Terug

Deel deze pagina:

Hans Nijland loopt gedeelte pelgrimsroute naar Santiago de Compostella

Door Redactie 3 reacties

Algemeen directeur Hans Nijland reist zaterdag af naar Spanje en gaat vanaf zondag een gedeelte lopen van de wereldberoemde pelgrimsroute. In zes dagen tijd wandelt Nijland 140 kilometer door de Spaanse bergen om daarmee geld in te zamelen voor de Stichting Walk On. Deze stichting zet zich in om mensen met een dwarsleasie weer te laten lopen bericht RTV Noord. Gelet op de transfermarkt kan Nijland 's morgens voor 08.00 uur en 's avonds na het wandelen zich bezig houden met de ontwikkelingen van FC. Hans Nijland zal niet alleen op pad gaan, want zijn buurvrouw die hem overhaalde deze tocht te maken en wandelfanaat is, vergezeld hem. Men hoopt vrijdag aan te komen in Santiago. Hoeveel geld het voor de stichting gaat opleveren kan Nijland moeilijk inschatten. Hij ziet het als een steuntje in de rug en wil een positieve bijdrage leveren aan het goede doel.

Reacties:
kees08-06-2018 om 21:56

blarenpleisters niet vergeten,  Hans !

09-06-2018 om 10:10

Denk aan je "rikketik" man!!!!!. Je moet nog een paar jaar langer mee!!!

kees09-06-2018 om 13:06

het was al een oud plan: destijds wilde Hans lopend van Groningen naar de kuip bij die bekerfinale, maar zag daar toen vanaf.  Denk dat de buurvrouw (!) hem wel goed  in de gaten houdt.

metworst09-06-2018 om 10:34

Wat goed van Hans, Respect. Mooi dat hij dit doet voor een goed doel. 

Als ondertussen wat spelers van de fc worden "gekaapt" onderweg maar wat spelers mee terug nemen. Er loop daar vast wel wat leuks rond.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!