Terug

Deel deze pagina:

UPDATE vrijdag 3 februari - Transfer Hans Hateboer levert FC minimaal 340.000 euro op

Door Redactie 49 reacties

Hoewel er nog niets concreet is, kan dit de komende uren snel gaan veranderen. Hans Hateboer die na afloop van de wedstrijd FOX Sports te woord stond, bevestigt de interesse van serie A-club Atalanta Bergamo. Hateboer verklaart dat de clubs overeenstemming moeten bereiken en dat het tevens nog maar de vraag is of FC hem laat gaan, nu de window binnenkort sluit. Voorlopig lijkt het er nog niet op zegt Hans Hateboer maar het lijkt hem zeker wat. De vleugelverdediger ziet wel wat er gaat gebeuren.

Update maandag 30 januari - Volgens het Italiaanse medium Calcio maakt Hans Hateboer aankomende zomer een overstap naar Atalanta Bergamo. La Gazetta dello Sport meldt dat het nog niet officieel is. Calcio stelt dat het ook niet officieel is - omdat er onderling reeds overeenstemming is bereikt. Er wordt voorlopig gewacht tot juli. Het contract van Hateboer loopt per 1 juli af bij FC Groningen.

Update dinsdag 31 januari - Hans Hateboer is vanochtend naar Italië gevlogen. Het gaat om Atalanta Bergamo. De Italiaanse club heeft de afgelopen maandag 30 januari een concreet bod neergelegd. Hateboer heeft uitdrukkelijk de wens uitgeproken deze stap te willen maken. Mocht de transfer de komende uren beklonken worden, zal de rechtsback posititie intern worden opgelost duidt algemeen directeur Hans Nijland in de wekelijkse nieuwsbrief.

Update (2) dinsdag 31 januari 17:29 uur

Roy van den Berghe on Twitter

Update (3) 18.00 uur - Het is officieel, transfer beklonken! Hans Hateboer kwam 111 keer uit in FC Groningen 1. De verdediger scoorde 5 keer. In totaal ontving Hateboer 25 gele kaarten en 1 x direct rood. Zijn grootste overwinning is de 1-8 in de uitwedstrijd tegen Flevoboys op 29 oktober 2014. Zijn grootste nederlaag was de 0-5 thuiswedstrijd tegen Feyenoord op 7 augustus 2016. Het gemiddelde winstpercentage in zijn wedstrijden is 39,64%. (via FCG Stats) 

Wij wensen Hans Hateboer heel veel succes in Italië bij Atalanta Bergamo en bedanken hem voor zijn tomeloze inzet!

Update (4) 19.11 uur -  Gesprek met Peter Jeltema via Omroep Tynaarlo Lokaal - Er was een mooie dynamiek vandaag, reuring rond enkele spelers en dan gebeurt er wat. De transfer van Hans Hateboer is bij mijn weten rond. Laatste dag, ervaren als een "overval" i.v.m. tijdslimiet. Veel dynamiek, waarom op de laatste dagen? Atalanta Bergamo zat wel veel op de tribune. Tot na Heerenveen hebben we geen contact gehad. Het kwam in de loop van maandagochtend. Officieel en concreet naar FC. Belangen - speler - club - afweging. Je wil de spelersgroep op niveau houden, anderzijds het spel op niveau houden. Willen we dit, onder welke voorwaarden, wat houdt dit in als een speler vertrekt. Na intern beraad op alle geledingen - voorwaarden, financiële component. Hans dreigde gratis de deur uit te lopen. Wij hebben om Hans Hateboer toch nog langer te houden een contract met een gelimiteerde transfersom aangeboden, Hans wou dat (ook - red BM) niet. Jeltema denkt het intern goed te kunnen opvangen, met Desevio Payne. Proces vallen en opstaan gebeurde bij Hans Hateboer die ook ooit moest beginnen, nu is het de beurt aan Payne. Er komt geen vervanger.

Update (5) 21.40 uur - Jan Mennega (DvhN) twittert dat Hans Hateboer een contract heeft getekend met een looptijd van 3,5 jaar.

Update (6) 21.50 uur - De Italianen meldden zich maandag met een concreet bod van circa twee ton. Hij tekent voor 3,5 jaar (bron- FOX Sports)

Update (6) vrijdag 3 februari 2017

Jan Mennega on Twitter  

 

Reacties:
29-01-2017 om 20:18

Jeltema zegt als die wel weggaat deze dagen hebben we een lijstje klaar.

Kom zeg dat is veel te kort om erop te reageren voor een nieuwe back.

Je zit met clubs en je zit financieel dus zou zeggen niet wachten op het laatst moment maar gelijk kijken .

En als Hateboer niet gaat laat die nieuwe samen met Payne uitmaken en Hateboer op de bank tribune

kees30-01-2017 om 18:47

Dhr Jeltema gebruikt een taal die mij aan een autoverkoper doet denken.

grunnfan29-01-2017 om 20:22

Doen!!!!!!!... Gelijk die back van Sparta halen!!!!!!

grunnfan29-01-2017 om 20:23

Hateboer strik erom en Sparta bellen!!!!!!!!

FCG-Forever29-01-2017 om 21:05

Direct laten gaan! Dumfries van Sparta ophalen en Payne volgend seizoen een jaar verhuren. 

eddie van m30-01-2017 om 15:55

mee eens die Dumfries halen dit dacht ik al enkele weken geleden al een goeie gozer en ook nog een goede speler DOEN DUS  Hans en  consorten DOEN

rob roy30-01-2017 om 00:34

Atlanta Bergamo wil Hateboer transfervrij overnemen. Zal wel gek zijn hem voor niks te laten lopen. Laat die Italianen maar een paar ton afschuiven als ze hem nu willen hebben. Voor niks gaat de zon op (nog wel). Kan dan net zo goed dan nog een paar maanden blijven en van enig nut zijn om Payne te begeleiden naar een vaste basisplaats. Ach, en die Dumfries kopen??????, wordt je ook niet veel wijzer van. Nee, Payne heeft de toekomst, gooi die maar voor de leeuwen, prima voetballertje!!!!!!

blauwevogel30-01-2017 om 06:14

Wat is dit toch elke transferperiode wachten tot de laatste dag echt ongeloofelijk

Als Hateboer,maduro& vd laan alsnog vertrekken heeft FCG geen tijd meer om iets nieuws te halen

Zo'n Trondsen die had hier allang moeten zitten !!

