Terug

Deel deze pagina:

Het nieuwe seizoen 2018/19 begint op vrijdag 10 augustus

Door Redactie 2 reacties

Zoals al jaren door diverse clubs wordt aangegeven om later te beginnen met de competitie, heeft de KNVB ook nu voor het nieuwe seizoen weinig op met de vakantievierende supporter. Terwijl "half Nederland" van huis is, heeft 's lands bondsbestuur in alle wijsheid besloten om het nieuwe seizoen te laten beginnen op vrijdag 10 augustus. Er waren drie opties voorgelegd aan de clubs. FC Groningen stemde voor een start op 17 augustus aldus de nieuwsbrief op de clubsite. Deze datum bleek het laatst mogelijke moment om op te stemmen. De minst slechte - aldus het standpunt namens FC. Echter, een meerderheid van clubs bleek voor een startdatum van 10 augustus. FC pleit al langer om de competitie te laten starten als de zomervakantie erop zit en de transferwindow dicht is. 

 

Het streven is om dan maar eerst uit te gaan spelen zodat zo min mogelijk vakantie vierende supporters de eerste thuiswedstrijd (mogelijk) moeten missen.  

 

Reacties:
rob roy23-01-2018 om 19:52

Nijland.............een roepende in de woestijn, heeft weer bot gevangen bij de KNVB waarvan de K beter weg kan blijven want Koninklijk zijn ze allang niet meer.

Roelofsky24-01-2018 om 09:21

Breaking Faber vertrekt na dit seizoen ...... pffff

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!