Terug

Deel deze pagina:

'Helden van weleer' is op zondag 2 december

Door Redactie 3 reacties

Het is bijna 13 jaar geleden dat op 18 december 2005 oud clubcoryfeeën met de supporters afscheid namen van het Oosterpark Stadion. FC Groningen wil op zondag 2 december thuis tegen NAC Breda zoveel mogelijk oud spelers en trainers opnieuw uitnodigen om ze in het zonnetje te zetten. De insteek is om dit jaarlijks te gaan doen, een feest van herkenning voor de vele 'Helden van weleer.' Zij gaan een ereronde maken langs alle tribunes. FC Groningen doet een oproep aan haar oud spelers en trainers, een e-mail te sturen naar de club zodat zij onder meer de wedstrijd kunnen gaan bijwonen. (bron-FC Groningen) 

 

Reacties:
Woltjer05-09-2018 om 19:19

FC Groningen doet een oproep aan haar oud spelers en trainers, een e-mail te sturen naar de club zodat zij onder meer de wedstrijd kunnen gaan bijwonen.


Wellicht begrijp ik het niet helemaal maar is dit niet de omgekeerde wereld. Als club zijnde weet je toch wie de helden van weleer zijn en die stuur je zelf en uitnodiging?!
Ik ga me ook aanmelden je weet maar nooit..

Hoekie05-09-2018 om 19:51

Als je 1 held vergeet uit te nodigen dan heb je de poppen aan het dansen. Het lijkt mij vrij logisch dat je niet een lijst hebt aangemaakt van al die helden. Ach en wanneer ben je een held. Ik meld mij ook aan: Ben ruim 50 jaar Fc supporter door dik en dun, door weer en wind, in voor-en tegenspoed.

Woltjer05-09-2018 om 20:13

Mee eens Hoekie. 

Ik denk wel dat op deze manier er heel veel helden niet aanwezig zullen zijn.  

Lijkt ook een adoc verzonnen actie om een paar stoeltjes meer te bezetten.

brummie07-09-2018 om 10:17

Ik denk ook dat het erg lastig is voor de club  om van alle oud spelers en trainers een up to date adressenlijst/emailbestand bij te houden.

Het is een leuke geste van de club, maar denk niet dat het onder supporters erg leeft. Die cultuur hebben we (helaas) ook niet. 

Voor de wat oudere supporters is het meer interessant denk ik.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!