Ik denk er problemen rond de nieuwe hoofdsponsor laat die kerel van Tesla maar 50% van FCG kopen past bij onze groene uitstraling het is duidelijk dat we op het ogenblik achterop raken met de subtop

brummie30-01-2017 om 09:11

Waarom zou je nu al een back halen als je er nu 2 hebt. Wat moet je met 3 backs in de selectie. Eerst moet er een weg, voordat je een nieuwe back aantrekt. Lijkt me logisch toch? 

Werkt volgens mij bij elke club lijkt me. Je haalt pas een vervanger als een speler verkocht is.

 

kees30-01-2017 om 16:17

is beslist niet waar:  maar omdat Groningen momenteel niet goed in de markt ligt vwb het verhuren van spelers, doen ze dat hier wel zo...maar het nadeel van dit beleid is dat je met 3-4 jarige contracten ( en in het tweede deel een flinke periodiek ) de speler na twee jaar weer met winst wilt verkopen, en in die korte periode moet de speler zich nou wel even hebben waargemaakt, zoals bij Chery. Lukt dat niet, dan is het gevolg hiervan  een dalende marktwaarde (jaar op jaar !) van de hele spelersselectie waardoor er alleen transfervrije spelers of van een iets mindere categorie kwaliteit/perspectief voor terug kunnen komen , zoals langdurig geblesseerd of revaliderend:  Bij andere clubs staat men meer open voor iets hogere aanvangs salariëring en wordt er meer korte termijn ingespeeld op een evt lucratieve transfer.  Hier bij FC G  lopen ze massaal transfervrij de deur uit... het is meer gokken dan risico nemen.

Bij Feyenoord, de gedoodverfde landskampioen, is er een beperkte begroting ( in de orde van  grootte van "Heerenveen +", daarom kunnen ze per jaar maar één dure buitenlandse speler aantrekken ( Elia etc ) maar daarmee wordt het team wel per jaar sterker en de splers willen voor het salaruis en vooer de clubkleuren best blijven en hun cogtract volmaken..

Ik leg het je nog eens uit hoe het is gegaan en wat de gevolgen zijn geweest:  Tamata en Burnet gingen weg terwijl Van der Laan nog een jaar bleef. Davidson kwam op het allerlaatst laatst, en is nu langdrig geblesseerd.  Memisevic kwam een jaar te laat   ( na vertrek Botteghin ) en Reijnen lijkt zich pas na lange tijd een basisplaats te hebben verworven. Van Nieff werd geklegenheidsback want in feite een middenvelder , terugehaald van Dordt omdat ze omhoog zaten .  Larsen was van begin een constante waarde en verbetert zich nog.   De verdedigng is in mijn idee dus een jaar te laat op sterkte gebracht...en dit heeft zeker punten gekost; dat dus allemaal vanwege het beleid: eerst verkopen en dan goedkoop willen kopen.  Ze hebben nu nog  spelers " te veel " zoals officieel wordt gesteld (22-23) , maar zeker geen volwaardige dubbeling bij blessures...Doen ze nu weer zo ( eerst verkopen en dan pas kopen ) dan treedt er weer vertraging in en komen we dit jaar zelfs punten tekort voor de P.O.s

In dat kader zou een contract voor Ulrik Jenssen nu of in de zomer helemaal geen gek idee zijn, ook al moet er een verdieping van het Topsportcentrum worden geschrapt:  de bouw moet nog b eginnen... ook niet erg, want die verdieping  kan er later altijd weer bij op ! ( haha)

 

 

 

blauwevogel30-01-2017 om 09:26

Brummie; er zijn al 3 weg(Rusnak,Hoesen&Pozzebon) over 4 maanden gaan Hateboer,Maduro, Hiariej en waarschijnlijk vd Laan ook allemaal dus nu 1 speler halen is echt geen overbodige luxe plus Trondsen kan op LB en linksmid en dat is toch onze zwakke kant op het ogenblik

GerdaS30-01-2017 om 13:04

Hateboer  volgend seizoen  weg. Dus... ? Per direct  niet meer op stellen . En de jeugd  NU een kans gaan geven  

Robba30-01-2017 om 13:32

Het is allemaal wel mooi die uitspraak van Hateboer op de bank, maar vergeet niet dat voor een voetbalclub de hoeveelheid televisiegelden bijna de hoogste inkomstenbron is. Dat betekent dus constant presteren om hierin geen verval te krijgen.

Met alle respect voor vriend Payne, Hateboer brengt nog iets meer..

Daarbij komt ook de reputatie van Faber kijken, die wil z'n beste spelers opstellen die die tot z'n beschikking heeft, simpel zat.

 

kees30-01-2017 om 20:13

ja simpel is het wel, maar er gebeuren meer onlogische zaken in het profvoetbal.  Die P.O.'s halen wordt nog een hele kluif, voorspel ik je.

rob roy30-01-2017 om 15:46

De vraag is echter, wie er nu op dit moment beter presteerd, Hateboer of Payne? Ik voor mij zou zeggen, wat ik laatst van Payne heb gezien stemt mij zeer hoopvol en wat ik de laatste wedstrijden van Hateboer heb gezien, dus niet. Niet constant genoeg een erg nonchalant. Voor de televisie een praatjesmaker van "we moeten zus en we moeten zo" en als het er op aan komt loopt de tegenpartij hem aan alle kanten voorbij. Nee, weg maar met die jongen. € 200.000,= voor de club en voor mij een hotelovernachting en bezinevergoeding dan breng ik hem morgen nog naar Bergamo. Rij ik even langs de Betuwe, kan Kees ons mooi gezelschap houden. Goed geregeld,toch?????

appie happie30-01-2017 om 18:28

Ik ga ook mee ik spreek Italiaans,  kunnee nog ff bij vrienden in Bergamo en Massa langs voor gratis eten ed...ciao...Vespa....Bella....Portofino....Ook erg leuk bet onder Genua.....

rob roy30-01-2017 om 19:48

Vier grote kerels in een Yaris, Appie, wordt mij eigenlijk een beetje teveel. Kunnen dan beter met de Volvo van Kees gaan, tenminste als hij dat ziet zitten.

kees30-01-2017 om 19:59

denk dat we niet verder komen dan Oberhausen...vanwege de pure pret die we dan hebben !

appie happie30-01-2017 om 20:32

Appie heeft een s80 d5..passen we wel in hoor...

Martijn 30-01-2017 om 16:09

Ik gun hem best een overstap maar Groningen vangt nu helemaal niks voor hem, en dat komt omdat Hateboer alles heeft gedaan wat hij niet moest doen.

