Terug

Deel deze pagina:

Interlandperiode kent voor FC vijf internationals

Door Redactie 0 reacties

Vijf spelers van FC Groningen zijn uitgenodigd voor de nationale teams. Mogelijk worden dit er zes. Ruben Yttergard Jenssen heeft een invitatie op zak voor Noorwegen 1. De Noren spelen aanstaande vrijdagavond 11 november een WK kwalificatie (thuis) wedstrijd tegen Tsjechië. Alexander Sørloth zit niet bij de hoofdmacht. De aanvaller is opgeroepen voor Jong Noorwegen dat twee EK kwalificatiewedstrijden voor de boeg heeft. Op vrijdagavond 11 november is de uitwedstrijd tegen Servië (Onder -21), op dinsdag 15 november volgt 's middags de return in Noorwegen.

Voor Albert Rusnak zit er misschien nog meer in het vat. Rusnak zit sowieso bij de selectie van Jong Slowakije dat op woensdag 9 november 's middags oefent tegen Jong Schotland. Echter staat Rusnak nu eveneens standby voor het A team. Op vrijdagavond 11 november treedt Slowakije aan tegen Litouwen. Op dinsdagavond nemen de Slowaken het op tegen Oostenrijk.

Oussama Idrissi is geselecteerd voor Oranje Onder -21. In Doetinchem wordt volgende week dinsdagavond 15 november een oefenwedstrijd gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Portugal.

Tom van de Looi is uitgenodigd voor twee oefenwedstrijden in Spanje. Daar treft Oranje Onder -18 op vrijdagmiddag 11 november Ierland (Onder -18) en op maandagmiddag 14 november Duitsland (Onder -18).

Voor Juninho Bacuna is het nog even afwachten. Oranje Onder -20 oefent op vrijdagmiddag 11 november en op maandagavond 14 november in en tegen Frankrijk. Bacuna staat standby

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!