijk is:

het antwoord is:  alleen Nijland en trainer Faber van FC Groningen  kunnen ervoor zorgen dat de contractvoorwaarden hierbij of de clausules spelersdeel bij een toekomstige doorverkoop na 1 of 2 jaar  zodanig riant zijn dat zo'n speler juist op het FC Groningen/ED niveau wil en kan uitblinken.

FC  Groningen als springplank naar een hogere competitie of grotere club dus

Ben benieuwd of we dat nog eens gaan meemaken, of dat we alleen op eigen talenten  als  Robben  moeten wachten 1

Martijn 31-12-2016 om 14:28

spelers zullen altijd komen en gaan, en ook altijd zullen de gaten die ontstaan vroeg of laat weer opgevuld worden.

uiteraard wanneer al deze spelers vertrekken zullen er ook wat nieuwe trug moeten komen, maar groningen heeft ook voor verschillende posities meerdere opties al in huis.

voor hateboer zal wel een extra rechtsback moeten komen. met payne alleen red je het niet natuurlijk

rusnak is een goede speler maar vaak ook onzichtbaar, ook gaat hij in mijn ogen te vaak voor eigen succes.

linsen gaat ook nog wel eens te ver door met zijn acties en is in mijn ogen ook vervangbar.

voor deze linker positie ben ik persoonlijk wel heel nieuwsgierig hoe een van nieff het daar zou doen, met davidson op de linsback positie. beide spelers hebben een goede drive naar voren en beschiken over een goede voorzet. een combi van deze 2 houdt in dat ze vrij makkelijk elkaars positie moeten kunnen overnemen en ik denk dat zij een goede tandem kunnen vormen.

voor tibling zou ik zeggen heb je met idrissi al een zeer goede opvolger in huis. soms wil die zich iets te graag bewijzen maar de kwaliteiten om de top te halen heeft hij zeker.

maduro en van der laan spelen zelden tot nooit en zijn dus op basis daarvan vervangbaar, al zal maduro toch van veel meer waarde moeten zijn voor groningen dab hij heeft laten zien op het veld.

hoessen heeft een aantal mooie en ook belangrijke doelpunten gemaakt, maar te vaak komt daar ook niet uit wat er van verwacht wordt, dus ook hoessen is vervangbaar.

 

als al deze speler zullen vertrekken (wat ik overigens niet verwacht) zullen er dus een vervanger moeten komen voor hateboer, en een extra speler voor op de linker kant zal dan ook niet overbodig zijn. 

maar wie wedstrijden van jong fc groningen heeft gezien moet het opgevallen zijn dat daar ook een aantal leuke spelers bij lopen die volgens mij in de hoofdmacht niet zouden misstaan.

Hgz31-12-2016 om 17:05

welke spelers van Jong Fcgroningen dan?

FCG-Forever01-01-2017 om 22:31

Ajdin Hrustic? Gijs Jasper? Robbert de Vos? 

Zwiebertje05-01-2017 om 13:21

Voor Hateboer loopt er nog een goede vervanger rond. Tim riksman is fysiek en creatief. Die staat wat mij betreft nu al op gelijke hoogte met Payne, ook al is hij pas 18. Een goede rechtsback voor de komende jaren. Hij heeft zijn debuut al gehad tegen southampton en moet gewoon speelminuten gaan maken op het hoogste niveau. Wat mij betreft moet Groningen juist een club zijn die jonge spelers laat debuteren en beter laat worden. Zolang we in de middenmoot kunnen blijven hangen(veel meer zit er met oudere ervaren spelers die we ons kunnen permitteren ook niet in)is dat in vele opzichten goed denk ik.

02-01-2017 om 00:28

Daar win je wedstrijden mee FCG - Forever.

Thomas Portugal02-01-2017 om 10:52

Ik zie zelf dit seizoen als een overgangs seizoen. Faber lijkt me wil aan een eigen elftal bouwen en heeft daarvoor een aantal andere spelers en ruimte op de spelersbegroting nodig. Ik vind het wel knap hoe spelers zoals Hiariej en Van Nieff zich hebben teruggeknokt in het team. Nog niet zolang geleden, aan het begin van het seizoen, had geen enkele andere club interesse in deze spelers. Ik denk dat ze beiden hebben laten zien dat ze van waarde kunnen zijn. Ik hoop inderdaad dat meerdere jeugdspelers een kans krijgen. Als je kijkt naar Twente, kan dat goed uitpakken. Ik zie liever een jongere speler met drive die af en toe de fout ingaat, dan een oudere veelverdiener die er eigenlijk geen zin meer in heeft. Hateboer zie ik deze winter nog wel naar de Championship verhuizen. Kieftenbelt en Chery doen het daar ook goed en in neem aan dat Hateboer nog wel eens contact met hen heeft.

FCG-Forever02-01-2017 om 11:11

jij moet mij wel hebben hé? 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!