Elke keer roepen dat hij hoe dan ook weg gaat, zijn contract niet wil verlengen, maar ook weer niet persee in de winter weg hoeft. logisch dat er nu een club komt die daar in de zomer van profiteert.

Hij had afgelopen jaar ook kunnen zeggen dat hij deze transferperiode wou afwachten of er iets zou komen, en zo niet dat contract verlengen zeker een serieuze optie zou zijn.

Dan was de kans dat er nu een club hem wou kopen veel groter geweest. nu wist iedereen dat hij aan het eind van het seizoen gratis op te halen is, en rustig nog een half jaartje in groningen wil blijven

Erg jammer dat Hans zo gehandeld heeft en daarmee de club benadeeld.

Laten we hopen dat dit geen voorbeeld is voor andere spelers die doorbreken bij Groningen

 

 

30-01-2017 om 16:23

Ja Nijland en Jeltema zo gaat ons eigen jeugd wat we opleiden gratis de deur uit .

Investeren in jeugd spelers ik zeg alleen investeren niet verkopen zijn jullie nu blij .

Zet die dweil van een Hateboer nu maar op de bank en Payne erin .

Payne kan in die half jaar dat hij speelt lekker ervaring opdoen en dat doet hij niet door op de bank te zitten en kijken daar hoort zoveel mogelijk spelen ook bij .

DUS FABER OGEN OPEN EN PAYNE ERIN

Martijn 30-01-2017 om 16:34

Lekker makkelijk om het op de directie af te schuiven

dit komt puur door puur de inteligentie van Hateboer dat hij zo weg gaat. En die is helaas niet al te hoog.

 

brummie30-01-2017 om 17:56

Kees, 

ik vind 59 miljoen niet echt een beperkte begroting van Feyenoord. Maar dat terzijde. Achteraf kijken is altijd makkelijker. Regeren is vooruit zien,  maar je hebt ook echt met verschillende omstandigheden te maken. Misschien zijn ze wel met spelers in gesprek geweest die ( op het laatst) andere keuzes hebben gemaakt. 

 

 

brummie30-01-2017 om 17:56

Kees, 

ik vind 59 miljoen niet echt een beperkte begroting van Feyenoord. Maar dat terzijde. Achteraf kijken is altijd makkelijker. Regeren is vooruit zien,  maar je hebt ook echt met verschillende omstandigheden te maken. Misschien zijn ze wel met spelers in gesprek geweest die ( op het laatst) andere keuzes hebben gemaakt. 

 

 

kees30-01-2017 om 18:46

op papier is de begroting het dubbele van bij FC G, maar in werkelijkheid zit daar een groot deel van gemeentegeld in...dat in de eerste plaats.  De b egroting is niet hetzelfde als de spelersbegroting, dat in de twede plaats...en ik heruinner je nog even aan het "mea culpa" van Hans Nijland die eind vorige jaar nog publiekelijk stwelde: we hebben het niet goed ingevuld, het vertrek van Bott, Kieft, en Chery... weet je nog... nog in het midden latend of het pech is of bewust de kraan dicht draaien.

ebel7930-01-2017 om 19:18

Waarom mag van sommige Hateboer niet gratis de deur uit, maar vd laan en Maduro wel?

rob roy30-01-2017 om 19:53

Om de eenvoudige reden dat Hateboer nog steeds basisspeler is en die andere twee allang niet meer. "ïl est evident"?????

kees30-01-2017 om 20:10

Hans Hateboer heeft al een clash met Nijland achter de rug... kreeg en behield een basisplaats ook toen hij bij jong Oranje niet meer speelde en geen best seizoen draaide in 2016.  wat domme rode kaarten en penalties veroorzaakt, en zijn voorzetten in de loop zijn nog steeds onder niveau...wel goede inzet en energie, maar dat mag je van iedereen verwachten.  Hij was als de dood ( voor de Groninger supporters ) om na de derby voor de Fox camera iets te zeggen over het akkoord dat er al is met die Italiaanse club... dat bedenkt hij niet, dat wordt 'm ingefljuisterd door zijn zaakwarnemer. Die heeft hem een vorstelijk salaris in het vooruitzicht gesteld.   "heeft geen zin zei hij"... Nou dat zegt hij - en Nijland staat erbij en doet niks dus:  ik denk dat Hateboer straks al snel geen basisspeler meer is, als FC Groningen in het linkerrijtje weet te blijven.

ebel7930-01-2017 om 20:04

Sorry, maar ik probeer het te begrijpen. Hateboer had dus zijn contract moeten verlengen, omdat hij dan nog geld opbrengt. Nu heeft hij dat niet gedaan en keren sommige zich tegen hem. Volgens mij doet hij niks verkeerd toch? Hij heeft zich netjes aan het contract gehouden. Dit doen de andere 2 ook, maar das ook weer niet goed???

kees30-01-2017 om 20:19

Nijland wil graag een zo lang mogelijk contract mety zo min mogelijk clausules...dan heb je de meeste macht over een speler...maar die heeft ook rechten en laat zich wijselijk adviseren.  Bij Hateboer ligt dat wat anders...  werd hier zelf opgeleid en zijn teksten in het openbaar het aatste kalenderjaar over FC Groningen ademen een sfeer uit van : < ze hebben mij nodig, en ik hun niet >..of heb je dat dan niet gemerkt

Martijn 01-02-2017 om 03:59

hij had zijn contract echt niet hoeven verlengen, uiteraard is een speler zelf vrij om te bepalen hoe hij zijn toekomst invult.

maar hij had zich wel anders kunnen opstellen.

nu heeft hij in alles uitgestraald dat hij hoe dan ook weg wil, maarn zegt ook weer dat hij niet persee weg hoeft.

cotract verlengen is geen optie, maar we willen best nog even blijven want heb het wel naar mijn zin.

op die manier is het niet verwonderlijk dat hij nu dus gratis de deur uit loopt.

 

wanneer die zich iets anders had opgesteld, door bijvoorbeeld alleen maar te zeggen dat contract verlengen ook een optie zou zijn mocht er niets komen in de winter. (ook al zou je dat niet doen) dan was het voor andere clubs aantrekkelijker geweest om hem direct te kopen. en verdient de club die alles voor jou gedaan heeft ook nog wat aan jou. nu wist iedere club gewoon we leggen hem vast en laten hem daar tot de zomer en krijgen hem gratis. en was de vraag alleen nog wie legt hem als eesrte vast.

ebel7930-01-2017 om 20:33

Heb ik gemerkt, maar neemt niet weg dat je hem niks kan verplichten tot iets wat niet verplicht is. Als de FC hem niet goed had bevonden hadden zij zijn contract niet verlengd. Vraag is of iedereen dan ook zo kwaad was geweest. Waarschijnlijk niet en daar komt het egoïsme van de supporters naar boven. Loze opmerkingen dat het een jongen vd club is en dus moet schipperen gaat er bij mij ook niet in. Hoeveel jeugdspelers werden/worden wel niet uitgejouwd door hun "eigen" publiek. Recent voorbeeld is Bacuna. Overigens kun je Hateboer niet verwijten dat hij verzaakt tijdens wedstrijden.

30-01-2017 om 21:15

Slim gespeeld van Hateboer straks de clubs voor het uitzoeken als het goed is Ook al had ik liever ook wat centjes voor hem gezien maar het is nait aanders.

Maar dat gezeik van niet meer opstellen vind ik maar onzin. Supporters van Fc Groningen zijn over het algemeen te kritisch en te ondankbaar ( Zie Vd Looi ooit een afscheid gehad?) 2x europees voetbal gehaald plus bekerwinst. Oke het voetbal was niet altijd om naar huis te schrijven of om aan te gluren maar hij heeft het wel even geflikt. En nu Hateboer speelt zijn hele leven bij Fc Groningen en nu zien supporters hem als verrrader ofzo en mag hij niet meer spelen van hun , ik zeg stel je niet zo aan en support die jongen komend halfjaar nog even en gun hem een mooie club.

De trainer zal wel gek zijn als hij niet zijn sterkste elf het veld opstuurd , dan maakt de mening van een paar supporters echt niet uit. Die beste jongen speelt altijd met volle 100 procent inzet en heeft zo zijn beperkingen daarom speelt hij waarschijnlijk ook bij de plaatselijke FC en niet bij Barcelona. De tijd van Payne komt nog wel, en anders wel weer een vervanger van Hateboer.

Fc Groningen speelt dit seizoen gewoon weer mee om de play offs zoals afgelopen jaren soms met een uitschieter naar boven en soms zit het even niet mee in het seizoen en halen ze het een keer niet. Dat kan ook gebeuren bij een club als Fc Groningen. Je mag best kritisch zijn als supporter maar wel realistisch

kees30-01-2017 om 22:57

 

je kan geen twee Heren dienen is zo'n wijsheid die nog steeds wáár is... Ik denk dat Hateboer's overgang al rond is per 1 juli en gewoon die transfervrije status gaat gebruiken, want dat betekent dat hij meer kan verdienen straks...blijft nog de in principe onbetrouwbare Italiaans  bestuurders van voetbalclubs... is niet veel anders dan die bankwereld daar.  En dat laatste kan Hateboer nog wel eens duur komen te staan, als hij opeens in lires wordt betaald over een jaar of als hij niet speelt maar op de bank zit omdat een trainer het zo beslist...  In dat kader zeg ik ook: Hateboers toekomst ligt in Italie, Zijn broodheer straks woont daar ook...maar ik hoef van hem dan ook niet (meer) publiekelijk een eerdere gedane uitspraak te horen "alles (geven) voor Groningen" want dat is natuurlijk ook niet een slijm-verhaal. Veel geluk Hans...  pizza's en in de zon op een terrasje is natuurlijk ook een ervaring. Vraag Appie maar.   

kees30-01-2017 om 23:15

ps: voor allen hier die het opnemen voor Hateboer:  hebben jullie wel eens aan de juridische kant gedacht: dat je geen contract mag tekenen als je nog bij een andere club onder contract staat ? !  ook hier geldt: je kan geen 2 Heren dienen.  gevalletje huisadvocaat.

Stel ( wat ik vermoed )dat Hateboer eerder een door FC Groningen georganiseerde overgang naar een andere club heeft geblokkeerd ), dan is FC  Groningen toch zeker eerst benadeeld...of zie ik dat verkeerd?   

appie happie31-01-2017 om 08:49

Hateboer kan altijd nog naar de Paus zon slordige 500km verderop..en de Pizza"s koop je tegenwoordig per kilo,als antwoord op all you can eat restaurants...

Bergamo ligt pal naast Milaan dus in het erg drukke gebied van Italie,je hebt daar in 3 maand meer files dan in groningen in 2 jaar tijd.

wel ook lekker dicht bij Zwitseland,Oostenrijk en veel prachige bezienswaardigheden..enzo..Dus ik snap zijn avontuur wel.hoor..Wel net zo koud in de winter als in Beerta..

brummie31-01-2017 om 08:47

Wat een commotie om een speler die zijn aflopend contract niet verlengd. Hateboer heeft en loopt nooit de kantjes er vanaf. Dat hij zijn geluk elders wil proberen na zoveel jaren groen-wit, is zijn eigen goed recht. Ik vermoed dat overgang naar Hull al vrijwel in kannen en kruiken was, tot daar de manager werd ontslagen. Fc had dan gewoon een transfersom gekregen.

Sommige supporters zijn veel te snel op hun teentjes getrapt. We kunnen week na week spelers afbranden, Bacuna, Reijnen, Kieftenbelt, etc, etc. Maar o wee als een speler zelf beslist om een andere voetbaltoekomst te zoeken wat de 'supporter' niet pruimt.

Hateboer, FC Groningen benadelen? Gevalletjes huisadvocaat? Sorry hoor, denk dat een aantal flink doorschieten.

 

 

kees31-01-2017 om 09:32

huisadvocaat wordt ook meteen  ingeschakeld als de spelers van de scheidsrechter een rode kaart krijgen en in beroep gaan bij de KNVB, lijkt mij dat als er in december door zijn zaakwaarnemer wordt gezegd dat er wat interesse is, en nu dat de italiaanse pers dit zo noemt dat hij rond is, maar pas in juli komt...dan denk ik  ( ) ...hé.. zou meneer Hateboer misschien een handtekening gezet hebben of een akkoord hebben voor straks...want dat kan natuurlijk niet .  Stel dat onze vriend een knieblessure onverhoopt oploopt met een jaar revalideren, is de ziektekosdteverzekering van FC Groningen bereid dit door te betalen tot in 2018, als die vrienden uit Italië opeens dan van niks weten  ?  enz enz. 

Maar beste Brummie, omdat jij bij herhaling "de supporter" bekritiseert , die maar rustig moet gaan slapen, omdat we toch backs genoeg hebben...het kan nog veel gekker als de spelers gaan rebelleren, gevalletje Pedersen en Enewoldsen... toen zei Nijland: weg met die twee...want denk maar gerust dat deze hele zaak een grote invloed KAN hebben ( ik zeg niet "heeft" ) op de houding van individuele spelers in de kleedkamer die toevallig net niet de brille op het veld kunnen toveren: Linssen en Drost...  bijvoorbeeld...aardige jongens hoor, maar week in week uit hoera roepen als ze slecht spelen? 

Maar laat ik dan maar uitkijken naar wat er voor Hateboer in de plaats komt.  Rob Roy pleit voor Payne, die ook wel eens mag spelen lijkt mij... Volgens Brummie hebben we met drie backs genoeg...volgens mij loopt van Nieff teveel pirouetjes op die positie , maar dan hoor ik zeker bij "sommige supporters die spelers afbranden, enz" 

31-01-2017 om 09:37

Ik zal het niet meer doen Kees 

 

Maar even serieus als hij al een mondeling akkoord heeft met dat bergamo dan is dat misschien niet zo slim van hem , alhoewel hij daar wel vanaf kan.

Stel Fc Groningen zet een prima reeks neer en behaald de play offs en wint de play offs met Hateboer in de basis dan kan hij aan het einde van het seizoen misschien wel naar een club onderin de bundesliga of premier leage.

Stel hij raak flinkt geblesseerd dan ziet Bergamo echt wel van hem af en dan komt hij met hij straks vragen om zijn conditie om pijl te houden na zijn blessure bij Fc Groningen?

Dus Kees ik geloof er niks van dat Hateboer al een contract heeft getekend, dus een jurididische kant vind ik wel erg diep gezocht. En als het wel zo zijn , dan is hij een domme pipo , maar mij gaat het uiteindelijk om de resultaten op het veld! En al die commotie om een degelijke back uut Beerta die transfervrij weggaat haihai tis wat.

31-01-2017 om 09:44

We hebben momenteel 4 backs  Van Nieff , Hateboer , Payne , Davidson gehuurd, dus er moeten 2 backs bij in de zomer een links en een rechts. Dit mogen wat mij betreft wel gelijk 2 basisspelers zijn want van Nieff doet natuurlijk wel zijn best maar is natuurlijk niet de beste voetballer maar wel met een mooie trap , en Payne is natuurlijk afwachten maar zijn eerste wedstrijden waren veelbelovend.

brummie31-01-2017 om 09:52

Kees,

 

We hebben met Payne en Hateboer 2 rechtsbacks. Ik zie niet in waarom er nu al een 3e rechtsback gehaald zou moeten worden ivm vertrek Hateboer komende zomer.

Aan de linkerkant van Nieff als back geniet niet mijn voorkeur. FC is lang bezig geweest met aantrekken goede linksback.

En was dichtbij IJslander totdat hij goed speelde op het EK. Davidson is uiteindelijk gehaald , met huurconstructie. Ook nog geen onverdeeld succes.

Het is bij mij echt niet alleen hoera en amen. Je trekt daarin een verkeerde conclusie Kees. Je hebt het over Linssen, die van Nieff veel meehelpt met verdedigen. Persoonlijk vind ik de vorm en ontwikkeling van Tibbling veel zorgwekkender. 

Payne mag van mij een kans hebben, maar Hateboer is gewoon veel verder in zijn ontwikkeling. Je stelt toch gewoon je beste spelers op? Payne heeft 1 aardige wedstrijd gespeeld. Zo'n jonge speler voor de leeuwen gooien kan je ook punten kosten.

 

 

kees31-01-2017 om 12:57

Brummie: Ik dank je vriendelijk voor je weloverwogen post in reactie op mij... eindelijk kan ik er wat mu nu je man en paard noemt>  WIJ hoeven ons geen zorgen te masken, de club heeft die zorgen wel... Met de steeds duidelijker wordende speelstijl van Faber ( Net als bij NEC ) "vanuit gesloten defensie spelen", is de defensie en het snel schakeliende middenveld het belangrijkste..

Ik vind die opmerking over Tibbling nog iets voorbarig: hij moet de meeste km maken in de wedstrijd en komt van een zwear overbelast seizoen... ik gun hem een centrale positie op het middenveld/ in de as.   Maar de aan vallersproblemen van FC groningen zijn er ook:  na jarenlang zoeken ( Texiera, Hoesen, Antonia ) en wisselen van aanvallende snelle middenvelders/spelers zoals Kostic, Chery enz hebben we met Mahi en Linssen nog te weinig rendement, en heeft Van de Weert nog te weinig gespeeld wegens blessures enz.   Sorloth is geen ideale snelle schakel, waarom gaat die niet wat meer achterin spelen met Tibbling ervoor?  

 

 

Zoals jij schrijft dat ik het verkeerde conclusies trek...het kan best zo zijn... maar ze zullen intern toch zorgen hebben...dat hetteam als geheel geen terugval krijgt, en spelers gaan rebelleren... ( zoals ik stelde over die Denen )ze moeten zoeken naar een zodanig elftal dat er gewonnen kan worden...Excelsior thuis bijvoorbeeld... de onmacht in de aanval onder van de Looi is er nog steeds niet helemaal uit, en de kansen bij corners en counters blijven te vaak onbenut  Gelukkig heeft Padt wel bijgetekend, geweldig!  

31-01-2017 om 10:52

Groningen moet gewoon Payne opstellen .

Deze half jaar kan hij er vast aan wennen leert hij alleen van .

Een leermoment voor hem om te spelen .

We spelen toch nergens meer om europees spelen met dit elftal moet je niet willen

En de tv geld wat ze krijgen komt ook niet veel terecht om er wat voor te halen .

kees31-01-2017 om 13:29

als het FC G lukt om dit seizoen plaats 8 te halen dan gaat er van 4,5 miljoen aan TV geld iets af...zeg ruim 3,5 milj.  Maar belangrijker is het dat de spelers van nu zich doorontwikkelen.  Alles is al gezegd door verschillende posters hier op BM, en dat is het mooie van dit forum, dat je voetbal inhoudelijk kan volgen en steeds snel alle veranderingen kan volgen.  Daarom blijf ik ook posten en ben ik steeds hoopvol over wat er met FC Groningen gebeurd...niet een half leeg glas maar gewoon een sterk en swingend team, daar hoop ik op. Benieuwd wie er volgend jaar instromen: Hrustic? Baas? De Vos?  of misschien wel een of twee nieuwe van buitenaf die via FC U 23  een snelle instroomroute volgen.  Het mooiste zou ik de komst van die jongere Jenssen toejuigen...is een klasse speler, en dat ontlast de defensie zeker, waardoor er niet zo erg achteruitgelopen hoeft te worden door het hele team bij balverlies.

Ook belangrijk is of Idrissi en Memisevic weer een basisplaats terugkrijgen...zijn toch spelers met groeipotentieel en behoorlijk wat kwaliteit voor de positie waar ze spelen. Reynen begint echt te voetballen...  Davidson vond ik niet zo slecht in de zone en Linssen hoort natuurlijk niet op eigen helft te staan.  Maar nogmaals: ik heb makkelijk praten vanachter mijn toetsenbord     

Robba31-01-2017 om 14:30

Ben het geheel met je eens, Kees. Maar voor wat betreft de basisplaatsen voor Idrissi en Memisevic, denk ik dat Faber vathoudt aan 'never change a winning team'. Daar valt zeker wat voor te zeggen. Davidson, ik weet niet of die nog een kans krijgt, maar het is enigzins gelukt dat het om een huurconstructie gaat, want dat van Nieff voor hem staat, zegt wel iets. Beetje ongelukkig geweest in het begin, maar zal zich moeten terugknokken. Aan de andere kant, Huddersfield Town doet het nu ook niet slecht onder die Wagner (DLD), straks Premier League? Idrissi, onder van de Looi altijd nog een laatste 'troef' die wel een wedstrijd kan beslissen. Een echt straatvoetballertje, houd ik wel van.

Het gat naar boven bedraagt 5 punten.. Alle concurrenten pakten een 3punter, AZ daar gelaten. Het is zaak zaterdag 3 punten te pakken, daarna volgen namelijk 2 uitwedstrijden naar Rotterdam.. Zeker niet kansloos, maar daarom is het zaak om ook deze rotterdamse ploeg zaterdag te verslaan.. heb het vermoeden dat het nog wel eens een moeilijke pot kon worden, we gaan het meemaken, ben er zeker weer bij!

Wat betreft laatste uren transferdag.. Nog vuurwerk? Hans Nijland begon de dag met een tweet van 'hectische dag'. Slijten we Maduro en Van der Laan nog? een versterking zal er wel niet inzitten denk ik.. Maar beter een weloverwogen speler met meerwaarde dan een gehaaste keuze.

Leuk feitje, op Feyenoord na heeft ook Groningen niks gehaald dacht ik?

Dat hoeft niks te betekenen.. er kan nog van alles gebeuren..

 

31-01-2017 om 14:52

Gaat niks meer en komt niks bij.

Oeleoptak31-01-2017 om 15:20

Dat is zeer de vraag. Hateboer is naar Atalanta gevogen en er achijnt een derde bod op Mahi te zijn vanuit Engeland. En Nijland twitterde dat het een hectische dag is......

appie happie31-01-2017 om 15:31

Gelul Mahi blijft maar mooi waar die is,wij zijn er nog niet aan toe om hem nu alweer kwijt te raken Nijland waag het niet    tenzij er supersnel 5 miljoen.  Geboden wordt wat dan kun je nog snel iets anders halen....vandaag...Dus gaat hij niet voor een paar ton weg. Anders breekt er revolutie uit.

 

Kees, Rob Roy zeg er iets van...!!!!

rob roy31-01-2017 om 18:18

Auf befehl.Appie!!!!! Het schijnt dat Swansea City een derde bod heeft uitgebracht op Mahi. Vijf miljoen voor deze speler (onze topscorer) is niet genoeg, moet minstens vijf bij. Ben echter van mening dat hij bij de club moet blijven, we hebben hem nog heel hard nodig. Als hij zo blijft spelen als de laatste tijd dan komt er in de zomeruitverkoop wel een beter club dan Swansea en kan Hans z'n knip wel open doen en de miljoentjes erin stoppen. Deze speler is gewoon een groeibriljant die nog even bij ons zich verder kan ontwikkelen en dan een grote stap maken. Wat betreft Hateboer, die is weggevlogen (we hoeven hem dus niet te brengen,Appie), en komt dus niet meer in aanmerking voor een basisplek bij de FCG. Atalanta maakt nog gauw even een paar ton Eurootjes over en zijn we met z'n allen tevreden hoe deze soap dan is opgelost. Ruben Yttergard Jenssen staat in de startblokken om te beginnen bij de club evenals Desivio Payne die Hateboer snel doet vergeten. En zo kabbelt deze dag naar middernacht 24.00 uur en kijken we in spanning of Hans Nijland nog ietes te vertellen heeft. Als ik mijn zin zou willen krijgen dan kwam (met de leste snikke) die Noor Trondsen nog naar Groningen, een sterke knul met een goeie kop erop en erg voetbalintelligent, wat er bij de club nogal eens aan ontbreekt.

p,s Zo goed Appie? Zo niet!!!! Ik lul rustig nog een half uur door hoor!!!!!hahaha.

En nu Kees!!!!!!!!! 

kees31-01-2017 om 18:41

Hee Brummie:  de zaken lijken toch anders te gaan lopen.  zo zie je hoe snel de voetbalwereld soms verandert!

 

Zur Befehl, RR...  Pff..het is me wat, ook ik heb mij blauiw geargumenteerd en de vingers kapot getypt hierboven om mijn privé-supportersmening over het voetlicht te brengen. Net toen het een beetje geluwd was, kwam dus het bericht dat Hateboer gaat onderhandelen/keuren in A. Bergamo...is sneller dan met de Vovol s80 Diesel 5 vanAppie... maar het leuke uitstapje in gedachten van ons drie;en en Hans in  een hoekje achterin,   daar was mijn dag dus weer goed gemaakt!  Zo zie je maar...Hans heeft bakzeil gehaald en die andere Hans ( van de directie ) heeft er toch wrschijnlijk een paar ton uitgepeuterd.  5e of 6e staan ze in de Serie A...onvoorstelbaar... maar ze krijgen dan wel een Stúrmer aan de rechterkant wat ze niet gewend zijn...die backs blijven altijd achterin in Italië.    Eind goed - Al goed...  wel een leuke polemiek hier op dit forum...komt er tenminste een FC Groningenduscussie op gang!, zeg nou zelf Rob Roy.     

ps: je schreef dat Ruben Y. Jenssen in de startblokken staat...je bedoeld broertje Ulrik, die meetraint momenteel...zou mij niks verbazen als hij mag blijven voor een slordige 7 ton schat ik... Dan hoef ik niet met mijn gammele S80 naar Tromso om hem op te halen...is een heel eind hoor !  en een weekendtas met schone kleren moeten ze maar na-sturen naar de Eemshaven met een off-shoreboot of  fjorden-Postboot ( Hurtigruten).    dan hebben we meteen een kwaliteits-impuls voor achterin en de linie ervoor...we gaan het zien...of niet.  ALS en ik zeg ALS Nijland dit huzarenstukje voorelkaar gaat krijgen dan krijgt ie van mij hiervoor een dikke pluim...eerlijk is eerlijk !

rob roy31-01-2017 om 18:48

Ruben of Ulrik, die verrekte Scandinaviërs lijken ook zo op elkaar!!!!!haha

appie happie31-01-2017 om 21:19

Jij denkt dus tonnen...haha tonnen tomatensaus zeker...Ik denk 50 k oid..Wel lullig dat ons reisje nu nix wordt.getver....kees gammele s80..Kees een s80 is NOOIT gammel.dus..Die van mij us 12 jr jong en in eminente nw staat...Ik verzorg hem dus goed..Dit jaar mee naar Arles geweest,  naar Budapest zonder 1 wanklank...Ik knal Europa Door met hem.en geniet ervan...we moeten nu even een ander doel hebben....ik vind dat we moeten zwemelen..Zonder dewijnmaar hoedanook. ..Mahi blijft,Hateboer gaat naar Bergamo. .En soort van buitenwijk van Milan vlak onder Como..On het land van  In luster Italianen. .geloof me ik ven dr vaak geweest.Het us niet het echte Italië hey is het noorden..Gardameer Como lage en meer van dat dooier walgelijke toeristische oorden waar Appie niet komt..

 

Ik ga liever naar Regio Calabria Cicilie

appie happie31-01-2017 om 21:20

Siciliė

appie happie31-01-2017 om 21:20

Siciliė

appie happie31-01-2017 om 21:20

Siciliė

kees31-01-2017 om 22:08

Appie Happie:  jij bent nu al 3 x in Sicilië geweest, kennelijk... die Volvo D5 is flitsend zeg...nou die van mij is ook richting 10 jaar, maar nieuw model  en een beetje paars/blauw-dat komt omdat ie eerst een AA kenteken had ( die stal van het Kon Huis die er 90 hebben rondrijden, vroeger Volvo's nu vooral audi's.  Dat "gammel" was trouwens een grapje:  er zit idd nergens een piepje of kraakje aan, en alles functioneert naar behoren, heerlijke automaat 4WD, sterke benzine motor. 

Mooie opmerking over die paar ton tomatensaus.  ben meer benieuwd wat ie daar gaat verdienen, vriend Hateboer, en of ie gaat spelen natuurlijk. Hem wordt vast wel eens een afzwaaier door de ogen gezien, hebben ze in Italië patent op...tis vaak alles of niks.

Beleid is vaak ad hoc, nieuwe trainer- andere spelers enz enz.  Granqvist kan erover meepraten heeft toch het laatste jaar in Italië niet naar de zin gehad ( voelde zich niet voldoende gewaardeerd )  en natuurlijk werd die laatste termijn van zijn transfer maar nooit aan Groningen betaald... 

Het is natuurlijk een veredelede paardenhandel..dat profvoetbal.stel je voor dat een Mahi vanwege een moslimachtergrond, straks niet in de VS zou binnen mogen komen om (ook)bij een Amerikaanse club te spelen...pure discirminatie toch>  "provisie krijgen op doorverkoop van spelers"  tijden van begin 1800 in de West herleven...en dat ging nog met contante  florijnen!

brummie31-01-2017 om 18:47

Hee Kees, zo liggen de zaken inderdaad gelijk weer anders. Hateboer levert fc toch geld op en Payne mag zijn kans pakken. Iedereen blij denk ik. 

Nachtwacht31-01-2017 om 19:59

Wat heeft de transfer van Hateboer opgeleverd?

rob roy31-01-2017 om 21:06

Een hoop blije gezichten,nu hij eindelijk weg is.

kees31-01-2017 om 22:11

maar liefst 6 updates over Hateboer: laatste : 2 ton transfergeld voor Groningen, 3,5 jaar contract voor Hateboer...nait slèèg

Nachtwacht31-01-2017 om 22:12

Twee ton valt niet tegen voor iemand die over 14 wedstrijden gratis is.

appie happie31-01-2017 om 22:29

Idd 2 Ton tom saus is niet slecht..had minder verwacht...ben idd 3 x op siciliė gewerst (kloten telefoon) is daar gewoon op en top Italiaans ouderwets  Corleone..Om maar een plaats te noemen...Emna?,Erice

appie happie31-01-2017 om 22:33

Bergamo ooit een satalietclub  van Milan..Nu een soort van subtopper...even op nr 6 in Italië. ..Voor zolang het duurt...maar ok.Hateboert goed...Ja zonder telefoon in 1 x goed.

Nu Payne oor de wolven. .Ik heb mijn bedenkingen...we wachten af

B.sera.amice. 

rob roy31-01-2017 om 23:31

Zal even wennen zijn voor die knaap. Eerst nog in het prachtige groen-wit spelen en dan in het afzichtelijke blauw-zwart. t'Is maar waarvoor je kiest.

Tim31-01-2017 om 23:50

Kristensen van Midtjylland lijkt me een waardige vervanger. Ik geloof niet zo in Payne helaas, die had op zijn leeftijd eigenlijk al twee jaar in de jupiler league gespeeld moeten hebben. 

Martijn 01-02-2017 om 06:19

lees net pas dat hateboer inmiddels vertrokken is, al is het niet veel zo wordt er toch nog wat verdient dus.

voor een vervanger is het al te laat, transfer window is weer gesloten dus payne zal het vanaf nu moeten laten zien.

de laatste keer deed hij het verrassend goed dus laten we hopen dat hij zich kan door ontwikkelen.

 

01-02-2017 om 09:27

Ik heb nog nooit zo'n achterlijke zetster als die Kees meegemaakt. Get a life man.

marcelfcg01-02-2017 om 10:20

Aparte manier van jezelf introduceren op een forum heb jij Kareltje.

rob roy01-02-2017 om 10:52

Kareltje,Kareltje, idioten heb je in alle maten en gewichten maar zo'n halve gek als jij kom je zelden tegen, en die denkt ook dat hij nog goed Engels kan schrijven ook. Tjonge, jonge, rot toch gauw op man, halve zool!!!!!!!! 

01-02-2017 om 10:22

Er komt alleen een speler als er een basis speler wordt verkocht ,dus Hateboer is verkocht .

En weer hebben de Heren Nijland en Jeltema de supporters bij de kloten .

Voor de zoveelste keer hebben ze de supporters voor de gek.

Jeltema zei we hebben een lijstje klaar liggen en Nijland zegt er komt niks.

Kort tijd zeggen ze kom op zeg Hateboer is s,morgens naar Italie gegaan ,dus ze hadden nog tijd.

Wat moeten de andere clubs halen ook nog wat en hebben ook tijd en lijstjes klaar liggen.

Ik weet het wel we glijden af bij Groningen bereid jullie maar voor de aankomende jaren

Raymon160901-02-2017 om 11:17

Daar heb jij gelijk aan. Kijk wat Heerenveen doet .zij hebben op alle posities betere spelers . Waar Heerenveen een talent uit Spanje haalt met toegevoegde waarde haalt Groningen helemaal niks . Alle andere clubs versterken zich maar Groningen niet en als ze gaan leunen op 50% jeugd ben ik inderdaad ook bang dat we afglijden 

Nachtwacht01-02-2017 om 13:03

De vergelijking met de dorpelingen is een beetje overdreven. Een Bijker, Smit, van Aken en Mulder zijn echt niet beter.... Als de toekomst is dat de basis uit eigen jeugd bestaat, aangevuld met echte toppers, dan komt het echt wel goed.

Steun je club...

rob roy01-02-2017 om 13:44

Akkrum-zuid is helemaal niet beter dan FC-Groningen, hoe kom je daarbij Ramon. Op alle posities,zeg je. Vind ik dus niet. Alleen de positie op de ranglijst is op dit moment beter maar we moeten nog 14 wedstrijden en dan gaan we zien op welke positie we staan. Het toeval wil dat ze in de eerst helft van de competitie aardig hebben gespeeld, maar we zijn er nog niet. Overigens ,onze keeper is stukken stabilier dan die "huppelaar" bij hun. Onze verdediging is ook stabiler dan bij hun. Alleen hun aanval is beter met die Iraniër en een Zeneli. Larsson is met de kop bij een transfer dus die wordt de eerste weken er ook niet beter op. En is het niet zo dat de laatste jaren onze club beter heeft gepresteerd dan die pseudo-friezen? Ach, en je hebt het afgelopen zondag kunnen zien, één greintje meer geluk en de FCG gaat met een 2-0 overwinning terug "noar stad". En Sjon, t'is net wat Nachtwacht zegt........steun je club en blijf reeél.

02-02-2017 om 13:31

Houd je muil joh teringlijertje. Je hoort in een gesloten inrichting thuis!

rob roy02-02-2017 om 23:24

Kom ik jou daar dan tegen? Kunnen we gelijk even afrekenen,aso!!!!!!

Bob01-02-2017 om 13:46

Ondanks dat Payne een paar wedstrijden geleden niet slecht speeld, moet ik het nog zien.

Echter, ben ik de enige die Tom Hiariej een goed alternatief vindt op de rechtsback positie? Kan me een serie wedstrijden van een tijd geleden herinneren dat Hateboer geblesseerd was en Hiariej een paar zeer goede wedstrijden speelde, totdat ie ongelukkig zijn arm brak.

 

marcelfcg01-02-2017 om 14:20

Hiariej is lage tijd net als Kieftenbelt misbruikt als back. En dat ging dramatisch.

01-02-2017 om 15:16

Toch nog wat centjes kunnen ontvangen voor Hateboer prima zo , het was nog te kort dag voor een nieuweling.

En Payne kan nu mooi ervaring opdoen en zonodig kan Hiariej er ook spelen of zelfs memimevic.

Dus die drukte om nu al een vervanger in de winter lijkt me onnodig en lijkt me dan ook een paniekaankoop.

Neem mooi tijd in de zomer voor 2 nieuwe backs te halen , en ik persoonlijk maak me niet zo zorgen dat fc groningen zal afglijden want Fc Groningen heeft een prima meerjaren plan klaarliggen voor de toekomst.

Ze zullen wel moeten gaan investeren in de scouting zodat ze af en toe nog eens een groei briljantje binnen kunnen halen wat natuurlijk wel van wat wat geluk afhangt tegenwoordig want de eredivisie is niet meer zo aanlokkelijk.

En Groningen met Hoerenveen vergelijken dat gaat natuurlijk niet op , ranglijstargument. Misschien is inderdaad de voorhoede van betere kwaliteit en daardoor staan ze hoger op de ranglijst , daar hebben ze dus goed gescout.

01-02-2017 om 16:58

ze hebben ook nog wel een spits lopen in de tweede die kan ook wel op de plek van Hateboer

Dat maakt Groningen toch niks uit Als ze daar Hiraije neerzetten kan er ook wel een spits geen probleem

 

Marco01-02-2017 om 20:38

Groningen wil de eigen jeugd de kans geven en Payne is er klaar voor.

Ploegen boven Groningen hebben veelal (fors) meer te besteden, we zijn goed uit de winterstop gekomen en met een winst op Excelsior doen we weer volop mee voor een play-offs plaats.

 

appie happie03-02-2017 om 17:43

340k voor Hans..Daar kun je niks van zeggen dat is royaal voor 4 mnd kontrakt nog evt 75 k bonus  nee dat maakt de flutprijs van Rusnak weer iets dragelijker.

Well done  Hans H&N

grunnfan03-02-2017 om 19:16

Als deze bedragen kloppen dan is het best netjes.....Toch ongeveer een kleine miljoen bijgeschreven deze winter...... Hoop alleen dat dit geld gepot wordt om zomer aankopen te doen....Jeugd inbrengen ben ik een grote voorstander van, maar dat kan alleen als de balans goed is met ervaren ( goede) spelers erbij

Hopen dat de scouting ook wereldwijd goed kijkt naar jonge talenten..Bv jonge talenten van 15 a 16 jaar uit zuid Amerika met familie en al hierheen halen.

Kijk wat Ajax betaald voor een jong talent ( 15 miljoen).....Dus moeten wij kijken naar iets jongere talenten voor veeeel minder maar met betere voorwaarden voor familie etc....Ik denk dat daar voor een club als grunn nog veel valt te behalen.....Er hoeft jaarlijks maar 1 klapper tussen te zitten die doorbreekt

Eigenlijk hetzelfde soort talenten als met Suarez kostic granqvist berg etc maar dan jonger.....Maar dan laten rijpen en klaarstomen....

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!